Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moeder Dochter Weekend

Zaterdag 23 maart 2024 om 10:00 tot zondag 24 maart 2024 om 16:00

Heijen, Netherlands

Over dit evenement

MOEDER DOCHTER WEEKEND
Heb jij zin in een weekend vol in verbinding met je tienerdochter?
Ben je er klaar voor om een stap te zetten in de relatie met je dochter tijdens haar reis van meisje naar vrouw?
Wil je dochter meer vrijheid ervaren en gezien worden als onafhankelijke jonge vrouw die ze straks is? Kom dan naar het Moeder Dochter Weekend van Wilde Bloem
23 & 24 MAART EN 21 & 22 SEPTEMBER 2024
LOCATIE: LANDGOED GRUBBESTEIN IN HEIJEN, BACK TO BASIC BUITEN!
BIJDRAGE: € 444,00 (PER KOPPEL VOOR ZORGVULDIG SAMENGESTELD PROGRAMMA, HEERLIJKE MAALTIJDEN EN OVERNACHTING IN EIGEN TENT)
AANMELDEN EN EXTRA INFORMATIE VIA INFO@WILDE-BLOEM.NL
Wat gaan we doen en waarom?
Middels een zorgvuldig samengesteld programma zullen we verhalen met elkaar delen, ontspanningsoefeningen doen, vuur maken, creatief bezig zijn en op zondag zullen we de meiden op een respectvolle en waardevolle manier verwelkomen tijdens een hedendaags ritueel wat we met elkaar vormgeven. Deze ervaring zal je als moeder en dochter dichter bij elkaar brengen. Er zal wederzijds respect en waardering zijn voor elkaar omdat je intens met elkaar samen bent. Door bewust stil te staan bij de overgangsfase van meisje naar vrouw kunnen meiden zich meer bewust worden van de keuzes die ze maken, stevig met beide benen op de grond staan en meer inzicht krijgen in eigen kwaliteiten en talenten.

We starten zaterdag om 10:00 en zullen zondag rond 16:00 afsluiten. We zijn back to basic buiten en ontmoeten elkaar rond het vuur.

Samen met een team van ervaren vrouwen van verschillende leeftijden zullen we een prachtig weekend verzorgen.

Misschien heb je nog vragen of wil je meer specifieke informatie laat me dit dan gerust weten via info@wilde-bloem.nl

Zaterdag 23 maart 2024 om 10:00 tot zondag 24 maart 2024 om 16:00

Heijen, Netherlands

Over de organisatie

“Verwilderend & Verwonderend tot Bloei komen door Rites of Passage”

Wilde Bloem organiseert Rite of Passage evenementen voor moeders & dochters waaronder SpringFlower en speciale weekenden en trainingen

Reviews

Esther Van der Meer

SpringFlower Gathering

Kan nauwelijk de woorden vinden maar in 1 woord WOW! Heb intens genoten en gevoeld, diep ontroerd . Het samenzijn met vrouwen, het samen dragen, de ontspanning die ontstond de speelsheid het plezier. Het was leven, echt leven niets bijzonders in alle eenvoud. Mooie ontmoetingen , heerlijk eten. Er is iets heel essentieels in mij aangewakkerd en aangeraakt en de dagen hebben mij enorme helderheid en bevestiging gebracht m.b.t. waarvoor ik hier ben op deze mooie Aarde. Dankjullie mooie mensen !

Lees meer

Iris

SpringFlower Gathering

Wat een heerlijk festival! Een verzameling vol mooie vrouwen die samen het leven vieren. Ik heb samen met mijn dochter vier dagen lang genoten. De uitdagingen waar we tegenaan liepen werden met liefde begroet door mijn sisters en ik heb me in een bedding van liefde kunnen onderdompelen. Het was prachtig hoe door de kwetsbaarheid van iedere deelneemster ook haar kracht werd gezien.

Lees meer

R. Wiersma

SpringFlower Gathering

Het was een prachtig festival, intens en hartverwarmend. Confrontatie aangaan in een veilige omgeving, steun hebben aan elkaar, beseffen dat je er niet alleen voor staat en hoe alleen ik me wel gevoeld heb. Een minpuntje was voor mij het gevoel van schaarste, waar ik last van kreeg doordat er beperkt te eten was. Ik dacht ik trakteer mezelf op all inclusive, aan die luxe wilde ik mijn spaarcentjes wel uitgeven, maar dat werd een hele andere ervaring dan ik op gehoopt had. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik liever zelf voor mijn eigen eten gezorgd. Sommige rituelen duurden ook een beetje lang, bij het zoveelste kennismakingsrondje bij elke workshop had ik zoiets van: Kunnen we niet gewoon lekker gaan beginnen ipv eerst ons een voor een voorstellen en vertellen waarom we hebben gekozen voor deze workshop. Maar bovenal heb ik prachtige mensen ontmoet, waar ik ook contact mee hoop te onderhouden! En de workshop hebben me ook veel goeds gebracht! Volgend jaar weer?

Lees meer

Moeder Dochter Weekend

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 22 nov. om 17:00
Stilte Weekend - "Herfst"
Yūgen Forest
Stilteretraite Meerdaagse retraites Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 20 sep. om 13:00
Cacao ceremony & soundjourney
Zen Again Castricum
Mini retraite in de natuur Cacao ceremonie Klankreis
Donderdag, 15 aug. om 10:00
The Rose Garden: One Day Women's Retreat
Jeska Onderwater
Vrouwen workshops 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Zondag, 28 jul. om 09:30
Zeilend naar jouw ware potentieel: Unieke zeilretraite op het IJmeer!
Inner Fire
Zeilen 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl