Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao-ceremonie in Sisterhood - Viering Zomer-zonnewende

Vrijdag 21 juni 2024 van 14:00 tot 22:00

Zutphen, Nederland

Over dit evenement

❤️ Cacao-ceremonie in Sisterhood - Viering Zomer-zonnewende ❤️

Welkom mooie vrouw! 💃🏻
Welkom om deel te nemen in de cirkel...
Op jouw plek...
In de cirkel van sisters...
Met alle ruimte voor jouw zijn...
Precies zoals je bent...
We gaan in deze Ceremonie de Zomer-zonnewende vieren! De langste dag van het jaar. De dag waarin we de volledige bloei binnen én buiten ons verwelkomen en vieren!
Daarbij verblijven we in het liefdevolle veld van Moeder Cacao, de 13 Grootmoeders, Moeder Aarde, Vader Hemel, onze Zusters de Bloemen én natuurlijk in Sisterhood...✨❣️✨
Je laten zakken in je lichaam, jouw sensualiteit en levensvreugde te verwelkomen...
In een bad van liefde, stilte, klanken, zang en dans...
Op diepe laag contact maken met jezelf en elkaar...waarin alles er mag zijn, gezien en gevoeld mag worden... Jezelf, elkaar en het Leven te eren!

Cacao...medicijnplant van het hart...ze is zo zacht en openend. Ze nodigt je uit om naar binnen te gaan en werkt heel subtiel, verwarmend en sensueel… Met haar ademen…naar je hart…openen van je hart…de subtiele energie die langzaam maar zeker al je cellen aanraakt en opent…
Cacao is een medicijn dat de sensualiteit wakker maakt…, wat niets anders is dan je te openen voor je senses, je zintuigen. Voelen, ruiken, horen, proeven, zien…en weten. De intensiteit van je zintuigelijke waarneming neemt toe, door de liefde die er bij komt en je cellen die openen.
Die sensuele stroom kan zich heel zacht en subtiel uiten, maar ook meer uitbundig en speels.

Afhankelijk van jouw persoonlijke intentie en van wat dienend is voor jou, kan zich in de ceremonie van alles aandienen. Cacao brengt je in een staat van meer open bewustzijn en liefde. Het opent je voor schoonheid, lichtheid, genot, aanwezigheid, sensualiteit, wijsheid en creativiteit…een heerlijke, open, ontvankelijke, liefdevolle staat van Zijn.
De uitnodiging is om dat wat zich aandient te verwelkomen, te voelen, te blijven ademen en naar je hart te brengen. De sleutel is overgave…
❤️
Wij, Evelyn en Marleen, nemen je graag mee in deze ceremonie met onze geliefde Cacao. In een bedding van liefde, zachtheid, genot, plezier, sisterhood, ontvankelijkheid, aanwezigheid en gedragenheid.
Wij creëren samen met Moeder Cacao een veilige heilige ruimte, waarin alles er mag zijn, gevoeld en gezien mag worden.
En de uitnodiging is om ook expressie te geven...dat is in ieder geval de intentie die wij in de Cacao-ceremonie zullen brengen. Want het is tijd om ons uit te spreken, onze stemmen te laten horen en te verbinden....samen elkaar en het leven in volle bloei te vieren!

🌹Evelyn biedt coaching en holistische therapie aan vrouwen die voelen dat er meer te ontdekken is om volledig jouw potentieel en geluk te gaan leven. De weg naar binnen is ook de weg naar buiten en daarvoor mag jij bij Evelyn in haar veilige bedding jouw lastige patronen en jouw verlangens onderzoeken. Je bent helemaal welkom mooie vrouw om in alle veiligheid te leren voelen, te helen en bewustzijn te brengen in wat zich aandient ! In haar praktijken “evelyn.sanders en leef jezelf” werkt zij veel met hoog sensitieve vrouwen en zet daarbij intuïtief diverse methodieken in van opstellingen, EMDR, emotioneel evenwicht, EFT e.a.
Hiernaast combineert zij in haar sessies graag de therapeutische methodieken met inzet van sjamanistische rituelen, milde plantmedicijnen en ceremonies. Voor de vrouw die voelt dat er een volgende stap mag komen om in jouw essentie te leven, jouw heilige pad te lopen naar jouw vrijheid …in verbinding met jezelf en je partner, welkom in een sessie of Ceremonie. ( Cacao voor vrouwen of partners- rite van de baarmoeder – vrouwencirkel

🌹 Marleen Magdalena begeleidt vrouwen die er naar verlangen om écht in verbinding te komen met hun lichaam en ziel.... Zodat jij, mooie vrouw, gaat leven vanuit jouw diepste wijsheid, liefdevolle waarheid, vreugdevolle sensualiteit en krachtige levensenergie! Om jezelf volledig te eren en lief te hebben, met alles wat er in jou leeft...je zo te openen voor jouw intuïtie, in verbinding met het vrouwelijk veld, met de ‘divine feminine’.
Dit doet zij d.m.v. lichaamswerk (womb- en bekkenmassages, borstbehandelingen), systemisch werk (opstellingen) en ceremonies (cacao, baarmoederhealing, yonihealing). Haar praktijk heet ‘Ruimte voor Zijn’ en dat is precies wat zij zelf belichaamt, uitstraalt en waar zij anderen toe uitnodigt. Om helemaal hun eigen ruimte voor zijn te creëren, de heilige ruimte waarin je jezelf helemaal kunt ontvangen, diep verankerd in de bedding van het vrouwelijk veld.
Voel jij het verlangen ook stromen? We ontvangen je graag. Welkom mooie zusters!

Wanneer: vrijdag 21 juni 2024
Tijd: 14.00-ca.22:00u
Waar: Het Middenhuis, Zutphen
Kosten: 99 euro p.p.
Aanmelden via info@ruimtevoorzijn.nl of evelyn@leefjezelf.com
Contra-indicaties kunnen samenhangen met gebruik van medicatie, zwangerschap/ borstvoeding, hart en vaataandoeningen en je mentaal-emotionele welzijn. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat je een halve dosering neemt. Laat het ons weten als dit speelt of stel gerust je vragen.
Meer informatie over voorbereiding op de ceremonie volgt na je aanmelding

Vrijdag 21 juni 2024 van 14:00 tot 22:00

Zutphen, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Een grote welkom aan jou en aan alles wat er in jou beweegt”

Welkom aan alles wat er in jou beweegt. Leef Jezelf Ceremonie verzorgt Cacaoceremonies, cirkels, baarmoederwerk voor vrouwen ook individuele sessies

Leef Jezelf Ceremonie Evelyn Sanders

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Cacao-ceremonie in Sisterhood - Viering Zomer-zonnewende

Meer evenementen van Leef Jezelf Ceremonie Evelyn Sanders

Vrijdag, 31 mei. om 13:00
Cacaoceremonie voor samen "in verbinding"
Leef Jezelf Ceremonie Evelyn Sanders
Cacao ceremonie Lichaamswerk Relaties
Vrijdag, 12 jul. om 10:00
Rite van de baarmoeder met Cacao "jouw vuur"
Leef Jezelf Ceremonie Evelyn Sanders
Vrouwen workshops Rite of the Womb Inwijdingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl