Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Microdose Truffels

Zaterdag 15 juni 2024 van 19:00 tot 21:30

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Over dit evenement


๐—ž๐—จ๐—ก๐——๐—”๐—Ÿ๐—œ๐—ก๐—œ ๐—ก๐—ฅ๐—š๐—ฌ ๐—”๐—ช๐—”๐—ž๐—˜๐—ก๐—œ๐—ก๐—š

"๐‘…๐‘’๐‘๐‘œ๐‘›๐‘›๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘ค๐‘–๐‘กโ„Ž ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข๐‘’ ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›๐‘๐‘’"

๐— ๐—ถ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐—ผ๐˜€๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐˜€
We nemen deze avond een microdosering (max 1gr) van de truffel. De bedoeling van microdosing is dat je wel de subtiele voordelen van de truffel ontvangt maar niet gaat trippen. Een microdose helpt je om in de diepere lagen van je bewustzijn te komen en contact te maken met herinneringen en emoties die voorheen niet toegankelijk waren. Je zintuigen zouden kunnen versterken en je zou je helderder kunnen gaan voelen. Het is een intensere belevenis en je maakt een diepere innerlijke reis.

๐—ž๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ
Het is de basis van elk leven. Het zit in elke cel en stroomt zo subtiel door ons lichaam dat je het niet kunt zien of aanraken. Het is de bron van alle bewegingen in ons lichaam, de bewuste en de onbewuste als ademhaling en bloedstroom maar ook die van genezing op celniveau.

Kundalini levensenergie is latent in ieder van ons aanwezig. Je zou het kunnen zien als een enorm reservoir met gevoel van eenheid waar we in de loop van ons leven van afgescheiden raken door alles wat we meemaken. We zijn de verbinding met onze essentie kwijtgeraakt en gebruiken hierdoor maar een fractie van haar potentieel. Als deze Kundalini energie eenmaal ontwaakt is dan is, bij regelmatige beoefening, herbedrading van de hersenen een gevolg (neuroplasticiteit). Hiermee kun je je zelf herconditioneren en je leven dus voorgoed veranderen.

๐—ž๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ถ ๐—ก๐—ฅ๐—š๐—ฌ ๐—”๐˜„๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด
Deze energetische ervaring heeft als doel de gestagneerde stroming van levensenergie weer op gang te brengen zodat je je opnieuw kunt verbinden met je ware essentie. Kundalini NRGY activeert jouw eigen levensenergie en daarmee jouw zelfhelend vermogen. Het zuivert je systeem van emotionele blokkades, beperkende overtuigingen, trauma en stagnerende energie.

Tijdens een sessie komen we in verbinding met een veld van intelligente energie dat jou uitnodigt om van binnenuit te ontwaken. Als je de uitnodiging aanneemt en de deur doorstapt dan volgt er een prachtige innerlijke reis van zelfontdekking.

In fases wordt alles wat de connectie met jezelf in de weg staat opgeruimd zodat je kunt herverbinden met je ware essentie en weer eenheid kunt ervaren. Je bereikt een hogere staat van bewustzijn, je vibratie wordt hoger en je waarneming verandert. Het lichaam wordt teruggebracht in een staat van harmonie en balans. Je komt weer thuis bij jezelf en ervaart een ongekende innerlijke kracht waardoor je stap voor stap andere keuzes kunt gaan maken om zo je volle potentieel te gaan leven.

๐—ข๐—ฝ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€
Soms kunnen er dingen naar de oppervlakte komen die je liever niet ervaart maar die wel nodig zijn om blokkades los te laten en de energie weer vrijuit te kunnen laten stromen. Ik bied de veilige bedding zodat jij je veilig kunt voelen om dit proces aan te kunnen gaan. Ik vraag jou om met een open mind de sessie in te gaan en nieuwsgierig te zijn. Je mag vertrouwen hebben dat het juiste zich hoe dan ook aan zal dienen, in porties die jouw systeem aan kan, zodat jij uiteindelijk kunt loslaten en ruimte kunt gaan voelen.

๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
Voor iedereen is de ervaring elke keer weer anders en uniek. Elke sessie reinigt en zuivert, geeft inzichten, creรซert ruimte en bevrijding op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Elke sessie worden energetische blokkades en stagnaties getransformeerd en ga je een laagje dieper, op het tempo dat jouw systeem aan kan. We zijn allemaal uniek, dus heeft ieder van ons een unieke ervaring. Vergelijk jezelf niet met personen die je online op filmpjes voorbij hebt zien komen, zij hebben vaak al meerdere sessies achter de rug. Bij een volledige bewustzijnservaring zijn er bijvoorbeeld nauwelijks fysieke bewegingen. Het รฉรฉn is niet minder dan het andere.

Wat zo fijn is aan Kundalini NRGY Awakening is dat er geen labels geplakt hoeven te worden op een gevoel, emotie, beweging of juist het uitblijven van een beweging. Je ligt op de mat, ontvangt, doorvoelt en laat los, elke sessie een laag dieper.

Het is een prachtige reis naar binnen en ook hier geldt '๐‘‚๐‘›๐‘๐‘’ ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘ ๐‘’๐‘’ ๐‘–๐‘ก, ๐‘ฆ๐‘œ๐‘ข ๐‘๐‘Ž๐‘›'๐‘ก ๐‘ข๐‘›๐‘ ๐‘’๐‘’ ๐‘–๐‘ก'. Het gaat er eigenlijk niet om wat er tijdens de sessie op de mat gebeurt, maar om de veranderingen in je leven na de sessies. Je gaat herontdekken wie je werkelijk bent en hier je leven op aanpassen.

๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Tijdens de sessie lig je op een yogamat met je ogen dicht. Gedurende de reis wordt er gebruik gemaakt van luide muziek om de gedachten te verstillen maar ook om jou te begeleiden op jouw innerlijke reis.

Ik nodig vervolgens jouw levensenergie uit om te ontwaken en het is aan jou om de uitnodiging aan te nemen en door de deur heen te stappen. Ik werk voornamelijk in het veld maar ook intuรฏtief met aanrakingen op activatiepunten en chakraโ€™s. Het is een een natuurlijke, energetische ervaring en jouw eigen levensenergie die ontwaakt. Er kan niets geforceerd worden. De energie heeft een intelligentie die precies zal doen wat je systeem op dat moment nodig heeft zodat jij weer kunt verbinden met je essentie.

๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ๐˜€๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐˜๐˜๐—ฒ max 8

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
โ€ข Zintuigen worden actief
โ€ข Energie voelen bewegen door je hele lichaam
โ€ข Fysiek bewegen, yoga houdingen
โ€ข Diepe staat van ontspanning
โ€ข Voelen van emoties
โ€ข Visuele ervaring
โ€ข Loslaten van traumaโ€™s
โ€ข Verruiming van je bewustzijn
โ€ข Harmonie en balans ervaren

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
โ€ข Gevoel van eenheid en verbondenheid met jezelf en alles om je heen
โ€ข Meer zelfliefde en zelfvertrouwen
โ€ข Innerlijke balans
โ€ข Meer flow en rust
โ€ข Gevoel van tevredenheid
โ€ข Meer in contact met emoties
โ€ข Krachtiger voelen en eigenaarschap nemen
โ€ข Eigen waarheid durven spreken
โ€ข Inzichten levenspad/zielsmissie
โ€ข Verhoging frequentie en energieniveau

๐— ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐˜€
โ€ข Bewuster leven, gezondere keuzes maken voor lichaam en geest.
โ€ข Verlichting van stress en spanning
โ€ข Meer levensvreugde, verbeterde creativiteit en productiviteit
โ€ข Belangrijke levensvragen worden beantwoord
โ€ข Starten met het leven van je zielsmissie
โ€ข Leven met open hart
โ€ข Verhoogd energieniveau
โ€ข Diepe verbinding met aarde, mens en dier
โ€ข Mediamieke gaven worden ontwikkeld
โ€ข Verhoogd bewustzijn

๐—–๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ-๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€
Kundalini: Epilepsie, psychose, psychische instabiliteit, zwangerschap (eerste en laatste trimester)
Truffels: psychische problemen als schizofrenie, paranoia, bipolaire stoornis, borderline, psychose (ook als dit in de familie voorkomt) en ernstige angststoornissen, zwangerschap en borstvoeding, gebruik antidepressiva, schimmelallergie.

Er zal een intake plaatsvinden.

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜€๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie in plaats van op het verteren van het eten. Eet het liefst 3 dagen voor de sessie zo gezond mogelijk en probeer op de dag van de sessie koffie te laten staan.

Zeven dagen voor de sessie geen drugs
24u voor รฉn na de sessie geen alcohol en/of cannabis.

Verwachtingen over de sessie mag je loslaten omdat het toch altijd anders gaat dan je denkt maar je altijd wel precies krijgt wat je nodig hebt.

Wees nieuwsgierig en kom met open mind. Door je in te schrijven neem je de energetische uitnodiging al aan. Tijdens de sessie zal ik de deur open zetten, het is aan jou om er dan door heen te stappen.

Voel je welkom. โค๏ธ

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
In verband met de voorbereidingen openen de deuren 10 minuten voordat de sessie begint. Op je gemak kun je dan een plekje zoeken en nog wat drinken. Er zijn yogamatten en dekens aanwezig. De gehele sessie duurt ongeveer 2 uur waarvan je minimaal 1 uur ligt dus neem gerust een eigen deken, oogmasker, schapenvachtje of matje mee voor extra comfort. Draag comfortabele, warme kleding in laagjes en neem dikke sokken mee.

๐——๐—ฒ ๐—น๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Stadsoase Naar Zee is een mooie, rustige locatie gelegen aan het IJmeer. Het is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV.

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Er kan voor de deur geparkeerd worden. Het is betaald parkeren. Op zondag en 's avonds na 19.00 is parkeren gratis.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ผ๐—ฟ
Nienke is naast Kundalini NRGY facilitator Transformatie Coach en Hypnotherapeut. Ze is gepassioneerd over het in beweging krijgen van het onderbewuste in de mens zodat hetgeen wat jou ervan weerhoudt om je volste potentieel te leven getransformeerd wordt. Eรฉn van de methodes die ze hiervoor met liefde gebruikt is Kundalini NRGY Awakening.

Heb je nog vragen? Stuur me dan svp even een berichtje.
Op mijn Instagram account (De Transformatie Studio) vind je meer informatie.


๐˜ฟ๐™ž๐™จ๐™˜๐™ก๐™–๐™ž๐™ข๐™š๐™ง
Door deel te nemen aan een Kundalini NRGY sessie van De Transformatie Studio, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat.
Kundalini NRGY is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Kundalini NRGY kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek en emotioneel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Luister altijd naar jouw eigen lichaam en vraag zo nodig steun aan de begeleider. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle schade die door deelname kan ontstaan.
Kundalini NRGY is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose. Kundalini NRGY wordt niet aanbevolen in het laatste trimester van de zwangerschap. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Kundalini NRGY en/of De Transformatie Studio hebt.

Zaterdag 15 juni 2024 van 19:00 tot 21:30

Stadsoase Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 DN Amsterdam, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“What you seek is seeking you - Rumi”

De Transformatie Studio richt zich op bewustzijnsverruiming en het in beweging krijgen van het onderbewuste.

Reviews

Lennaert Tolhoek

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Microdose Truffels

Tweede keer bij Nienke. Ik vind de atmosfeer die Nienke creรซert en de manier hoe zij de sessie als facilitator begeleid erg fijn. Zal zeker nog vaker een sessie bij Nienke volgen, een echte aanrader!

Lees meer

Floris

Kundalini NRGY Awakening Practice (KAP)

Amazing. Warm. Veilig. Krachtig. Nienke weet wat ze doet.

Lees meer

Anoniem

Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL Full Moon editie & Cacao

Hele fijne ochtend. Nienke verzorgt de sessie heel liefdevol. Ik kom zeker weer terug.

Lees meer

1. Kies je tickets
Single ticket

โ‚ฌ 80,80
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Duo ticket - kom samen met een vriend(in)

โ‚ฌ 150,80
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Strippenkaart voor 5 sessies Bijna uitverkocht

In te plannen wanneer het jou uitkomt. Zie de agenda voor data. Bij een speciale editie (plantmedicijnen of XL) zal er een bijbetaling van toepassing zijn.

โ‚ฌ 250,80
Inclusief โ‚ฌ 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
โ‚ฌ 0,00
Totaal:
โ‚ฌ 0,00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL met Microdose Truffels

Meer evenementen van De Transformatie Studio

Uitverkocht
Zondag, 05 mei. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening Practice (KAP) New Moon met Blauwe Lotus
De Transformatie Studio
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening Practice (KAP) & Cacao
De Transformatie Studio
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Zaterdag, 25 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening (KAP) SPECIAL Full Moon editie & Cacao
De Transformatie Studio
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Zondag, 09 jun. om 10:00
Kundalini NRGY Awakening Practice (KAP) New Moon
De Transformatie Studio
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
KUNDALINI AWAKENING FREQUENCY & CACAO CEREMONY
Your Frequency
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Zondag, 05 mei. om 08:30
Truffel Ceremonie met Soundhealing
Ronald Ambross Breath & Soundtouch
Truffel Ceremonie Plantmedicijn Klankreis
Zondag, 02 jun. om 13:00
Cacao ceremonie en LEAP special (Lifeforce Energy Awakening Process)
Qinergy
Cacao ceremonie Kundalini Energiewerk
Zondag, 12 mei. om 09:30
Microdosing Journey | Ademwerk & Truffel
Ademloes
Ademwerk Ademcirkel Truffel Ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl