Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mama in verbinding cirkel dag

Vrijdag 10 mei 2024 van 9:30 tot 16:00

Bergweg 10, 5466 PK Veghel, Nederland

Over dit evenement

Echt thuis komen bij jezelf. Hoe voelt dat?
Je komt thuis, jas uit, makkelijke kleding aan en je ploft op de bank. Even helemaal niets moeten en ontspannen. De dag glijdt van je af en je bent jezelf. Ontspannen maar wel met afleiding om je heen zonder echt de rust in je lijf te voelen.
Thuis komen bij jezelf gaat dieper dan alleen op de bank ploffen en jouw jas uit doen. Het gaat om jouw laagjes die vrij mogen komen en voelen en zien wie jij bent. Ontspannen zonder afleiding en zijn in het hier en nu. Echt tijd voor jou! Voor wat jij nodig hebt en wat jij jezelf zo mag gunnen.
Niet alleen de dag die van je afglijdt maar loskoppelen van gedachten en even echt niets moeten dan alleen er te zijn, zijn voor jezelf.
Hoe vaker je dit jezelf gunt hoe dunner de dikke jas wordt en voor je het weet kan je (met) zonder jas naar buiten😉

Vrijdag 10 mei ben ik jarig en ik vier dit graag met andere vrouwen. Wij vieren samen het leven. We vieren jou zijn en jij komt thuis bij jouw hart.

Een verjaardag een mooi moment om stil te staan bij onze geboortedag. Bewust voelen wie jij daadwerkelijk bent en wat jouw eigen behoeftes en verlangens zijn. Hoe was jouw geboorte of hoe was jij als klein meisje en wat draag je daarvan nog bij je?
Kijken we naar jouw plek in de vrouwenlijn. Wat draag je daarvan bij je wat je mag eren en waarvan mag jij je loskoppelen om helemaal in jouw eigen kracht te staan? Staan op jouw plek in het leven!
Met fijne visualisaties mag jij ontdekken wat jouw onderbewustzijn wil vertellen wat mag of wil er nog gezien worden. Bewegen vanuit jouw hart in vrijheid en mag jij helemaal jezelf zijn. Ontspannen en met een gevuld liefdevol hart naar huis.

Wat kan je verwachten:

- Verbinding met jouw geboortedag
- Echt tijd voor jezelf want dat ben je waard
- Thuis komen in je hart wat mag gezien worden
- Visualisaties en meditaties
- Opstelling vrouwenlijn
- Vrij bewegen vanuit angst naar liefde/ dromen
- Systemische oefeningen
- Omarm jouw vrouwelijkheid
- Schrijf oefening
- Jouw spiegel wat zie jij wat zien andere
- Yoga nidra
- En dat wat mag ontstaan!

Mijn intuïtie en gevoel is mijn kracht. De planning kan hierdoor zomaar anders gaan omdat ik voel dat er wat anders mag ontstaan wat kloppend is bij de groep. Je gaat sowieso met een liefdevol gevoel en vol inzichten naar huis!

Een liefdevolle dag voor jou als vrouw als moeder. Even opladen en echt tijd voor jezelf
Waarbij we jou vieren en jij thuis mag komen bij jezelf

Prijs €88,- Incl. Een lekkere lunch/ drinken/ tussendoortjes
En natuurlijk taart want wie jarig is trakteert!

Waarom wachten op moederdag als jij jezelf een cadeau kan geven waarbij jij echt mag ontvangen en jezelf gedragen mag voelen. Zodat je op moederdag met nog meer rust en zelfliefde alle cadeautjes mag ontvangen die met liefde voor je zijn gemaakt😍

Ben jij erbij op mijn verjaardag niet voor mij maar voor jou!

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten.
Veel liefs Romy

Vrijdag 10 mei 2024 van 9:30 tot 16:00

Bergweg 10, 5466 PK Veghel, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Bij mij mag jouw jas uit. Vanuit rust en verbinding jezelf en je kind gaan zien”

Liefdevolle vrouw jij mag er zijn zoals jij bent met het moederinstict wat jou is gegegeven. Mama in verbinding cirkels & Opstellingen

Reviews

Loes Ketelaars

Mama in verbinding cirkel avond

Inmiddels heb ik een paar sessies bij Romy mogen bijwonen. Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik voor de eerste keer een mama-verbinding avond bijgewoond. Dit was voor mij echt een eyeopener. Middels een visualisatie nam Romy ons mee en stond ik versteld van de kracht van hiervan. Ook bij de 'Mama in verbinding circel avond' die ik onlangs heb mogen ervaren samen met mijn vriendinnen bracht een nieuwe visualisatie/meditatie weer veel teweeg bij ieder van ons. Tijdens deze avond is verbinden de kracht van Romy. Het bezorgen van een diepere verbinding tussen vriendinnen, emotionele verbinding met jezelf teweegbrengen en het laten zien van de kracht van verbinding met je hart en gevoel. Wellicht klinkt dit zweverig maar dat was het niet. Romy geeft concrete inzichten waardoor je echt dichter bij je gevoel komt. Ze is duidelijk en oprecht en dat straalt ze ook uit. Lieve Romy, bedankt voor deze mooie ervaringen!

Lees meer

Willeke

Mama in verbinding cirkel avond

Wat was het een fijn samenzijn tijdens de mama-verbind bijeenkomsten bij Romy. Een hele fijne en knusse omgeving waarin ruimte was voor rust, verbinding en emotie in iedere vorm. Romy begeleid het samenzijn op een hele natuurlijke manier, met passende oefeningen die heel mooi aansluiten op elkaar. Maar ook met een vleugje humor, wat de sessie heel aangenaam en toegankelijk maakte voor ons allen. Een absolute verrijking voor iedereen om eens bij te wonen ❤️.

Lees meer

Lindy Kessel

Mama in verbinding cirkel avond

Lieve Romy, Verbinding, interessant maar wat moet ik er mezelf bij voorstellen? Ik ging er zonder verwachting in en liet het op me afkomen. Nou ik kan je zeggen, wat was dit fijn en mooi om te doen met ons vriendinnen groepje! De setting, sfeer en energie geeft een warm gevoel waardoor je meteen op je gemak word gesteld. Iedereen stelde zichzelf ook kwetsbaar op en Romy wist bij iedereen de juiste snaar te raken. Na de eerste keer voelde het voor mij niet af en had ik niet het gevoel dat er alles uit was, dit veranderde na de tweede keer toen we een opstelling hebben gedaan. Wat bijzonder wat jij naar boven kan halen, je doet dit zo krachtig en met zoveel gevoel dat het bij iedereen binnenkomt. Romy, ik ben heel blij om te mogen ervaren wat je doet en kan het iedereen aanraden om even heel bewust te worden van je eigen gevoel. Blijf zo doorgaan, je bent een topper! Heel veel liefs Lindy

Lees meer

1. Kies je tickets
Mama in Verbinding cirkel dag

Een liefdevolle dag voor jou als vrouw als moeder. Echt tijd voor jezelf, stil staan bij wie jij bent wat jij nodig hebt. Waarbij we jou vieren en jij thuis mag komen bij jezelf

€ 88,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Mama in verbinding cirkel dag

Meer evenementen van Met Zonder Jas coaching

Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Mama en dochter in verbinding cirkel dag
Met Zonder Jas coaching
Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 19:00
Familieopstellingavond! ⭐ Terug naar de oorsprong ⭐ Breng je vraag in!
Puur Tess
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zondag, 12 mei. om 19:00
Vrouwen Selfcare Cirkel "Zelfliefde" 12 mei
Balancea
Vrouwencirkels Ontspanning Massage
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Seksualiteit
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl