Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)

Thursday 04 April 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Genieten van klanken, gezelligheid en verbinding.

Deze avond hoeft er even helemaal niets. Je kunt liggen, luisteren, hangen, fluisteren. Misschien even dansen, misschien ook niet. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt, op basis van intuïtie en zijn.

Zelfs de muziek zal gewoon zijn zoals deze stroomt bij de artiest. Geen officieel concert met vaststaand repertoire, maar juist intuïtieve melodieën, liedjes die passen bij het moment of de emotie, ruimte voor jammen, een proeftuin voor nieuwe muzikale ideeën, de eenvoud van helende klanken of soms juist even stil.

Je mag je helemaal mee laten nemen door wat er in jou leeft en wat er in het moment ontstaat, alleen of samen met iemand, kletsend, neuriënd of juist stil.

Onder begeleiding van Helmi bouwen we een mooie veilig space, waarin je op een fijne manier de ontmoeting aan kan gaan met de mensen om je heen. Iedereen is welkom en we horen er allemaal bij. Hoe dichtbij iemand, dat bepaal je zelf. We werken met grenzen en consent, stemmen in en stemmen af.

Kom je mee ontspannen, verruimen en opladen?

★★★ SETTING ★★★
Het knuffelconcert vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een landingsmeditatie. Helmi zal je meenemen in een korte oefening, die zal helpen om de setting, ruimte en veilige grenzen van de avond gezamenlijk te dragen. Vervolgens is de avond open en kun je zelf voelen hoe je aanwezig wil zijn terwijl je kunt genieten van klanken en muziek. Tijdens dit deel van de avond zal Helmi beschikbaar zijn als space holder en kun je bij haar terecht als je iets wil delen of iets nodig hebt. Omdat er tijdens de workshop veel open space is, is het fijn als je al wat ervaring heb in het aangeven van wensen en grenzen, consent en het afstemmen op een ander. Nog wat nieuw? Kom dan eens naar één van onze tantra cursussen of het knuffelcafé.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening. Also the songs will contain both languages Most people will speak Dutch with each other, but are open to speak English with you. So please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very very welcome.

★★★ OVER JACCO & HELMI ★★★
Jacco is muzikant van beroep en vertelt graag een verhaal met zijn muziek. Hij brengt eigen songs en composities uit onder de namen ‘Jacco Manuel’ en ‘Jacco Wynia’ . Daarnaast is hij betrokken bij diverse andere muziekprojecten en heeft een eigen muziekstudio. De ervaringen die hij opdoet integreert hij graag om steeds een stapje verder verwoven te raken met de kracht van muziek.
Helmi Elmena is warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur. In haar workshops richt ze zich voornamelijk op zelfliefde, voelen, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding met jezelf bent. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20+
Door: Jacco Wijnia & Helmi Elmena
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~

www.playcommunity.nl
www.freedivecommunity.nl

Thursday 04 April 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

In samenwerking met

Human Nature Community

Reviews

Ludwik Górski

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Again a great cuddle cafe with amazing people and safe atmosphere. Room for exploring, experiencing, processing and more.

Lees meer

Bert Slenders

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Het was weer een heel fijn knuffelcafé met veel fijne mensen. Helmi zorgt voor een fijne space en een uitgebreide meditatie om goed te kunnen landen. De tantra-achtige oefeningen zijn verbindend en zorgden voor mooie, verrassende interacties. Het daadwerkelijke knuffelen gaat wel iets te snel voorbij, maar goed, het was wel weer heel warm en liefdevol.

Lees meer

Jindy Heijm

PLAY! Eindhoven - Close your eyes - dansworkshop

Ik vond het een fijne workshop waar je goed kon voelen hoe een fijne veilige dans omgeving is. Dankjewel Sarai<3

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Sunday, 28 Jul. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle Puddle Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Thursday, 15 Aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Sunday, 25 Aug. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Flow Art Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Thursday, 29 Aug. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Open podium (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Open Floor Theater Voorstelling

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 08 Aug. om 18:30
SOLD OUT - Temple of Alchemy (Experienced Edition) | Diemen, Amsterdam
Partners in Magic
Tempel Tantra Conscious Sexuality
Sunday, 28 Jul. om 14:00
💫Cosmic Flow: A Tribal Dance 💃🕺and Tantric Temple ❤️‍🔥Celebration
Your Future Is Now!
Tantra Trance Dance Sensuele Dans
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Saturday, 07 Dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl