Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The ROAR Within Retreat

Zaterdag 18 mei 2024 om 16:00 tot donderdag 23 mei 2024 om 12:00

Guaro, Málaga, Spanje

Over dit evenement

Voor de vrouw die het dit jaar anders gaat doen. Haar eigen keuzes gaat maken. Voor haar, die het al langer voelt en de juiste omgeving wil vinden. In de natuur, met een fijne vrouwentribe; ieder op haar unieke pad.

WAT
Je vuur achterna. Meer doen van waar je hart om schreeuwt (of misschien fluistert). Veilig de ongetemde, wilde plekken opzoeken; zowel in de natuur als in jezelf. Want waar comfort eindigt, begint groei. ​

Lekker buiten leven, onze behoeftes voelen en volgen, rust en actie, en diepe connectie met onszelf en elkaar.

WAAR & WANNEER
Van 18 t/m 23 mei 2024 bij Costa del Soul in Malaga, het zonnige Zuiden van Spanje. (Gemiddeld 25 graden in mei, just saying.) Een plek bovenaan een berg, met magische zonsopkomst en -ondergang. Afgelopen zomer werd ik verliefd op deze plek en ik weet zeker - jij ook.

VOOR WIE
Als jij voelt dat het tijd is voor JOU. Tijd om jezelf weer wat meer te 'uncagen'. In elke vrouw schuilt een wild en intuïtief wezen dat losgelaten mag worden. Met passie, kracht en kwetsbaarheid. Jij bent klaar met jezelf tegenhouden en wil je mooiste leven achterna: in verbinding en vol vertrouwen. Vrij van verwachtingen die je niet passen. Stiekem weet je al even wat je nodig hebt: een krachtige community, een veilige plek, zon en natuur.

WAAROM
Omdat je meer wil en mag van jezelf. Omdat je alles wil omarmen - alles wat jou mens maakt - en de krachtige jij wil aanwakkeren. En krachtig zijn gaat niet alleen over kracht - juist ook over kwetsbaarheid. Er is moed nodig, zowel om kwetsbaar te zijn als JA te zeggen tegen je hart. En dit betekent een nee voor al het andere. Maar... niemand anders gaat dat voor je doen. Wie haar innerlijke wildernis durft te verkennen, herontdekt haar brul (ROAR ;-).

KIJKJE IN HET PROGRAMMA
Een combinatie van yin (rust) en yang (actie) door beweging, ademwerk, yoga, verbindende groepssessies en veel tijd buiten en met elkaar doorbrengen. We werken op een liefdevolle manier met het vuur in ons - wakkeren aan wat er al in zit en wat dat is, weet jij als geen ander.​

Naast het programma, vieren we ook 'gewoon' de magie van het leven. En is er ruimte voor ontspanning en integratie.

INVESTERING
€1111 inclusief eten en drinken, slapen, alle workshops en ceremonies, coaching, intake- en aftercaregesprek; exclusief je vliegticket.

Je doet direct een aanbetaling van 20% en betaalt de rest een maand van tevoren.

Klaar voor een magische ontmoeting met jezelf en de anderen? Fijne vrouw: het is tijd!

OVER ANOUK
Zijn we niet allemaal onderweg? Mijn eigen reis begon in zoektochten naar zingeving en met 'messy encounters' - soms vol angst voor de grootsheid van het leven. Ik verloor me in ongeschikte paden en ken inmiddels heel veel versies van mij. Die rommeligheid vind ik inmiddels prachtig, want naast ruimte, plezier en inzichten bracht het me waar ik nu ben.

Als facilitator in zelfontdekking geloof ik dat de wereld een plek is waar gespeeld en ontdekt mag worden. Ontdekken wie je bent en wat je komt doen. Alle kanten van jezelf omarmen. Ik begeleid je zonder voor te kauwen, faciliteer je in je eigen proces. We wakkeren aan wat er al in zit en wat dat is, weet jij als geen ander. Thema's waarmee we werken zijn bewustwording, verbinding met jezelf en vanuit hier met anderen, en het helemaal doen zoals jíj wil. Of die keuzes je nu leiden naar iets groots, of juist naar een 'kleiner' leven: we gaan werken vanuit je hart. Want daar zit de magie.

Ik ben keuzes gaan maken. Om steeds dichter bij het leven te komen waar mijn hart om schreeuwt. Want ik kwam elke keer in eenzelfde gevoel, dat dit het toch niet was, en zag steeds duidelijker voor me hoe ik het wél wil. Ik zegde mijn baan in loondienst op, ging direct 100% ondernemen en dompelde mezelf onder in zelfontdekking. En dat doe ik nog steeds. Beste keuze ooit! Het is niet altijd makkelijk, brengt rouw en rauw met zich mee. Dat is elke keer weer afstemmen op wat ik nodig heb. En altijd in échte verbinding met mezelf en anderen. Wat echt in me zit is mensen met een vurig hart, net als ik, een stap verder helpen in hun groei (kukua). Vanuit liefde voor jezelf en je potentieel, zodat jij weer kunt genieten en vertrouwen. Je doet het nooit alleen.

Meer info?
Neem contact op via het formulier, anouk@kukua.nl of 0641477169

https://www.kukua.nl/retreat

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Sharing the magic of life”

Retreats, (vrouwen)cirkels, ceremonies en verbindingssessies

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
The ROAR Within Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 20 jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play & Freedive: Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl