Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klank & ademreis SPECIAL

Vrijdag 16 februari 2024 van 19:00 tot 22:00

Kaatsheuvel, Nederland

Over dit evenement

Naast de klank & ademreizen die we sinds november 2022 faciliteren is daar sinds maart 2023 ook een SPECIAL editie bij gekomen.

Tijdens deze avonden starten we met een kopje cacao en een microdosing truffel, waarna we een innerlijke reis dmv soundhealing en ademwerk gaan maken. Elke reis heeft een ander thema, afgestemd op de groep.

Klank en geluid zijn overal, altijd. Bewust of onbewust. Je kunt je er niet aan onttrekken. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek op het werk, een passerende auto, het kabbelen van water of gekwetter van een vogel.

Wanneer wij klanken waarnemen, doen we dit hoofdzakelijk met onze oren. Het bijzondere aan een klankschaalervaring is de combinatie van twee zintuigen die bij het aanslaan van een klankschaal tegelijk worden geprikkeld, namelijk het horen van de klanken en het voelen van de trilling.

​Als we dit laatste naar het niveau van cellen verplaatsen, is de eenvoudigste manier om cellen in het lichaam aan te spreken door midden van trilling. Trilling van buitenaf veroorzaakt het meetrillen of resoneren van cellen. Doordat cellen van levende wezens zo direct reageren op muziek en klanken, is het mogelijk dat er veranderingen of transformaties optreden als deze cellen gaan resoneren met bepaalde klanken.

​Trillingen van een klankschaal werken in op lichaam, geest en ziel van de mens en spreken zodoende de subtielere en fijnstoffelijke energieën aan. Door de klanktrillingen volgt er in feite een massage van alle lichaamscellen. Dit komt omdat deze een voor ons natuurlijke interval hebben, harmonieus. Er zijn namelijk meerdere hoofdtonen te horen. Op deze manier worden hersenstromen gekalmeerd.

Op plaatsen waar een blokkade (bijv. door angst) zit, waardoor de levensenergie niet optimaal kan stromen of een klacht aanwezig is, kunnen cellen weer gaan stromen. Het maakt de cellen weer los, om deze vervolgens te ordenen en in balans te brengen. Sommige blokkades hebben hoge heldere klanken nodig, andere meer lagere donkere klanken.

​TRB®
Trauma release breathwork (TRB®) is een verzamelnaam voor een aantal krachtige vormen van ademwerk. Al deze vormen van ademwerk hebben één gemeenschappelijk doel, namelijk het bevrijden van de ademhaling, en daardoor je trauma en opgeslagen energie en tremoren.

Waarom gebruiken we verschillende vormen van ademwerk?

We gaan er vanuit dat ieder mens verschillend is, daarom gebruiken we ook verschillende methoden of combinaties daarvan, die steeds op de karakterstructuur van iemand wordt afgestemd. Dit geeft de mogelijkheid om voor iedereen waarmee we werken het juiste traject te bieden. Waardoor meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in iemand leven kan ontstaan.

​Doordat trauma zich vastzet in het lichaam, kun je praten wat je wil, echter los je daarmee het in het lichaam vastgezette trauma niet op, de blokkades die in het lichaam zijn ontstaan, verdwijnen daardoor niet. En precies dat is waar TRB® je bij kan helpen.

Er is ruimte voor max 6 deelnemers.
Investering: €77

​Liefs,
Rens & Carola

Meer info op www.magicofjoy.nl

Vrijdag 16 februari 2024 van 19:00 tot 22:00

Kaatsheuvel, Nederland

Over de organisatie

“As above, so below. As whitin, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Rob Overdevest

Klank & ademreis

Wauw! Ik voelde me bij Carola en Rens helemaal veilig en kon daardoor alles wat af zou kunnen leiden los laten. De muziek en klanken namen me mee op deze reis. Krachtig, 🥲 🙏dankbaar.

Lees meer

Jessica

BRTT & TRB groepssessie

Carola en Rens zorgen voor een hele fijne en rustige sfeer, je voelt je meteen welkom. Ze geven je vooraf duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je en begeleiden je op een zachte manier door het proces. Ook proberen ze al je vragen te beantwoorden en geven ze je advies. De combinatie van BRTT en TRB is erg bijzonder. Echt een aanrader als je je breathwork wil verdiepen. ♥️✨

Lees meer

Iris Pennings

I AM retreat van CaYA (women only)

Bizar wat deze vrouwen samen kunnen creëren. Een magisch weekend vol inzicht, loslaten, ontdekken en verbinding. Ik ben zo dankbaar voor deze reis met jullie! ❤️

Lees meer

Klank & ademreis SPECIAL

Meer evenementen van SOUL CARE

Uitverkocht
Zaterdag, 04 mei. om 15:00
Mama Aya & breathwork
SOUL CARE ~ Reconnect to your soul
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademwerk
Woensdag, 15 mei. om 19:30
Klank & ademreis
SOUL CARE
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Trauma release & breathwork
SOUL CARE
Lichaamswerk Ademwerk Healing
Woensdag, 29 mei. om 15:00
Mama Aya & breathwork
SOUL CARE ~ Reconnect to your soul
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Kirtan - Mantra, Meditatie en Soundhealing
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl