Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenkracht Cirkel met het thema vergeving

Woensdag 24 april 2024 van 19:00 tot 21:30

Doorleef Reiki en Holistische therapie Assen, Oosterhoutstraat 9A, 9401 NA Assen, Nederland

Over dit evenement

Voel jij dat je behoefte hebt om je meer te verbinden met je vrouw-zijn, zuster, moeder en dochter zijn? Voel jij dat je behoefte hebt om te verbinden met jezelf en met andere vrouwen? Om te delen waar jij mee bezig bent in jouw leven of juist stil te zijn in verbinding? Wil jij als vrouw gevoed, gezien, gedragen of juist geïnspireerd worden en jouw oude wijsheid weer herinneren?

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. Vanuit het Sjamanisme trokken de vrouwen zich eens per maand terug in de menstruatietent van het dorp. Ook worden ze al eeuwenlang georganiseerd rondom de nieuwe of volle maan.

Hoe fijn is het om liefdevol ontvangen te worden, om volledig gezien en gehoord te worden, je welkom en gekoesterd te voelen? Maar waar ook je angsten, schaamte, verlegenheid, verdriet, blijdschap, onzekerheid en verlangens er mogen zijn.

De Vrouwenkracht Cirkel is gebouwd op liefde, vertrouwen, veiligheid en met respect naar elkaar. We mogen verbinden met onszelf en verbinden met andere vrouwen in de veiligheid van de Vrouwenkracht Cirkel.

We gaan tijdens een avond met elkaar samen op reis. We gaan een mooie verbintenis aan, zodat we samen kunnen zakken, helen, openen, het helemaal en allemaal met elkaar aangaan. We zakken af naar ons innerlijk weten, naar dat wat gehoord, gedeeld en geheeld mag worden.

Doordat we in een veilig setting samenkomen, voel je je minder alleen in het omgaan met de uitdagingen van het leven en wordt geïnspireerd door hoe andere vrouwen hiermee omgaan. Ook buiten de VrouwenKracht Cirkel blijft de energie van de andere vrouwen om je heen voelbaar. Je voelt je krachtiger en gesteund.

Het is zo gemakkelijk om ondergedompeld te worden in de drukte van de maatschappij en daarbij vergeten om te voelen. Maar we mogen onszelf voelen en die vrouwelijke kracht ervaren die elke vrouw in zich heeft. Vanuit een stevig en veilige basis kun jij je in de VrouwenKracht Cirkel kwetsbaar opstellen. En alleen vanuit die kwetsbaarheid kan jij de kracht vinden die jij weer in de wereld kan zetten.

Wat gaan we doen?
Per avond is er een thema. Het thema van deze VrouwenKracht Cirkel is "Vergeving". Dit thema gaan we die avond onderzoeken, uitdiepen, ons verbinden door rituelen, meditaties of andere oefeningen passend bij het thema. De VrouwenKracht Cirkel maken we samen.

De avonden zullen om 19.00 uur beginnen tot ongeveer 21.30 uur. De investering in jezelf is per avond €35,- inclusief BTW. Dit is inclusief koffie, thee, lekkers en verbinding met andere vrouwen. Ook een cacaoceremonie en een inwijding van de Munay Ki kunnen een keer op het programma staan.

Wil jij nog meer in jouw VrouwenKracht staan? Wil jij de verbinding aangaan met jezelf en met andere vrouwen? Wil jij inspireren en wil jij geïnspireerd worden? Groeien, delen, helen en verbinden met jezelf en andere vrouwen? Voel jij dat je hierbij wilt zijn? Geef je dan op.

De annuleringsvoorwaarden van doorLeef zijn van toepassing.

Woensdag 24 april 2024 van 19:00 tot 21:30

Doorleef Reiki en Holistische therapie Assen, Oosterhoutstraat 9A, 9401 NA Assen, Nederland

Over de organisatie

“Wij kijken naar jou als mens als geheel en helpen je daar waar nodig.”

Wij organiseren: Cacaoritueel, Vrouwenkracht Cirkel, Retraitedag The Rite of the Womb, Retraiedag Inca-Sjamanisme, Breathwork, Traumarelease

Reviews

Herma Tip

Reiki 3A Master cursus

De inwijdingen van Reiki 1, 2 en 3 bij Gonneke mogen ontvangen. Gonneke geeft de reiki cursussen op een hele warme en prettige manier. Echt een aanrader.

Lees meer

Liliana De Jongh

Reiki 3A Master cursus

Ik kan het niet omschrijven, de rust de sfeer alles wat er met je gebeurt zogauw je binnenkomt. Heerlijk en dankbaarheid 🙏✨

Lees meer

Nico Einhaus

Trauma Release Breathwork groepssessie

Zeer intens en een mooie ervaring.

Lees meer

Vrouwenkracht Cirkel met het thema vergeving

Meer evenementen van doorLeef

Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle maan Cacaoritueel
doorLeef
Cacao ceremonie Klankreis Full Moon

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Vrouwencirkel met Rite of the Womb
Vrouwencirkel Culemborg
Rite of the Womb Vrouwencirkels Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Zondag, 08 sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl