Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Unieke retreat met 24 uurs-stilte, natuurcoaching en yoga

Dinsdag 14 mei 2024 om 14:00 tot donderdag 16 mei 2024 om 17:00

Rekken, 7157 Rekken, Nederland

Over dit evenement

Unieke retraite in de Achterhoek!
Ben jij nieuwsgierig wat echte stilte en 3 dagen met jezelf op pad zijn, jou kan brengen? Ga dan mee naar het oosten van het land om daar in een liefdevolle en veilige setting ondergedompeld te worden en jezelf drie dagen centraal te zetten. Wie je ook bent en waar je ook mee bezig bent, je bent zeer welkom en meer dan de moeite waard. Je verblijft in een prachtige accommodatie midden in de natuur.

Voor wie?
Deze retraite is voor jou, die verlangt naar een moment waarin je echt de tijd hebt om jezelf rust en aandacht te geven aan de processen in jouw leven. Door de combinatie van de 24 uur stilte én de natuurcoaching, omlijst met yoga en meditaties, word je in een veilige en warme setting naar een diepere laag gebracht. Je gaat gegarandeerd met nieuwe inzichten of bekrachtigingen naar huis. Deze retreat is ook uitermate geschikt voor mensen die midden in een veranderingsproces zitten of juist een verandering willen bewerkstelligen.
Ervaring met yoga en meditatie hoeft niet, mag wel. Voor zowel de ervaren meditatie-beoefenaar als de nieuwkomer creëren we met elkaar een veilige ruimte waar ieder zijn eigen proces kan doormaken.

Wat ga je doen?
Drie dagen los van je dagelijks leven, in een heerlijke omgeving ontspannen in een sfeer van liefdevolle vriendelijkheid. Veel aandacht voor gezond eten en voldoende tijd om op jezelf te zijn.
In een begeleid programma met o.a. wandelingen, meditatie, yoga (ook tijdens de stilteperiode) krijg je alle ruimte voor jezelf.
Je gaat een speciale ervaring meemaken door 24 uur de volledige stilte in te gaan. Hierdoor kan je nog meer tot en verdiepende laag in jezelf komen. Heb je dit nog nooit gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig naar wat dit met je doet? Dan biedt deze retraite een mooie kans.
We eindigen de retraite met een creatieve afsluiting. Wat goed is om te weten, is dat ervaring op yoga- of meditatiegebied evenals creatieve ervaring absoluut niet noodzakelijk is, om mee te doen.

De maaltijden
Alle dagen word je verwend met overheerlijke maaltijden die waar mogelijk biologisch zijn, maar sowieso volledig vegetarisch. Mocht je speciale dieetwensen hebben dan horen wij dat graag en houden wij hier rekening mee.



Over de locatie
In het oeroude landschap van de Achterhoek ligt ons verblijf: een luxe accommodatie met grote veranda. Je kijkt hier uit over het kenmerkende, glooiende landschap met bloemrijke graslanden, struwelen en houtwallen. Letterlijk voor de deur begint de natuur; een visrijk stromend beekje, de kikkerpoel, bossen en glooiende weilanden. Je begeeft je in een oase van rust waar je zich volledig kunt opladen.
De omgeving biedt hierdoor bijzondere en prachtige mogelijkheden voor zowel de begeleide wandelingen, de yogalessen als de meditaties.

Over ons
De retraite wordt begeleid door Vivian en Ingrid, beiden ervaren retraitebegeleiders met ieder haar eigen specialiteit. Ingrid is onder andere gecertificeerd wandelcoach, ze heeft inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd in het professioneel begeleiden van mensen. Zonder oordeel luistert zij met compassie. Van nature is ze optimistisch en vrolijk. Ze neemt je graag mee naar buiten om je te laten ervaren welke verdieping wandelcoaching in de natuur jou kan brengen. Haar doel is elke keer weer jou het beste te geven. Hiernaast is Ingrid een gepassioneerde kok, met een focus op bewust en gezond voedsel. Ze verwent je graag met heerlijke maaltijden.
Vivian is een ervaren yogadocent. Na haar studie milieukunde startte Vivians carrière als natuurbelevingspecialist. Vivian volgde diverse yoga-opleidingen. Momenteel geeft Vivian yogalessen aan jong en oud. Haar jongste leerling is een baby en haar oudste is 90 lentes jong. Zij geeft allerlei vormen van yoga en heeft een yogaboek voor het onderwijs geschreven. Hiernaast is Vivian dol op buitenactiviteiten.
De energie van Ingrid en Vivian zullen zorgen voor een veilige en verrijkende driedaagse.

Dinsdag 14 mei 2024 om 14:00 tot donderdag 16 mei 2024 om 17:00

Rekken, 7157 Rekken, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Wandelen en Slapen voor betekenisvolle wandelarrangementen, 1 tot meerdaagse retreats en natuurcoaching

Wandelen en Slapen

1. Kies je tickets
eenpersoonskamer

We verblijven in een prachtig huis te midden van de Achterhoekse natuur waar je slaapt in een mooie moderne kamer met eigen sanitair. Je deelt de kamer niet.

€ 460,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
gedeelde tweepersoonskamer

We verblijven in een prachtig ruim huis te midden van de Achterhoekse natuur waar je gaat slapen in een mooie moderne tweepersoonskamer met eigen sanitair en gescheiden bedden. Je deelt de kamer met 1 andere persoon.

€ 420,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
tweepersoonskamer

We verblijven in een prachtig ruim huis te midden van de Achterhoekse natuur. Je gaat slapen in een mooie moderne tweepersoonskamer met eigen sanitair en een tweepersoonsbed met 2 matrassen en 2 dekbedden. Je deelt de kamer met iemand anders

€ 420,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Eigen tentje Bijna uitverkocht

We verblijven in een prachtig ruim huis te midden van de Achterhoekse natuur, waar jij je tentje kan opzetten naast het huis in de tuin. Je maakt gebruik van het sanitair in het huis. Je deelt dit met het andere tentje. Ticketprijs per persoon

€ 360,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Unieke retreat met 24 uurs-stilte, natuurcoaching en yoga

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play/Freedive - Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl