Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zang meets Yoga en Creativiteit (Chateau Le Bocage Frankrijk)

Zondag 28 juli 2024 om 16:00 tot zondag 04 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over dit evenement

Zang meets Yoga en Creativiteit
Een weldadige combinatie zingen, yoga en creatief bezig zijn. De zangvakantie van Artfriends wordt tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht. Zingen, zingen en nog eens zingen, en …….. tijdens je zangvakantie bieden wij nog veel meer aan wat je onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept
De zangvakantie is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je zanglessen deze week combineert met hatha yoga, de cursus levensketting van edelstenen en zilveren sieraden maken. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (kijk voor onze overige weken op de website of op hipsy.

Zang workshops, zangvakantie, zingen in je vakantie. Kortom ZINGEN! Voor de één iets wat alleen onder de douche gebeurt, voor de ander iets wat iedereen luid en duidelijk mag horen. Voor velen een ontspannende bezigheid, maar soms misschien ook wel een strijd: hoe kan ik die hoge noot halen, hoe kan ik meer volume maken of juist heel zacht zingen, hoe kan het dat ik altijd buiten adem ben of dat ik achteraf een schorre stem heb?

Programma onderdelen
Iedere ochtend, voor het ontbijt kun je een hatha yoga les volgen, na het ontbijt vinden de zanglessen plaats en we zingen door tot de lunch, rond 13.00 uur. Daarna kun je deelnemen aan de workshops levensketting van edelstenen en zilveren sieraden maken , een wandeling maken, de omgeving verkennen of lekker relaxen in de tuin. Aan het einde van de middag kun je weer deelnemen aan een hatha yoga les. Vrijheid blijheid.

Voor wie
Waar het in deze week vooral om draait, is het plezier te vinden in -samen- zingen en muziek maken. Als alles samenkomt, van zangtechniek tot tekstinterpretatie, “klopt het”. Dan gaat de energie stromen en brengen we elkaar naar een hoger plan; het kippenvel moment!

Techniek
Naast de techniek gaan we natuurlijk ook gewoon lekker liedjes zingen! Je zingt de mooiste meerstemmige songs van bijvoorbeeld the Beatles, Billy Joel, Duffy of Stevie Wonder, samen met prachtige songs uit het blues, jazz & klassieke repertoire.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en tijdens deze lessen ervaar je tevens hoe leuk improviseren kan zijn.

Zangdocente
Ilse Huizinga.

Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar optredens geeft ze met veel plezier zanglessen aan groepen waarbij ademhaling, houding, timing, interpretatie en klankvorming een grote rol spelen. Kijk voor meer informatie op de docentenpagina.

Ga met ons mee
Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met yoga en creatieve cursussen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren in een van de kamers dan vind je bij de tickets meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:
* 3 maaltijden per dag*
* alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
* onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
* wifi
* het volgen van alle programma onderdelen
* Georganiseerd carpoolen
* Exclusief reiskosten
* exclusief materiaalkosten

Ontdek en ontwikkel het potentieel van je stem

Ontdek het potentieel van je stem om doelgericht te werken naar het volle potentieel van je stem. Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem

Annuleringsvoorwaarden:
Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken. Met het kopen van een ticket ga je hiermee akkoord.

Zondag 28 juli 2024 om 16:00 tot zondag 04 augustus 2024 om 11:00

LeBocage, 1 Rue du Château, 52500 Savigny, France

Over de organisatie

“Feel free, be what you want to be”

Yoga en creatieve vakantie: Yoga, tai-chi, pilates, zang, mindfulness en creatieve vakantie weken. All-in concept 4 cursussen onbeperkt. Retraites

Zang meets Yoga en Creativiteit (Chateau Le Bocage Frankrijk)

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 30 sep. om 15:00
New Moon 5-day Retreat
Maan_De_Luxe
Meerdaagse retraites Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 11 okt. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend Retreat ~ Spirit of the Earth
Pleuni Apollonia
Meerdaagse retraites Mantra zingen Truffel Ceremonie
Donderdag, 21 nov. om 10:00
Pad van de Wildeman - 4-daagse mannentraining
Mannenhart
Mannen Workshops Meerdaagse retraites Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 22 nov. om 11:00
Aliveness & Ecstacy - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Kundalini
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl