Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zomerweek Intensive: Brilliant ocean of Essence

Maandag 01 augustus 2022 om 12:00 tot zondag 07 augustus 2022 om 12:00

the Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Netherlands

Over dit evenement

Het evenement op onze website, klik hier: https://heartofawakening.nl/zomerweek-intensive/?fbclid=IwAR1gQq7N-3j3SQYya6Msuh_5jdZNaUYAFC9oc4b5CjF1FvmK6YnF51zA9H0

1 – 7 augustus 2022 ~ Uelenspieghel te Uffelte (Drenthe)
Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen!

Authentieke Zelfrealisatie: Passie voor het Leven…!
In het warme bad van het wakkere veld van Liefde, waar we samen in vertoeven, smelten er steeds meer ‘bevroren kind-stukken’. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde veld van essentiële support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon in de wakkere liefde en briljantie van jouw Zijn. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren onze verlichte natuur: de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn.

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf… op zoek naar onze passie en missie… op zoek naar Liefde en Verlichting…

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentiële wereld in en om ons heen niet glashelder zien en voelen. We geloven dan dat we ons ‘hard’ moeten maken en het ‘alleen’ moeten doen. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze intimiteit met het bestaan. We laten onszelf steeds in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let’s wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn. Binnen ons wakkere Zijn en onze authentieke relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Ontwaak naar je verlichte essentie!

Programma
Elke dag zijn er twee meetings, waarvan de exacte planning wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de mooie natuur, delen met anderen, dansen, muziek maken, uitstapjes in de omgeving, voetballen met de kinderen, etc (zie ook de vrije tijd mogelijkheden onderaan deze pagina). Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: we hebben onze “private DJ” en er ontstaan vast ook weer huis eigen combo’s van muzikanten, wijn en party, diepe gesprekken, prille love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: Celebration of Life!

Hieronder lees je de voorlopige dagindeling.

Maandag 1 augustus
13.00-14.45 Aankomst
14.00-17.00 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life!

Tussenliggende dagen (2-6 augustus)
08.30-10.00 Ontbijt
10.00-13.00 Vrije tijd (o.a. ecstatic dance)
13.00-14.00 Lunch
14.15-17.15 Meeting
18.15-19.15 Diner
20.15-23.30 Meeting
23.30-… Celebration of Life!

Zondag 7 augustus
09.00-10.30 Ontbijt
10.30 – 12.00 Opruimen en daarna vertrek

Praktische informatie
Verblijf
De Hemelvaart Intensive vindt plaats op het prachtige natuurterrein van De Uelenspieghel in Drenthe. Een heerlijke plek, met veel ruimte en natuur, een mooie zaal en diverse overnachtingsmogelijkheden. Je kunt er heerlijk wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. We zijn superblij dat we de chefkok Conan hebben kunnen boeken, die ons “holistisch en creatief culinair” gaat verwennen en elke dag waanzinnig lekkere vegetarische, verse maaltijden voor ons verzorgd. Op deze lokatie regelen we veel praktische zaken zelf. We doen dit samen. Vanuit de flow dragen we allemaal bij.
Kosten Intensive:
(meetings, boeddha-veld, koffie &thee…)

Volwassene: 420 euro (met vroegboekkorting 395 euro)

Studenten: 310 euro (met vroegboekkorting 285 euro)

Kinderen en jongeren zijn gratis welkom.

De Vroegboekkorting geld tot en met zondag 3 juli. Je hoeft hiervoor alleen maar officieel aan te melden op de aanmeld-knop hieronder.

Je regelt de overnachting zelf met de Uelenspieghel en betaalt deze ook direct aan hen. De kosten en contactgegevens staan op de site van de Uelenspieghel. Hetzelfde geldt voor het eten bij Conan. Meer info hierover ontvang je in de bevestigingsbrief.



BRING- A- FRIEND-Superkorting van extra 125 euro!!

Wij willen dit waardevolle werk graag met meer vrienden delen. Als je een “nieuwe” vriend meebrengt naar de Intensive voor de hele week ontvang je een extra korting van 125 euro van ons. Dus pak die telefoon en maak een koffiedate met degen die je toch al een keer mee wou nemen!



Korter komen

Het liefst hebben we dat mensen er de hele intensive bij zijn i.v.m. de diepgang van hun eigen proces en dat van de groep. Maar mocht dat niet lukken dan kan korter komen ook. Hiervoor geldt de volgende regeling: Het minimum aantal meetings dat je kunt komen is vier. Per meeting rekenen we dan € 44. Dat is voor de meeting en het veld dat we samen creëren waarin de integratie doorwerkt…. en de sfeer, de koffie/thee, het dansen en vooral het samen Zijn in waarheid.

Voor meer informatie, bekijk onze website:
https://heartofawakening.nl

Maandag 01 augustus 2022 om 12:00 tot zondag 07 augustus 2022 om 12:00

the Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, 7975 PV Uffelte, Netherlands

Over de organisatie

“Zien waar je bent en zijn waar je bent. Jezelf de kans geven om je te ontvouwen.”

We organiseren diep transformerende Meetings en Intensives met het doel van "Zelfrealisatie in Verbinding".

Zomerweek Intensive: Brilliant ocean of Essence

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 09 jul. om 15:30
Touchdown - Summer edition
Cante
Meerdaagse retraites
Woensdag, 17 jul. om 10:00
Het Pad van Ja
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl