Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

be in grace (varend door de Fjorden van Noord Noorwegen)

Zondag 05 mei 2024 om 13:00 tot vrijdag 10 mei 2024 om 12:00

Finnmark, Noorwegen

Over dit evenement

WAT BIEDEN WIJ AAN?

In deze unieke 5 daagse reis, varend door de Fjorden van Finnmark in het noordelijkste gebied van Noorwegen bieden we je een uitgestrekt moment aan om diep te zakken in jou zijn. Om te aarden en in aanwezigheid te verbinden met spirit in en om jou heen.

Dit is een reis voor verruiming in bewustzijn, reflectie, opladen aan de wilde natuur en vrije expressie van jou creativiteit in diepe verbinding met jou hart en spirit. Tijdens de inspirerende practices en samen komsten geven we je ook graag inspiratie mee om de reis te integreren en voort te zetten wanneer deze opnieuw begint, thuis.

In stilte luisteren we naar de wensen van ons hart. In observatie leren we van de natuur en werken we met de elementen om ons heen. In aanwezigheid delen we of zijn we samen in stilte. Met de kracht van prayers, ceremonies en creativiteit voeden we onze grond en planten we nieuwe zaden. Het werk van alchemie start in de lente, de bloei van het innerlijke vuur.

De wilde jij mag vrij! Vrij in expressie, vrij in creatie het geen waar al het leven uit ontstaat.

ONS THUIS COMRADES
Een nostalgische boot die ons huisvest in haar houten romp

In de baarmoeder van het schip zijn drie slaapcompartimenten, elk voor 2 personen. Slaap onder water en ontdek hoe dit je kan voeden en kalmeren. Met het kabbelen en klotsende water tegen de romp wordt je in slaap gewiegd.
De baarmoeder van het schip heeft ook een grote ontspanningsruimte met een houtoven voor ceremonies en om ons warmte te geven. Je wordt hier uitgenodigd om tot rust te komen en met jezelf te verbinden.

Een trap omhoog vind je de badkamer met douche waarnaast zich ook een 1-2 persoons sauna bevindt. Warm op en land in je lichaam.

Boven op het dek is het prachtige ruime wheelhouse waar de grote keuken zich bevindt. Laat je naar binnen trekken door de geuren. Kom een warme kop thee of cacao halen om je op te warmen. Onze persoonlijke kok zal vegetarische gerechten voor ons bereiden rijk aan prana. Optioneel vangen we zelf een vis en bereiden die samen ceremonieel klaar.

SAMI LAATSTE INDIGENOUS MENSEN VAN EUROPA
Aangezien de reis zich niet zonder toeval beweegt in het heilige land van de Sami (de enige Europese tribe die nog bestaat en wordt erkend) zullen wij hun oude wijsheid en rituelen door onze reis verweven en een Sami tribe/cultuur bezoeken.

WAT GAAN WE ERVAREN?

Elke avond stemmen we af op de groep en de omgeving om het beste programma voor de volgende dag vorm te geven. Diverse onderdelen zijn hieronder te lezen.

*Varen door de Fjorden van Finnmark
*Snow shoe wandeling over de besneeuwde Fjorden met ervaren gecertificeerde gids
*Ceremonies waarin we werken met Prayers - Drum en Zang
*Vuur maken en dansen op afgelegen stranden
*Lichaamswerk zoals yoga en breath work
*Stembevrijding om los te laten, te centreren en de vier elementen te integreren
*Stilte
*Alchemie door het werken met de elementen, begeleide meditatie en intenties.
*Sharing circles en volledige aanwezigheid
*Tijd om alleen te zijn, te reflecteren en te integreren
* Werken met oude Germaanse schrifttekens - Runes. Aan iedere Rune is een magische betekenis toegekend welke richting kan geven met de juiste vraag.

Investering voor deze prachtige reis is €1500 euro
Inclusief eten/drinken, accommodatie, varen, ceremonies, lichaamswerk, sauna, bezoek Sami tribe
Exclusief vlucht naar vluchthaven Alta

WIE ZIJN WIJ?
Kelly en Jolien hebben elkaar 4 jaar geleden leren kennen in Sintra, een krachtplek in Portugal. Allebei op hun eigen reis naar meer zakken in het zijn. Zijn in het moment met volle aandacht voor alles wat zich aandient.

Kelly draagt graag bij aan een hart gedragen ruimte geankerd in het hier en nu, in de verbinding met source. Zodanig dat er een schone en bewuste container ontstaat waarin iedereen kan landen. Daarbij zet ze graag haar stem in door het zingen van mantra’s, prayers of neemt ze je mee in een begeleide meditatie en ceremonie. Hiermee helpt ze je de verbinding met source te openen en deze dieper in het gehele zijn te voelen. Haar passie ligt in somatic frequentie werk, het schrijven en creëren van muziek, het verbinden met de natuur en vooral het zijn in een open hart van creatie.

Jolien is een vrouw vol energie, iemand die niet bang is om gewoon te springen en te gaan. Zij creëert een veilige liefdevolle bedding waardoor je het gevoel hebt dat je jezelf helemaal kunt overgeven. Zij heeft een geaarde energie en neemt je graag mee in een van haar yogalessen afgestemd op het moment. Ook werkt ze al langere tijd met de heilige plant cacao in ceremonies. Haar passie ligt in de natuur het aanzetten van je eigen energie door middel van beweging.

GRACE

To be in grace
is to trust

To be in grace
is to let my heart guide
with no interference
of the outside world

To be in grace
is the gateway
to live my dreams
here and now

To be in grace
is to allow to feel intimate
with divinity
i am

To be in grace
is to breath
i am you
and you are me

We are the wild flowers
of new creation
let the seed of grace
shine through you

We ontmoeten je graag in het Noorden van Noorwegen. In de ongerepte natuur om samen te verbinden. Indien je nog vragen hebt of graag meer informatie of foto's ontvangt van de accommodatie om jou keuze te maken, twijfel dan niet om naar ons uit te reiken.

Liefs Kelly en Jolien

Zondag 05 mei 2024 om 13:00 tot vrijdag 10 mei 2024 om 12:00

Finnmark, Noorwegen

Over de organisatie

@kellyjoannejenkins @youareagod.dess

be in grace (varend door de Fjorden van Noord Noorwegen)

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl