Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Waarheid in Verbinding - Authentic Connection

Zondag 07 april 2024 van 14:00 tot 17:00

De Yogazolder Brugge, Achter het hoofdgebouw, Astridlaan 180, 8310 Brugge, België

Over dit evenement

Wil je meer verbinding in je leven? Nieuwe mensen leren kennen? Honger naar iets anders dan Netflix of Facebook? Uitgeput door het zoveelste gesprekje over het weer? Kom proeven van ware authenticiteit, met jezelf en in verbinding met de ander en de groep. Speel je met ons mee? We zijn er terug met het beste uit de vorige edities én nieuwe ervaringen!


In deze workshop gebruiken we speelse en verbindende oefeningen om snel in contact te komen met jezelf en met de ander. Ze helpen je om wederzijdse kwetsbaarheid te ervaren, de wereld te zien door de ogen van de ander en jezelf beter te begrijpen. Ze geven de mogelijkheid om diepgaand en positief in te werken op hoe we met elkaar omgaan en leven.


Authentic Relating is als een revolutionaire manier van sociale interactie waarbij het draait om het smeden van oprechte en waardevolle banden met anderen. Het betekent aanwezig zijn, openhartig zijn en open communiceren om zodoende begrip en verbinding tussen elkaar te verdiepen. Het biedt een antwoord op sociale isolatie, eenzaamheid en al zijn bijbehorende verschijningsvormen: depressie, angst, hopeloosheid, verslaving en nog veel meer. Mensen hebben verbinding nodig met andere mensen: wanneer we verbonden zijn met anderen, gedijen we, helen we en zijn we productief en creatief.



Sébastien is gecertificeerd coach en verbinder, speelse wereldverbeteraar en vlaggendrager van waarden als authenticiteit, verbinding, eenvoud en veiligheid. Hij laat zich leiden door zijn onvermoeibare nieuwsgierigheid en leergierigheid, zijn anders-zijn, anders-doen en anders kunnen. Ik wil je laten zien en voelen hoe we op een andere, integere manier met onszelf en met elkaar in verbinding kunnen gaan, uit ons hoofd kunnen komen en aan de slag gaan met wat er in het moment aanwezig is.

De Yogazolder is vlot bereikbaar met de wagen (parkeer op straat, in geen geval op de oprit), met de fiets of het openbaar vervoer. We hebben er een mooie, serene ruimte waar alles wat je nodig hebt voor deze workshop aanwezig is. Let op: je moet een trap op om de zolder te betreden, er is geen lift.

Draag comfortabele kleding waar je je goed in voelt en breng eventueel een drinkbus mee. Wij voorzien water, thee en een kleine versnapering.

Dit evenement is toegankelijk vanaf 18 jaar. Welkom vanaf 13u45, we starten stipt om 14u00. Kom aub op tijd.

sebastien.demoor@gmail.com of +32 478 367 195 (Whatsapp)
Energy exchange: 40€ — Je bent zeker van je plekje eens je betaald hebt. Vooraf inschrijven is verplicht.

Instagram: https://www.instagram.com/sebastien.coacht/
Facebook: https://www.facebook.com/demiddenwegnu

Zondag 07 april 2024 van 14:00 tot 17:00

De Yogazolder Brugge, Achter het hoofdgebouw, Astridlaan 180, 8310 Brugge, België

Over de organisatie

De Middenweg organiseert verbindende en (co)-creatieve workshops.

Reviews

Roderik Lamyns

Waarheid in Verbinding - Authentic Connection

Zondag heb ik mijn 2de workshop authentic verbinden gevolgd. Het was via een speelse manier waar niemand verplicht , maar waar je natuurlijk wel uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te komen en zo verbinding maakt met anderen dit lukte met de één al beter als de andere , wat ook ok is. In het begin heb ik terug even moeten schakelen tussen de werk wereld en de wereld waar alle mensen zo lief en warm met elkaar omgaan. I love it . Nog eens bedankt aan Sébastien en nina ( de cake was trouwens zeer lekker 😉) om deze prettige namiddag te begeleiden.

Lees meer

Sara De Koning

Waarheid in Verbinding - Authentic Connection

Reeds de tweede keer, opnieuw een fijne ervaring

Lees meer

Ans

Waarheid in Verbinding - Authentic Connection

Het was niet mijn eerste keer dat ik meedeed aan Authentic Relating Games, maar opnieuw was ik onder de indruk van het warme gevoel dat heel snel optreedt eens de workshop begint. Verbinden met vreemden of minder vreemden, verbinden. Heel mooi en warm. Dank aan Nina en Sébastien voor deze geweldige ervaring. En de lekkere koekjes :).

Lees meer

Waarheid in Verbinding - Authentic Connection

Meer evenementen van De Middenweg

Woensdag, 01 mei. om 14:00
Waarheid in Verbinding - Authentic Connection
De Middenweg
Authentic Relating Verbinding Sharing Circle

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Dinsdag, 07 mei. om 19:00
Workshop - Embracing contact with others while honouring yourself
Contact On
Authentic Relating Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Vrijdag, 03 mei. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Donderdag, 02 mei. om 19:15
Freedive: Fierce Love - avond voor koppels
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl