Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dansen & Delen

Sunday 26 May 2024 van 20:00 tot 22:00

Yoga Centrum Oosterwold - Yoga Meirink, Ban Zhaoweg 10, 1349 LN Almere, Nederland

Over dit evenement

Voor vrouwen die zichzelf en elkaar willen zien, horen, vieren, huilen, inspireren, helen, voelen, ont-moeten. Vrouwen die willen zijn. Gewoon zoals je bent.

Er zijn verschillende vormen van vrouwencirkels. De cirkels waar ik over hoedt zijn een vaste cirkel in Almere Oosterwold, waar we een half jaar lang, maandelijks met eenzelfde groep samenkomen (www.honouryournature.com). En de andere cirkel is een danscirkel, waar je eenmalig, of een aantal losse keren naartoe kunt komen.


DE DANSCIRKEL: Dansen & Delen

We beginnen elke avond met een half uur intuïtief dansen, om onze emoties de ruimte te geven, ze in beweging te brengen en in ons lijf te komen. Vanuit die plek gaan we delen.
De avond is een reis in jezelf. De muziek omhult je en je mag je daarin volledig laten meenemen naar de lagen van jezelf die niet in woorden te vatten zijn. Ik begeleidt je zacht bij het in beweging komen, maar de vorm is helemaal vrij. Het gaat juist om expressie geven aan jouw authentieke binnenwereld. Hoe dat er uit ziet maakt niets uit. En dat is spannend - i know! Ons lichaam verzameld onze verhalen en soms kunnen die alleen uitgesproken worden in vorm, of vinden de woorden hun weg naar buiten als er al in beweging expressie aan is gegeven.

En dat uitspreken doen we na de beweging.
We delen in de cirkel om de beurt wat er in ons leeft, de rest is aanwezig in volle aandacht voor elkaar, zonder te reageren of iets op te hoeven lossen. Alles mag er gewoon zijn. De cirkel is een veilige plek om te reflecteren, huilen, lachen, vieren, rouwen, frustreren, verwonderen.. Door ons naar binnen te keren en daar naar buiten toe expressie aan t geven, komen we dichterbij ons ware zelf.

De cirkel is een plek waar we allemaal ruimte mogen innemen, er is genoeg. Je zult jezelf in/en elkaar zien voor de prachtige en krachtige wezens die we zijn! Naast het delen, doen we soms ook een oefeningen samen om verder naar binnen te gaan.

Ik begeleid de avonden, maar ben zelf ook onderdeel van de cirkel. Niet boven je of achter je, maar hand in hand met je in de cirkel!

Alles van jou, danst met alles van mij in de cirkel.
-------------------------------------------

Check ook mn website of mn instagram @natidala

-------------------------------------------
Almere Oosterwold ligt op 25 mins rijden van zowel Amsterdam als Utrecht. Parkeren voor de deur is gratis!

Sunday 26 May 2024 van 20:00 tot 22:00

Yoga Centrum Oosterwold - Yoga Meirink, Ban Zhaoweg 10, 1349 LN Almere, Nederland

Over de organisatie

“Alles van jou, met alles van mij in de cirkel!”

Honour Your Nature - leven in lijn met jouw natuur door middel van Vrouwencirkels, Danscirkels, Zwangerschapscirkels, 1-op-1 en One-Day-Retreats.

Reviews

Mèlanie Snieder

Dansen & Delen

Een bijzondere en intieme avond gehad bij Dansen & Delen van Natida. Het was voor mij de eerste keer en Natida zorgde ervoor dat er een hele fijne, rustige en veilige sfeer ontstond. Ik heb lang niet meer zo vrij gedanst (smaakt naar meer!) en ook het delen daarna was heel fijn. Dank voor de warme begeleiding. Absoluut een aanrader!

Lees meer

Norah Brinkerhof

Dansen & Delen

Wat een fijne avond :) Mijn verwachting was gewoon lekker te dansen, maar er kwam heel veel los in me. Verdriet dat echt gevoeld mocht worden. Natída heeft me daar heel fijn in begeleid, ik voelde me getroost terwijl het verdriet er tegelijk mocht zijn. Daarna kwam er ruimte voor dankbaarheid en ook nog dansen! Ik kijk nu al uit naar de volgende .

Lees meer

Jorine Van Egmond

Dansen & Delen

Natida creëert een mooie, rustige sfeer waarin in vertrouwen gedeeld en gedanst kan worden. Heel fijn om zo’n moment voor jezelf kado te doen!

Lees meer

Dansen & Delen

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 28 Sep. om 19:00
Ecstatic Dance Roermond - DJ Mike Polarny
Ecstatic Dance Limburg
Ecstatic Dance Intuitive Dance Vrije Dans
Monday, 05 Aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Sunday, 28 Jul. om 10:30
Ecstatic Dance Amsterdam @ The Jungle | Kareem Raïhani
Ecstatic Dance Amsterdam
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl