Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive: Knopen met spanning

Thursday 07 March 2024 van 19:15 tot 22:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Bij deze verdiepende avond gaan we in op het thema spanning.

Spanning in deze workshop gaat vooral over het creëren en behouden van erotische/energetische spanning tussen de top en de bottom. We zullen dus minder in gaan op techniek en meer gaan doen met dynamiek.

We gaan met verschillende technieken en oefeningen aan de slag om op zoek te gaan naar waar voor jou de spanning zit. We gaan spelen met contact maken, met intenties zetten en met het in contact komen met je eigen verlangens. Denk hierbij aan de ander teasen, uitdagen of spelen met uitkleden. Het wordt een spicy avond.

Deze workshop is voor (gelegenheids)koppels. We verwachten een bepaalde mate van intimiteit tussen de partners, waarbij aanraking van de ander gewenst/aanwezig is. Er wordt daarom niet gewisseld van partner. Alle technieken die we gaan geven zijn ter inspiratie, maar hoeven natuurlijk niet uitgevoerd te worden indien iemand daar bezwaar tegen heeft: ook binnen koppels blijft consent van belang. Aan de andere kant van dit spectrum: dit is geen speel-workshop. Broekjes blijven aan en er mag geen bewuste fysieke stimulatie plaatsvinden, anders dan aangegeven in de workshop.

Lisa & Martijn geven allebei inzichten in hoe een persoon zou kunnen geknoopt worden, dus op verschillende lichamen/met verschillende interesses.

Tijdens deze workshop mag er geswitched worden als beide deelnemers aan onderstaande eisen voldoen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen tijdmanagement, aangezien we de oefeningen tijdens dit event niet twee keer zullen doen.

Voor wie?
Deze workshop is voor mensen die al eens een beginners workshop hebben gedaan en graag een stapje verder willen. Belangrijk is dat je comfortabel bent met het maken van een single column tie.

Praktische informatie

Door: Martijn Gorree & Lisa Krus
Taal: De workshop wordt gegeven in het Nederlands
Kosten: €75,- per koppel
Let op: er is plek voor 10 koppels

Inloop: 19:00-19.30
Workshop: 19:30-22:30
Locatie: de Playground, Kanaalweg 84A in Utrecht
Gratis parkeren kan naast het gebouw

Wat doe je aan?
Makkelijk zittende (sexy!)kleding. Het is fijn om sieraden en beugel bh's thuis te laten. En wees een beetje lichaamsgeur bewust. Bij het binden zit je vaak heel dicht op iemand en sterke parfum of zweetlucht is niet zo chill.

Wat neem je mee?
Een flesje water en misschien een warme trui voor als het fris is.

En touw dan?
Je hebt minimaal 3 touwen nodig van 8 meter, dus neem die mee.

OVER MARTIJN & LISA
Martijn is een lichaamsgerichte sekscoach en lichaamswerker. Je kan bij hem terecht voor 1-op-1 coaching/lichaamswerk sessies. En daarnaast is hij ook te porren voor al je Shibari/bondage behoeftes: check http://martijngorree.com voor meer informatie en de agenda voor komende workshops.

Lisa heeft ervaring in het ervaren en geven van diverse persoonlijke ontwikkelings-, improvisatietheater- en shibari- workshops, en in het ervaren van tantra & seksualiteit. Voor haar hebben al deze dingen één ding gemeen: invoelen hoe je je voelt en daarmee je intuïtie mogen gebruiken, in contact met een ander.

Martijn en Lisa hebben tijdens workshops, festivals en ropejams al heel wat ervaring opgedaan in het knopen en geknoopt worden. Daarbij houden ze vooral van spelen met de ander, een soort improviseren met touw.

OVER FREEDIVE
Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!

Freedive events zijn zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are!

Thursday 07 March 2024 van 19:15 tot 22:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Martijn Gorree - Somatic Coach

Reviews

Paul Adriaanse

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Een heerlijke, speelse en verbonden dag!

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar XL!

Ik heb wel eens avonden k*ter afgesloten. Freedive is een fijne community met prettige begeleiders die je meenemen in oefeningen om bewust met jezelf om te gaan en te ontdekken waar jouw behoeften en verlangens zijn en hoe die te delen. Consent en veiligheid zijn key! Een juicy avond, spannend en ontspannend!

Lees meer

Pieter

Freedive: Juice Bar XL!

Fijne workshops (leuk dat het steeds net iets anders is bij elke editie) en er wordt een mooi open space gecreëerd. Een hele fijne energie ontstaat door de hosts en de deelnemers 😄 Geeft veel plezier en is ook erg leerzaam. Tip: Deze space is niet voor iedereen geschikt, in ieder geval niet als je specifieke verwachtingen hebt.

Lees meer

Freedive: Knopen met spanning

Meer evenementen van Freedive Community

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Thursday, 05 Sep. om 19:15
Freedive: Meditative Breath Play
Freedive Community
Adem Sensualiteit Authentic Relating
Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 26 Sep. om 19:30
Play Utrecht: Tantra Date Night (voor stellen)
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Verbinding
Wednesday, 04 Sep. om 19:15
Play Heart: Daten met een vleugje tantra (25-40 jaar)
Play Utrecht
Relaties Verbinding
Tuesday, 23 Jul. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Saturday, 27 Jul. om 10:30
A Touch of Ecstasy
Embodied Eros
Lichaamswerk Conscious Sexuality Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl