Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dagretraite in Twente - Zelfliefde in de praktijk

Zaterdag 11 mei 2024 van 10:00 tot 17:00

Almelo, Nederland

Over dit evenement

Zelfliefde, het klinkt zo mooi en het is mega populair. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk? Jezelf liefhebben? Deze dag ervaar je zelfliefde in de praktijk. Een zorgvuldig samengesteld programma speciaal voor vrouwen vol rust, yin yoga, zelfontwikkeling en ontspanning. En dat alles in de mooiste yogastudio van Twente in Almelo.

Liefde geven, zorgzaam zijn, we zijn er vaak super goed in voor een ander. Maar hoe pas je zelfliefde toe? Wat is het eigenlijk en wat betekent het voor jou? Deze dag is speciaal voor vrouwen van alle leeftijden die willen leren hoe ze zelfliefde in de praktijk kunnen toepassen.

Werk, sport, relaties, kinderen, familie, vriendinnen, gezondheid, boodschappen, volle wasmanden, files, social media, nieuws. De tijd voor jezelf, vooral als vrouw met alle rollen die we hebben in dit leven, verdwijnt als sneeuw voor de zon in onze overvolle agenda’s. En juist daarom gun ik iedere vrouw een welverdiende pauze met volop tijd voor haarzelf. En daaraan toegevoegd heel veel liefde en zachtheid voor haarzelf. We zijn al druk genoeg en streng genoeg voor onszelf en deze fijne tegenhanger zorgt ervoor dat jouw batterij weer oplaadt.

Deze dagretraite biedt je een volledige dag voor jou inclusief lunch. We nemen de tijd voor persoonlijke groei, starten met ontspanning en intenties en nemen afscheid van de oude overtuigingen die ons in de weg zitten om regelmatig voor onszelf te kiezen. Hierdoor ervaar je helderheid, mildheid naar jezelf, nieuwe inzichten en rust in jouw hoofd en lichaam.

En nee hoor, dit betekent niet dat we afscheid moeten nemen van al onze ambitieuze doelen en onze baan op moeten zeggen. Kom het ervaren en merk hoe je goed voor jezelf zorgen, kunt combineren met knallen in je leven!

Als je Retraite in Twente al wat langer volgt, kan het zijn dat je familieopstellingen verwacht tijdens deze dag. Dit is tijdens deze 1-dags Retraite in Twente geen onderdeel van het programma.

Zaterdag 11 mei 2024 van 10:00 tot 17:00

Almelo, Nederland

Over de organisatie

“"Een retraite biedt je de mogelijkheid om weer verbinding te voelen met jezelf."”

Tijdens een retraite in Twente voor vrouwen heb je volledig de tijd voor jezelf, maak je hoofd leeg en kom terug bij jezelf.

Dagretraite in Twente - Zelfliefde in de praktijk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 05 jul. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Zondag, 26 mei. om 10:00
Oersprong opening: Tipi's van Gogh
stichting de Oersprong
Festivals 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Zaterdag, 01 jun. om 10:00
1 juni 2024: The Selflove & Holistic Healing Retreat (onedayretreat)
Inner Star Coaching
1-Dags retraite Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zondag, 30 jun. om 10:00
Zomer Retreat | Lichaamswerk en Ademwerk
Op pad met Alemke | Ademwerk en Persoonlijke groei
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl