Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SISTER JOURNEY - de geheelde vrouw - okt '24 tot jan'25

Saturday 12 October 2024 om 10:00 tot Sunday 19 January 2025 om 22:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Over dit evenement

SISTER JOURNEY - 7 VERSCHILLENDE ZATER- EN ZONDAGEN
van 12 oktober 2024 tot en met 19 januari 2025 in Landmeer
Ontdek de magie van ‘het vrouw zijn’ in jezelf.
Dat is zo krachtig, een zachte kracht die leidt tot creatie, verbinding, wijsheid en liefde.

Wat nu als we alle oude overtuigingen die het vrouw zijn niet meer dienen overboord gooien en gewoon ZIJN. 7 dagen bij elkaar zijn en we met elkaar verbinden. Ik weet dat er dan magie ontstaat. Samen de geheelde vrouw.

review: Deze reis heeft me dichter bij mezelf en bij mijn volgende stap op mijn pad gebracht en nieuw inzicht gegeven. Ik voel veel dankbaarheid 🙏💚

review: Op een mooie locatie, in een prachtige ruimte, heb ik 7 dagen intens genoten van deze Sister Journey. Vanaf dag 1 voelde ik me verbonden met Binkie en alle andere sisters. Het waren 7 dagen met mooie ceremonies en rituelen, open sharing, soundhealings, een lach en een traan, meditaties, creativiteit, muziek maken, zingen, dansen en nog veel meer. Dit alles werd heel puur en liefdevol begeleid door Binkie. Haar warmte en liefde waren ook te proeven in (h)eerlijke maaltijden en tussendoortjes.
Ik ben processen aangegaan, heb stukken geheeld, er is ruimte ontstaan voor meer creativiteit en ik voel me vrijer en blijer.Het was echt een heel mooi cadeau wat ik aan mezelf heb gegeven. Dat gun ik iedereen, echt een aanrader dus! Dimphie Benschop-van Hemert

Ik wil er geen benaming van jaar- of basistraining, opleiding, workshop aan vast hangen. Dat is de gedachte vanuit hiërarchie. Er is geen doel, geen diploma’s, geen lintje of ambitie.
Echter gaan we diep innerlijk werk verrichten, maar ook plezier maken gewoon omdat we bij elkaar zijn.

Ik ben zelf de laatste twee en half jaar in een sister circle genaamd de Seven Sisters geweest. Wij hadden ook geen doel, geen training of masterclass, maar ik heb in die tijd meer geleerd dan in welke training dan ook. Door geven, ontvangen en delen. Alles werd daar gedeeld en we waren 'brutal honest' naar elkaar, zodat we heel diep konden gaan op bepaalde momenten en ook heel veel plezier hebben gehad.
Ik vind het fijn daar de bedding voor te geven. Maar ik ben niet “de teacher”. Nee , ik ben gewoon ik, een prachtige vrouw in haar wijsheid, en soms onwijsheid, die deelt vanuit liefde en elke dag weer meer leert en opent. Dat wil ik met jou delen en nodig ik jou uit hetzelfde te doen. Van daaruit delen we samen, ontstaat er een vrouwelijk veld (waar natuurlijk ook onze mannelijke energie in welkom is). En van daaruit zijn we samen super wijs. Zijn we samen de geheelde vrouw.

Ik voel steeds meer verlangen en commitment om hier ook in het westen bedding aan te geven. Elke week heb ik een ‘creation vibration’ met twee andere lieve sisters. Het samen zijn en van daaruit creëren is heerlijk om te doen en iets wat we misschien verleerd zijn geraakt. Het is zo helend en fijn om samen te tekenen, weven, vilten, etc… en tegelijkertijd te converseren. Soms hele tijden helemaal stil en dan weer een diepte gesprek over het leven. Dus geen verplichte deelrondes, maar een natuurlijk ontstaan vanuit zijn en creatie. Hoe mooi is dat. Dat lijkt me prachtig om dit samenzijn in deze dagen te verweven. Om ook te delen wat je zelf graag doet of maakt met de hele groep en dan wil er misschien wel iemand heerlijk aanhaken :)
De dagen zijn van 10 tot ± 20:30 a 21:00 uur. Daarna is er nog tijd om te relaxen, creëren, samen te zijn tot 22 uur voor wie wil :) Op de twee zondagen eindigen we eerder rond 17:30 uur.

Elke dag dat we samen zijn, staat in het teken van één van de 7 windrichtingen. Het eerste deel van de dag tot aan einde middag zal ik bedding geven aan o.a. sharing circles, sound healing, cacao ceremonie, blauwe lotus ceremonie, geleide reis op drum, rite of womb, flow write, wild plukken en wat er verder ontstaat. De rest van de dag is om te creëren vanuit zijn, zoals ik hierboven beschrijf.
Mijn achtergrond is sjamanisme, yoga, levenskennis, voorouder lijnen, sister gatherings, stilte, meditatie, muziek, cacao ceremonie, yoni rituelen, inquiry, energetic healings, en de geheelde vrouw zijn.

Over Binkie:
Een levensveranderende gebeurtenis gaf Binkie een groot cadeau: ‘leven vanuit haar hart’. Het deed haar besluiten haar baan op te zeggen en een lange reis te maken door Zuid Amerika. Daar had ze diepe innerlijke ervaringen met verschillende plant-medicijnen en ceremonies bij de inheemse volkeren uit de Amazone. Hier ontstond haar grote liefde voor Pacha Mama en de voortdurende magie van het leven zelf. Haar muziek, waaronder handpan, gitaar en zang, is geïnspireerd door het sjamanisme en sound healing en raakt waar woorden niet kunnen komen. www.binkie.nu
https://www.binkie.nu/sister-journey/

7 dagen verspreid over periode van 12 oktober 2024 tot en met 19 januari 2025
2 x een weekend & 3 zaterdagen
12 & 13 oktober
2 november
23 november
14 december
18 & 19 januari

Early Bird Ticket 945 euro voor 7 retraite-dagen. Inclusief heerlijk vegetarisch eten & drinken (lunch, diner, healthy snacks, fruit), cacao & blauwe lotus ceremonies, yonisteam-kruiden, Wildpluk workshop met koken boven vuur verzorgd door Anke Wijnja, vele materialen om mee te creëren. Vele sjamanistische ceremonies, rituelen en sound healings.

Early Bird Ticket 1045 euro voor 7 retraite-dagen inclusief 2 overnachtingen op 12 oktober & 18 januari, tijdens de weekenden op een eigen kamer in een tweepersoonsbed.

Mocht je in delen willen betalen of contant dan is dat mogelijk 😁.
Dan graag voorafgaande aan start van de journey;
neem dan even contact op via info@binkie.nu.

In liefde Binkie
www.binkie.nu

Saturday 12 October 2024 om 10:00 tot Sunday 19 January 2025 om 22:00

Landsmeer, 1121 Landsmeer, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stiltedagen & weekenden, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Marjolein

STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING

Ik heb een prachtig weekend gehad. Intens genoten van de stilte, de geleide meditaties, muziek, Binkie's stem en het meer dan lekkere eten. Door de flow van de groep kon ik ook echt goed in de stilte zakken. Persoonlijk een enorme shift kunnen maken en mezelf van ballast bevrijd. Dankjewel Binkie

Lees meer

Marie-Louise

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Binkie zorgde voor een warme, veilige en zachte sfeer tijdens deze bijzondere dag, waarin we verbinding maakten met onze baarmoeders en elkaar. Binkie en de Witte Wolvin (en Chico): ontzettend bedankt voor de prachtige dag, het heerlijke eten en de sacred space. Ik kom graag weer!

Lees meer

Petra Van Lokven

STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING

Wat was het weer heerlijk; een weekend in stilte.... Met volop geluid van Binkie's fijne stem, de muziek, (klank)meditaties, klankreizen. Met eten....zooooo zalig.... En dan de massage, die ik extra erbij geboekt had. WOW! Zo'n fijne ervaring! Het was een fijne, kleinere groep dan vorig jaar, wat ik persoonlijk wel prettiger vond. DANK aan Binkie, kok Ine, spaceholder Victoria en masseuse Corine!

Lees meer

1. Choose your tickets
Early Bird Sister Journey okt'24 - jan'25

7 dagen samen leren, genieten, delen, creëren en zijn in ' De Witte Wolvin" te Landsmeer

€ 945,80
Including € 0,80 service fee
Early Bird Sister Journey incl. 2 overnachtingen Almost sold out

Sister Journey febr- april 2024 Inclusief 2 overnachtingen in Landsmeer tijdens de weekenden op zaterdagavond 3 februari 7 september en zaterdagavond 9 november 2024. Vooral voor als je van ver komt.

€ 1.045,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
SISTER JOURNEY - de geheelde vrouw - okt '24 tot jan'25

Meer evenementen van Binkie

Tuesday, 16 Jul. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Sunday, 21 Jul. om 10:15
Full Moon Sister Circle | Landsmeer
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwencirkels
Wednesday, 31 Jul. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Monday, 05 Aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 31 Aug. om 09:30
Garden of Pleasure
Mila de Bos
Vrouwen workshops Wheel of Consent Sensualiteit
Thursday, 25 Jul. om 19:30
KIVA, THE CALL OF THE WISDOM KEEPERS, SPECIAL
Sacred SoulTribe Events
Film Cacao ceremonie Klankbad
Saturday, 27 Jul. om 19:00
Conscious clubbing - ecstatic rave + cacao ceremony🔥
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Sunday, 14 Jul. om 10:00
Geboorte reis - Ceremonie met drum meditatie en zweethut
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl