Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ibiza retreat

Zondag 27 oktober 2024 om 12:00 tot zondag 03 november 2024 om 12:00

Ibiza-stad, 07800 Ibiza-stad, Balearen, Spanje

Over dit evenement

Retreat oktober - Ontdek jezelf
27 Oktober tot en met 3 November 2024

Programma

Zondag
In de middag heten we je van harte welkom in onze betoverende villa en leiden we je rond om je direct een gevoel van thuis te geven. Je mag een intentie zetten voor de komende dagen tijdens een gezamenlijke welkomstceremonie: wat wil je uit de komende dagen halen?

Na een shared diner aan de lange buitentafel vertelt Elroy meer over de Fire-up sessie & Balance Breathing. Wat houdt dat precies in? Elroy legt uit wat je tijdens de komende sessies kunt verwachten. Samen sluiten we de dag gezellig af.

Maandag
We starten de dag met een Fire-up sessie & Balance Breathing. Je start met fijne oefeningen: rekken, strekken en ademhalen. Na deze eerste sessie staat er een gezond ontbijtje voor je klaar. Laat alle eerste indrukken rustig bezinken door wat tijd voor jezelf te nemen.

Rens zorgt dat er later een heerlijke lunch voor je klaarstaat. Bereid je voor op een avontuurlijke hike, waarbij het eiland je zal verrassen met adembenemende uitzichten over zee.

Daar krijg je honger van! Daarom zorgt Rens voor een 3-gangen diner, tot in de puntjes verzorgd. Samen kletsen we lekker na.

Dinsdag
We activeren ons lichaam deze ochtend weer met een Fire-up sessie & Balance Breathing. Na een goed ontbijt heb je alle energie voor Yogirya. Femke laat jou kennismaken met deze opkomende sport stijl. Een fijne combi van kracht, cardio en yoga voor ieder niveau. Na deze inspanning staat er een lekkere, gezonde lunch klaar: die gaat er wel in!

‘s Middags kun je je eigen tijd pakken: geniet van de omgeving, neem een duik in het zwembad of ga naar de stad voor een diner buiten de deur.

Woensdag
Vandaag starten we met een licht ontbijtje voorafgaand aan een yogasessie met livemuziek. Een unieke ervaring waarbij Shirley je meeneemt in fijne bewegingen en je naar ontspanning begeleid met haar stem en gitaar.

Je lichaam is veel aan het verwerken dus we zorgen voor een gezond tussendoortje en een kleurrijke lunch. Laat alle eerste indrukken bezinken tijdens een vrije middag. Rond etenstijd staat er een lichte maaltijd voor je klaar, waarna Lee-Ellen je meeneemt naar een magische plek in de natuur: de poort naar de hemel. Met het licht van kaarsjes en de maan én het ruisen van de zee begeleid ze je in Kundalini. Een muzikale sessie waarbij je jouw emoties mag doorvoelen, oordelen over jezelf los kunt laten en je meer gaat vertrouwen op jouw intuïtie. We sluiten deze dag af met een lekker dessert.

Donderdag
Vandaag begeleid Elroy je weer in een Fire-up sessie & Balance Breathing. Neem de tijd om inzichten voor jezelf op te schrijven tijdens en na het ontbijt.

Na de lunch neemt Femke je mee in een bijzonder ceremonie: een Heart ritual. Aan de hand van een keramieke hart ontdek je de kracht van jouw eigen hart. Je reflecteert op impactvolle momenten in jouw leven en geeft deze een plekje. Naderhand heb jij een waardevol kunstwerk van jouw eigen hart. Een mooi aandenken aan deze week vol reflectie, zelfliefde en inzichten.

Vol van liefde gaan we samen genieten van een Spaans diner. Een avond waarin ruimte is om te delen, te lachen en te genieten.

Vrijdag
Deze dag staat nog meer in het teken van JOU! Voel tijdens de sessie van Elroy waar jij vandaag behoefte aan hebt. Geniet van een heerlijk ontbijtje en doe precies waar jij vandaag zin in hebt.

Zaterdag
Met een open hart, rust en ruimte ben je helemaal klaar voor de volgende Kundalini sessie. Lee-Ellen begeleid je in een veilige setting, waarbij je weer andere dingen kunt ervaren.

Trek na het ontbijt je leukste kleren aan, want we gaan naar de Hippie Markt in San Joan! Hier kun je lekker rondstruinen en mooie souvenirs van het eiland kopen. Bij terugkomst in de villa heeft Rens weer een gezonde lunch klaarstaan. Samen staan we nog even stil bij deze onvergetelijke week door een herinnering te creëren die je mee naar huis kunt nemen.

Helaas is de laatste avond alweer aangebroken. Deel jouw inzichten en prikkel je smaakpupillen tijdens een verrukkelijke bbq. Maar de avond is nog niet voorbij: met z'n allen doen we een gezellige bingo waar leuke prijzen te winnen zijn. Dat wordt lachen, gieren, brullen!

Zondag
De laatste dag alweer. Leef nog even helemaal in dit moment tijdens een laatste brunch met z'n allen aan de lange buitentafel.

We reflecteren op de afgelopen dagen en nemen afscheid van alle fijne mensen die als familie zijn gaan voelen!

Wat kan ik verwachten?
Minimaal 9 deelnemers, maximaal 10 deelnemers

Inclusief
7 overnachtingen in een bijzondere villa midden in de natuur
1 yogirya
1 hike
4 Fire-up & Balance Breathing sessies
2 Kundalini sessies
1 yogasessie met livemuziek
1 Heart ritual
1 hippie markt San Joan
1 bingo-avond met prijsjes
vervoer naar activiteiten

Eten:
7x ontbijt
5x lunch
5x avondeten
voldoende fruit, water en thee

Exclusief
Vliegticket
Eigen vervoer

Over de villa
Je verblijft in een prachtige villa middenin een groene vallei. Zodra je op het erf stapt wordt je overvallen door de rust en stilte. De villa kent veel authentieke plekjes. Relax aan het zwembad met uitzicht op prachtige natuur. Of trek je terug in een van de creatieve hoekjes, volledig in Ibiza stijl. Elke dag eten we gezamenlijk aan de gezellige lange tafel buiten. Probeer ook zeker de heerlijke verse vijgen aan de vijgenboom!

De villa is van alle gemakken voorzien. Je bed staat opgemaakt voor je klaar en er liggen douche- en badhanddoeken.

Elke kamer heeft zijn eigen charme. De een is lekker groot en heeft een bijzonder inrichting, terwijl je vanuit een andere kamer prachtig uitzicht hebt. Kies en boek jouw kamer hieronder

Boek hier je ticket voor ons Ibiza event:
https://www.retreatyoursoul.nl/retreat-ibiza

Zondag 27 oktober 2024 om 12:00 tot zondag 03 november 2024 om 12:00

Ibiza-stad, 07800 Ibiza-stad, Balearen, Spanje

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Bestaan is een feit, leven is een kunst.”

Wij geven een mooi event op Ibiza en organiseren 1 dag retreats. Ook ben je bij ons op het juiste adres als je een Coach of Chef-kok zoekt.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ibiza retreat

Meer evenementen van Retreat your soul

Zaterdag, 13 jul. om 09:00
1-dag retreat - Adem & hart ceremonie
Retreat your soul
1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Donderdag, 01 aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl