Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Medium Roger colman - workshop mediumschap advanced

Zondag 19 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Dobbeweg 17, 2254 AG Voorschoten, Nederland

Over dit evenement

Tijdens deze avond geeft Roger boodschappen door van dierbare overledenen.
Dit event zal gesproken worden in het Engels

🔮 Roger Colman - een deskundig medium

Bent u op zoek naar begeleiding, inzicht en een diepere verbinding met het spirituele rijk? Zoek niet verder! Bekend medium Roger Colman komt helemaal uit Engeland naar Nederland, en hij brengt zijn ongelooflijke vaardigheden naar het Holistisch Centrum Divine Tuning!

🌟 Ontdek het ongeziene, maak contact met overleden geliefden 🌟

Roger Colman is een ervaren en veelgevraagd medium, met een diepgaand begrip van het geestenrijk. Door jarenlange oefening heeft Roger zijn vaardigheden aangescherpt om nauwkeurige en diepgaande boodschappen uit het geestenrijk over te brengen. Zijn ongelooflijke intuïtie en empathische aard maken hem tot een vertrouwde bron voor begeleiding, directe berichten van overleden geliefden, direct bewijs van een hiernamaals.

Deelnemen aan workshops en persoonlijke sessies ✨

Tijdens zijn bezoek aan Nederland zal Roger Colman een reeks transformerende workshops en persoonlijke sessies geven bij Holistisch Centrum Divine Tuning. Dit is een unieke kans om te leren van een ware meester in het vak en je spirituele horizon te verbreden.

Naast de mogelijkheid tot een privé consult* kun je een workshop of demonstratie bijwonen


Activiteiten: 🔮

Vrijdag 17 Mei 19:00 uur Open avond/ demonstratie
Tijdens deze avond geeft Roger boodschappen door van dierbare overledenen, € 20 p.p.
incl thee/koffie

Zaterdag 18 Mei 10:00 - 16:00 uur. Workshop Mediumschap Beginners, Wil je graag meer weten over het mediumschap? Zou je je eigen talent hiervoor willen ontwikkelen? Dan is deze workshop in een kleine groep (max. 8 personen)
echt iets voor jou! € 80 p.p. incl. koffie/thee

Zondag 19 Mei 10:00 - 16:00 uur. Workshop Mediumschap Advanced, Deze workshop in een kleine groep (max. 8 personen) is voor iedereen die al bekend is met het mediumschap en zich daar verder in zou willen ontwikkelen. Roger stelt je in de gelegenheid van tevoren je vragen te e-mailen, zodat de workshop maatwerk wordt.
€80 p.p. incl.koffie/thee

Boek uw persoonlijke sessie 🌟* Privé consulten zijn op afspraak 17 , 18 en 19 Mei +/- 45 min à € 60,00

Naast de workshops biedt Roger Colman ook één-op-één sessies aan voor wie een intiemere en persoonlijkere ervaring zoekt. Deze sessies bieden de mogelijkheid om directe boodschappen en spirituele begeleiding te ontvangen, en zich te verbinden met dierbaren in een veilige en ondersteunende omgeving.


Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Joël van der putten van Divine tuning

E-mail: info.divinetuning@gmail.com of
info@divinetuning.nl

Telefoon:
06 83701084

www.rogercolman.co.uk of http://divinetuning.nl/

"een unieke kans om kennis te maken en of te werken met een internationaal Medium"


Over Roger
Voor mijzelf is de wetenschap dat de geest de fysieke dood overleeft even reëel als ons fysieke leven. Ik weet dat de geest voortleeft en niet sterft en ik geloof dat iedereen de kans moet krijgen om deze realiteit te leren kennen en zelf te ontdekken, hier en nu in onze fysieke wereld. Of dit nu is door de bijzondere ervaring van het verkrijgen van echt, nauwkeurig persoonlijk bewijs tijdens een privé-sessie of door hun eigen verlichtende reis van spirituele ontwikkeling in al haar vele wonderen'.


🗓️ Datum: 17 tot 19 Mei
🏛️ Locatie:Divine tuning

✉️ Verzeker je plek vandaag nog! ✉️

De plaatsen voor de workshops en persoonlijke sessies van Roger Colman zijn beperkt, dus handel snel om uw plaats veilig te stellen. Om uw plaats te reserveren, bezoek onze website http://divinetuning.nl/ of neem direct contact met ons op via info.divinetuning@gmail.com, Mis deze buitengewone kans niet om je te verbinden met het spirituele rijk en je ware potentieel te ontsluiten!

🌟 Roger Colman - 🌟

Roger geniet van de intimiteit en interactie die tijdens een één op één sessie wordt bereikt. De mogelijkheid bestaat om een schat aan informatie te verkrijgen, waardoor de tijd die nodig is om echt te werken met de geestencommunicators in een privé en persoonlijke omgeving.

Zijn privé-sessies worden altijd uitgevoerd met het grootste respect en mededogen. Het doel van de sessie is altijd het verkrijgen van bewijs van overleving van de geest. Roger gelooft dat het ware doel van een medium niet is om voorspellingen te doen of fortuinen te vertellen, maar om aan de sitter te bewijzen dat hun geliefden de fysieke dood werkelijk overleven.

Bij demonstraties in een openbare omgeving brengt Roger zijn mediumschap op een gevoelige en positieve manier. Met zijn natuurlijke charisma en vermogen om op een nuchtere en innemende manier contact te maken met zijn publiek, slaagt hij erin om een warme en levendige sfeer te behouden terwijl hij de twee werelden met elkaar vermengt.

Terwijl het afleveren van boodschappen en het leveren van specifiek bewijs dat de voortzetting van het leven bewijst uiterst belangrijk is voor Roger, begrijpt hij ook de noodzaak dat de kunst van het ware Mediumschap moet worden doorgegeven aan degenen die het willen leren. Daarom en vanwege zijn toewijding om velen te helpen zich spiritueel te ontwikkelen, heeft hij zich sterk ingezet voor onderwijs en begeleiding, in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten, en heeft hij in de loop der jaren vele studenten geholpen. Zijn onderwijs omvat alle aspecten van psychische ontwikkeling, van bewustwordingscursussen voor complete beginners tot gespecialiseerde workshops waarin de mechanismen van geavanceerd Mediumschap worden onderzocht.

Roger prijst zich gelukkig dat hij de essentie van spiritualiteit heeft kunnen promoten bij veel mensen met verschillende geloofsovertuigingen. De afgelopen tien jaar waren vooral belangrijk omdat hij overzee betrokken was bij vredesprojecten en de boodschap van vrede over alle scheidslijnen heen bracht.



Naast de mogelijkheid tot de workshops en demonstratie kunt u een privé consult boeken door te mailen naar - info.divinetuning@gmail.com of te bellen naar 06 83701084


Zondag 19 mei 2024 van 10:00 tot 16:00

Dobbeweg 17, 2254 AG Voorschoten, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“in tune with the divine”

Divine tuning is een holistisch centrum waar spirituele sessies worden gegeven zoals klank concerten, workshops, lezingen, ceremonies en lessen

Reviews

Rosanna Koning

Klank concert - Divine tuning

Heerlijk ontspannen mooie sessie we gaan nu elke maand. Ik raad het iedereen aan.

Lees meer

Anja en René Van der Puyten

Klank concert - Divine tuning

Was wederom een hele mooie ervaring - merk dat ik me nu meer kan overgeven aan de sound en heerlijk ontspan Prachtige stem - heb genoten met hoofdletter G

Lees meer

Sarah Peerik

Medium Roger colman - workshop mediumschap beginners

Weer een goede ervaring om verder te groeien in mijn spirituele ontwikkeling. Ik had echter nog wel wat meer willen oefenen met evidential mediumship. Misschien een volgende keer minder praten en nog meer doen om ervaring op te kunnen doen.

Lees meer

1. Kies je tickets
Roger colman - workshop mediumschap geavanceerd

Deze workshop in een kleine groep (max. 8 personen) is voor iedereen die al bekend is met het mediumschap en zich daar verder in zou willen ontwikkelen. Roger stelt je in de gelegenheid van tevoren je vragen te e-mailen, zodat de workshop maatwerk wordt. Dit kan naar info.divinetuning@gmail.com

€ 76,60
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Medium Roger colman - workshop mediumschap advanced

Meer evenementen van Divine tuning

Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Medium Roger colman - open avond / demonstratie
Divine tuning
Mediumschap Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Medium Roger colman - workshop mediumschap beginners
Divine tuning
Mediumschap Spirituele ontwikkeling
Dinsdag, 28 mei. om 19:00
Klank concert - Divine tuning
Divine tuning
Klankreis Klankreis-Soundbath Klankbad
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
Klank concert - Divine tuning
Divine tuning
Klankreis Klankreis-Soundbath Klankbad

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 19:30
Blindfold Massage avond
Bewust Zijn Nederland
Leven vieren Spirituele ontwikkeling Community-building
Zaterdag, 11 mei. om 03:00
Ecstatic Dance: Seduce Your Senses
LoCo
Ecstatic Dance Intuitive Dance Spirituele ontwikkeling
Donderdag, 23 mei. om 12:00
ISTA COMMUNITY GATHERING
The Conscious Castle
Spirituele ontwikkeling
Maandag, 06 mei. om 12:30
Learn Tarot Cards - for beginners
Linda's Mysteries
Tarot Mediumschap De stem van binnenuit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl