Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dans Je Leven

Zaterdag 25 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

Exploitatiestichting Het Ruweel, Malbergsingel 62, 6218 AV Maastricht, Nederland

Over dit evenement

Sofie Konings en Pia Brand bundelen wederom hun creatieve krachten en nemen je mee in een harmonieus geheel van dans, klank en muziek. Samen creëren zij een ruimte voor jou om vrij in expressie te kunnen zijn.

Dans- en muziek kunnen expressievormen zijn die kwetsbaar aanvoelen. Sofie en Pia geven jou de veiligheid dit kwetsbare gevoel te omarmen. Door je kwetsbaarheid te omarmen als jouw kracht, kun je namelijk écht verbinden met jezelf en anderen en proeven van ‘schaamteloos jezelf durven zijn’. Er bestaat geen ‘goed’ of ‘fout’. Iedereen is vrij om zijn/haar ruimte in te nemen.

Deze zaterdagavond word je meegenomen op een reis naar jouw binnenwereld. Tijdens deze reis nodigen Sofie en Pia je uit op een speelse, zachte manier te verbinden met je lichaam en je eigen kleurrijke stem. Daarna volgt een hartverwarmend klankbad, een kans om nog dieper in jezelf te duiken, en sluiten we onze ‘dans, zang en klankreis’ af met een deelronde onder het genot van een kopje thee.

Voel je welkom met- of zonder dans- en muziekervaring. Gun jezelf een bijzondere, expressieve ontdekkingsreis naar binnen via dans, muziek en klank.

OVER SOFIE KONINGS:
Sofie is professioneel danseres. Sinds 2017 danst ze in het Danstheater gezelschap van Isabelle Beernaert. Daarnaast is ze dans- en yogadocente en geeft Sound & Movement Sessions. Haar diepgaande en expressieve beleving, haar muzikale geaardheid en haar natuurlijke, vloeiende bewegingen zetten de toon in haar artisticiteit.
Haar motivatie is om mensen in hun hart te raken en inspireren, om ieders innerlijke wereld in beweging te brengen door middel van het lichaam en bovenal mensen de schoonheid en vreugde te laten
ervaren van de taal zonder woorden.
www.sofiekonings.nl

OVER PIA BRAND - HEART TUNED SOUNDS:
Pia geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensendiep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelf helende vermogens en innerlijke krachten.
www.piabrand.nl

-----------------
Let op! Als je een ticket koopt, ontvang je van Hipsy een bevestiging en aanvullende informatie, alsook je ticket. Het kan echter zijn dat deze mail in de Spam terecht komt. Dus check je spam, mocht je geen bevestiging ontvangen.

Zaterdag 25 mei 2024 van 19:30 tot 22:00

Exploitatiestichting Het Ruweel, Malbergsingel 62, 6218 AV Maastricht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Follow your heart's melody, your body's rhythm and your soul's harmony!”

Sofie Konings organiseert 'Sound & Movement' evenementen, waarbij Sound Healing en meditatieve beweging/dans/yoga samen één harmonisch geheel vormen.

In samenwerking met

Pia Brand Heart Tuned Sounds

Reviews

Giselle Parker

Waves of Serenity

Lovely yoga and sound session with Sofie. I slept very good that night and really enjoyed it. Was super relaxing. Will be going again for sure.

Lees meer

Pascale Bronneberg

Waves of Serenity

Bijzondere ervaring, deze combi van yoga met klankschalen in een knusse studio.En niet te vergeten Sofie’s prachtige zang🙏🏻. Voor herhaling vatbaar.. 🫶🏻

Lees meer

1. Kies je tickets
Dans Je Leven

Een dans-, zang en klankreis.

€ 30,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Dans Je Leven

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 19:00
ECSTATIC DANCE BEZWEEFD @ OASE ROTTERDAM 18 MAY 2024
Bezweefd
Ecstatic Dance Vrije Dans Yoga
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Ecstatic Dance Maastricht - DJ Yarun Dee
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Zondag, 19 mei. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zaterdag, 11 mei. om 10:00
Dance of the Archetypes
Esther Landa -Love in Motion-
Vrije Dans Dansopstelling Opstellingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl