Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit

Zondag 05 mei 2024 van 10:00 tot 17:30

Groenstraat 59, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over dit evenement

Intimiteit en seksualiteit is een van de krachtigste manieren om levensenergie vrij te maken. Wat er hierdoor vrij- en los komt is op z’n minst gezegd “profound” (diepgaand). Het kan dusdanig veel op gang brengen dat we ons helemaal anders gaan voelen en gedragen. Met als gevolg dat er ons leven helemaal anders gaat uitzien. Alleen zitten er soms wat energieblokkades door trauma’s, oude overtuigingen en angsten die misschien zelfs niet van ons zijn. Dit houd ons dan verwijderd van onze pure goudmijn die ter onze beschikking staat.
Opstellingswerk is een heel krachtige manier om bewustzijn te krijgen op wat er onbewust nog in de weg zit. Door te werken met het morfogenetische veld krijgen we informatie die van onschatbare waarde is. Door hier bewust van te worden kan geblokkeerde energie terug gaan stromen.
Tijdens deze opstellingsdag gaan we samen op verkenning in de wondere wereld van energie en onderstromen.

WAT MAG JE VERWACHTEN:
Je bent op de locatie welkom vanaf 9.30u. We starten om 10u met een voorstelling en uitleg over het principe van opstellingswerk.
Afhankelijk van de duur van een opstelling kunnen we een 4 to 5 tal opstellingen doen. Van 13u tot 14u hebben we lunchpauze in de vorm van een podluck. We eindigen rond 17u. Het kan zijn dat we ’s avonds een beetje uitlopen, maar we maken het zeker niet later dan 18u.
Afhankelijk van de persoonlijke- en groepsenergie zijn mogelijke thema’s die aan bod kunnen komen: Verlangen, angsten, bedrog, misbruik, archetypes, polariteiten, seksverslaving, dominantie, grenzen, innerlijk kind, geweld, verkrachting, bindingsangst, verlatingsangst, moederwond, vaderwond, enz …
Je kan als vraagsteller of als representant deelnemen.

VRAAGSTELLER:
Zit je met een vraag rond seksualiteit en/of intimiteit en wil je graag stappen zetten naar een nieuwe realiteit dan kan je je opgeven als vraagsteller. Dan gaan we met behulp van representanten naar de onderstroom van je vraag kijken en werken we naar een nieuwe helende beweging toe.

REPRESENTANT:
Je kan ook deel nemen als representant om deel uit te maken van een opstelling van één of meerdere vraagstellende deelnemers. Het verrijkende als representant is dat je vaak ook inzichten krijgt over je eigen thema’s. Want je wordt dikwijls niet voor niets gekozen in een bepaalde rol.
Om deel te nemen heb je geen speciale kennis nodig. Enkel een open mind en nieuwsgierigheid is al voldoende. We leggen het principe uit bij de aanvang van de dag.

BIJDRAGE:
We bieden drie mogelijkheden aan:
Als representant: € 70
Als vraagsteller: € 140
Met vrije bijdrage: Op donatie basis
Het vrije bijdrage principe is voor zij die het financieel wat moeilijker hebben en toch willen bijdragen naar best vermogen.

INSCHRIJVEN:
Via link ticketservice

BEGELEIDING:
Wim Vandenbergh

Zondag 05 mei 2024 van 10:00 tot 17:30

Groenstraat 59, 3270 Scherpenheuvel-Zichem, België

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Laat liefde je gids zijn op de reis naar bevrijding”

Hallo, mijn naam is Wim Vandenbergh, jouw intimitietscoach. Ik help mensen als jij die tegen problemen aanlopen in hun intieme relaties.

Reviews

Anoniem

Opstellingsnamiddag rond Intimiteit & Seksualiteit

Heel intens en mooi. Een fijne en krachtige begeleiding van Wim. Dankbaar.

Lees meer

Mieke Van Wassenhove

Conscious Sensual Dance Gent

Voor mij eerste ervaring met sensual dance. Stap voor stap word je meegenomen en zachtjes begeleid. Ik voelde me veilig en kon ook aangeven als ik iets niet fijn vond. Het was bevrijdend om sensueel te dansen zonder angst dat de ander iets meer verwacht. Echt een aanrader! Top begeleiding! Heerlijk!

Lees meer

An Denys

Conscious Sensual Dance Gent

ZO ongelooflijk dankbaar voor deze bijzonder mooie en verbindende ervaring Wim en Teuta. Ik ben vertrouwd met het gevoel van diep helende Sisterhood. Wat voor mij echter nieuw was, is de ervaring van het diepe respect dat ik heb gevoeld in het contact met de mannen (waar voordien zoveel pijn op zat omwille van frequent grensoverschrijdend gedrag). Deze ervaring was voor mijn lichaam en Ziel heel helend en voedend. En werkt nog na! Beyond words ... Mede hierdoor heb ik daarnet de stap gezet om een opstelling aan te vragen omtrent de blokkades die nog diep in mijn bekken zijn opgeslagen. Looking forward! 💖🙏🔥

Lees meer

1. Kies je tickets
Vraagsteller

VRAAGSTELLER: Zit je met een vraag rond seksualiteit en/of intimiteit en wil je graag stappen zetten naar een nieuwe realiteit dan kan je je opgeven als vraagsteller. Dan gaan we met behulp van representanten naar de onderstroom van je vraag kijken en werken we naar een nieuwe helende beweging toe.

€ 140,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Uitverkocht
Representant

Je kan ook deel nemen als representant om deel uit te maken van een opstelling van één of meerdere vraagstellende deelnemers. Het verrijkende als representant is dat je vaak ook inzichten krijgt over je eigen thema’s. Want je wordt dikwijls niet voor niets gekozen in een bepaalde rol. Om deel te nemen heb je geen speciale kennis nodig. Enkel een open mind en nieuwsgierigheid is al voldoende.

€ 90,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Vrije Bijdrage

VRIJE BIJDRAGE: We willen iedereen de mogelijkheid bieden om zichzelf te kunnen ontwikkelen. Het vrije bijdrage principe is voor zij die het financieel wat moeilijker hebben en toch willen bijdragen naar best vermogen.

Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Opstellingsdag rond Intimiteit & Seksualiteit

Meer evenementen van Wim Vandenbergh

Zondag, 19 mei. om 14:00
Conscious Sensual Dance Gent
Wim Vandenbergh
Dansen in verbinding Conscious Dance Sensuele Dans
Zondag, 16 jun. om 14:00
Connect & Play Gent
Wim Vandenbergh
Innerlijk Kind Playfulness Grenzen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 10:30
De beweging van de ziel volgen met familieopstellingen
Praktijk de Chrysalis
Familieopstellingen
Donderdag, 09 mei. om 10:00
Familieopstellingen dag 9 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Zondag, 23 jun. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Zondag, 23 jun. om 10:00
Familieopstellingen dag 23 juni (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl