Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)

Donderdag 04 april 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Genieten van klanken, gezelligheid en verbinding.

Deze avond hoeft er even helemaal niets. Je kunt liggen, luisteren, hangen, fluisteren. Misschien even dansen, misschien ook niet. Gewoon doen waar jij je goed bij voelt, op basis van intuïtie en zijn.

Zelfs de muziek zal gewoon zijn zoals deze stroomt bij de artiest. Geen officieel concert met vaststaand repertoire, maar juist intuïtieve melodieën, liedjes die passen bij het moment of de emotie, ruimte voor jammen, een proeftuin voor nieuwe muzikale ideeën, de eenvoud van helende klanken of soms juist even stil.

Je mag je helemaal mee laten nemen door wat er in jou leeft en wat er in het moment ontstaat, alleen of samen met iemand, kletsend, neuriënd of juist stil.

Onder begeleiding van Helmi bouwen we een mooie veilig space, waarin je op een fijne manier de ontmoeting aan kan gaan met de mensen om je heen. Iedereen is welkom en we horen er allemaal bij. Hoe dichtbij iemand, dat bepaal je zelf. We werken met grenzen en consent, stemmen in en stemmen af.

Kom je mee ontspannen, verruimen en opladen?

★★★ SETTING ★★★
Het knuffelconcert vindt plaats in een mooie ruime loft met een prettige atmosfeer. Je wordt ontvangen met thee waarna we samen starten met een landingsmeditatie. Helmi zal je meenemen in een korte oefening, die zal helpen om de setting, ruimte en veilige grenzen van de avond gezamenlijk te dragen. Vervolgens is de avond open en kun je zelf voelen hoe je aanwezig wil zijn terwijl je kunt genieten van klanken en muziek. Tijdens dit deel van de avond zal Helmi beschikbaar zijn als space holder en kun je bij haar terecht als je iets wil delen of iets nodig hebt. Omdat er tijdens de workshop veel open space is, is het fijn als je al wat ervaring heb in het aangeven van wensen en grenzen, consent en het afstemmen op een ander. Nog wat nieuw? Kom dan eens naar één van onze tantra cursussen of het knuffelcafé.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening. Also the songs will contain both languages Most people will speak Dutch with each other, but are open to speak English with you. So please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very very welcome.

★★★ OVER JACCO & HELMI ★★★
Jacco is muzikant van beroep en vertelt graag een verhaal met zijn muziek. Hij brengt eigen songs en composities uit onder de namen ‘Jacco Manuel’ en ‘Jacco Wynia’ . Daarnaast is hij betrokken bij diverse andere muziekprojecten en heeft een eigen muziekstudio. De ervaringen die hij opdoet integreert hij graag om steeds een stapje verder verwoven te raken met de kracht van muziek.
Helmi Elmena is warm verbonden met haar intuïtie en de menselijke natuur. In haar workshops richt ze zich voornamelijk op zelfliefde, voelen, authenticiteit en verbinding. Haar visie is dat je pas echt fijne verbinding met de ander kunt ervaren als je tegelijkertijd ook goed in verbinding met jezelf bent. Haar energie zal je het gevoel geven er te mogen zijn precies zoals je er bent en met haar woorden zal ze dat ook zeker aanmoedigen.

★★★ FAIRTRADE ★★★
Bij PLAY! Eindhoven verkopen we onze tickets voor een fairtrade prijs. Dit betekend zo laag mogelijk voor jou en zo eerlijk mogelijk voor degenen die deze workshop voor jou mogelijk maken. Hierbij delen we op een gelijkwaardige en duurzame manier onze gezamenlijke overvloed. Koop alsjeblieft alleen een budgetticket als je het fairtrade ticket echt niet kunt betalen en kies voor een communityticket als je een budgetticket voor een ander zou willen sponsoren. (Check eventueel de Meedoen Bijdrage bij Gemeente Eindhoven voor financieel support.)

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20+
Door: Jacco Wijnia & Helmi Elmena
Kosten: €18,00
Inloop: 19:00 - 19.30
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30
Locatie: Hurksestraat 19, Eindhoven
Zaal: Studio 19 in Plan B

Aanvullende info locatie:
Als je tussen 19.00 en 19.30 aankomt dan staat er binnen iemand van PLAY! om de deur voor je open te doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping, in de gang die schuin links voor je ligt. Weet je de weg nog niet, dan legen we het je allemaal uit. Staat er niemand om de deur voor je open te doen? Bel dan met 06 39 45 39 77

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open en ongedwongen sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles kan

~~~

www.playcommunity.nl
www.freedivecommunity.nl

Donderdag 04 april 2024 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

In samenwerking met

Human Nature Community

Reviews

Yvonne Peerdeman

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Intuïtieve speelsheid was de intentie van deze avond. Helmi had niets voorbereid. Ze durfde te vertrouwen op dat wat opkwam in het moment en nodigde ons daarin uit. Dat bracht een onstpannen sfeer waarin je werkelijk kon volgen wat er in je opkwam. Verbinding maken van daaruit: heerlijk.

Lees meer

Yvonne

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Het was een fijne avond om te voelen wat contact met je doet, wat je hierin zelf wilt en te oefenen met ruimte nemen voor je voorkeuren. Ook is er ruimte om speels contact te maken en luchtigheid zonder praten in het contact toe te voegen.

Lees meer

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Superfijne avond gehad met iedereen en fijne begeleiding. Ritual Play mag wat mij betreft vaker komen 🙏

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Donderdag, 02 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Fijn samen mantra's zingen (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Mantra zingen Live muziek Zangcirkel
Donderdag, 16 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Vrijdag, 17 mei. om 18:00
Play: Het Avontuurlijke Eiland Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Donderdag, 23 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Full moon sound ceremony (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Full Moon Soundhealing Klankreis

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Zondag, 12 mei. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Zaterdag, 22 jun. om 15:00
Red Play Party (Temple Night) & Sexy Chakra Exploration Workshop
Exploring Deeper
Tantra Tempel Sacred Sexuality
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl