Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Soultrip to Avalon

Vrijdag 10 mei 2024 om 10:00 tot zondag 12 mei 2024 om 14:00

Glastonbury, Verenigd Koninkrijk

Over dit evenement

Dit is een 3-daagse retraite in Avalon om je innerlijke kracht te katalyseren en jezelf op een hoger lichtlevel neer te zetten. Voor de een is dat de afronding van een al langer durende persoonlijke transformatie, voor de ander de start van een nieuw uplevelingsproces.

Ook al reizen we met een groep, je bent uitgenodigd om vanuit je innerlijke afstemming helemaal in je eigen licht en kracht te gaan staan.
Voor jezelf zorgen en niet voor anderen.
Letterlijk opstaan om in het moment te doen wat er voor jou nodig is. In het vertrouwen dat dit niet alleen jouw hoogste zelf dient, maar ook de groep.

Wees die voorloopster maar die je werkelijk bent! Drum, dans, zing, klank...de sluiers zijn zo dun in Avalon, dat je ze zo kunt oplichten om jouw unieke zelf expressie te geven. En wij ondersteunen je daarin, juichen je toe, nodigen je uit.

Het 'oude' priesteressenschap met alle aanpassingen en zelfopofferingen is allang voorbij, Avaloniër. Activeer je hoogste licht en potentieel maar, want daar gaan we voor! We reiken je deze bedding en belichaming aan, door je vanuit de groepsruimte mee te nemen naar alle krachtplaatsen en als gatekeepers aanwezig te zijn.

Wij als begeleiders zijn doorgewinterde practitioners in multidimensionaal (5D+) bewustzijn, klanken, soundhealing, lichttaal, werken met draken, lichtwerk, coaching, gridwork, gatekeeping, zielsexpressie en het licht(er) maken van transformatieprocessen.

Onze bijeenkomsten worden gehouden in op een schitterende plek in hartje Avalon, in het Goddess House. Vandaaruit vertrekken we iedere dag om in afstemming te doen wat ons wordt ingegeven: healing, klanken, drummen, (her)bronnen, afstemmen, multidimensionaal reizen, passende rituelen, mediteren, klanken, lichttalen, werken met de draken en andere wezens of frequenties die ons ondersteunen in ons Lichtwerk. De krachtplaatsen die we bijvoorbeeld bezoeken, zijn the Chalice Well (gardens), the Abbey, the Tor, Wearyall Hill, en de White Spring Temple.

Good to know:

* Na je aanmelding ontvang je van ons alle informatie over hoe je kunt reizen en waar je kunt slapen, zodat je moeiteloos een reis boekt die past bij jou en je budget.
* Zelf verzorgen: de reis, slaapplaats en eten.
* Je komt in de appgroep waarin je onderling kunt connecten en je reisafspraken kunt maken mocht je samen willen reizen. Sommige mensen willen ook weleens eerder komen en later gaan zodat ze ook wat dagen zelf doorbrengen in Avalon.
* De groepsgrootte zal tussen de 8 en 16 deelnemers zijn.
* Mocht je krachtvoorwerpen mee willen nemen zoals je kristallen (schedels), drakenschedels, instrumenten of een sjamanendrum: please do! Wij doen het ook!
* In Avalon is alles beloopbaar. Dus als je een slaapplek boekt in de stad, dan kun je vandaar uit prima lopen naar onze ontmoetingsplek, de supermarkt, winkels, horeca en het allerbelangrijkste: de krachtplaatsen.
* De hoofdstraat is een shopwalhalla voor iedereen die van magie, spirituele- en heksenspulletjes, kristallen en kleding houdt. Just saying ;)
* In de hoofdstraat zijn ook tal van cafeetjes en restaurantjes. Mocht je vegan of vegetarisch willen eten, dan zijn er adresjes zat.
* Kleine bijkomende kosten: er moet aan de deur betaald worden als we naar the Chalice Well Garden of The Abbey gaan. Dit is samen ongeveer 15 pond.
* In april organiseren we een Zoom-meeting, zodat we elkaar allemaal al eens kunnen ontmoeten en onze reisintentie delen.

Wij zijn je Spaceholders:

Meike Klomp: https://www.praktijkmaran.nl/
Kim Vermeer: https://www.mandala-academie.nl/wonderwoman/#overmij
Fanny van der Horst: https://fannyvanderhorst.nl/

Eerdere ervaringen:

"Ik vertrok met spanning op reis. In een warme, liefdevolle, veilige setting liet ik mijn hart volledig openen en kon ik zakken en genieten van de magie van Avalon. Helemaal zijn!' Tine

'Een heerlijke magische reis, vol liefdevolle energie, ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontmoeten. Alles mag en kan ontstaan in het moment, transformatie gaat supersnel. Ik heb zelf een prachtige en verrassende transformatie doorgemaakt, anderen zien transformeren en transformaties mogen ondersteunen'. Sonja

'Een magische reis! Diepzielduiken en verbinding met het hart van de aarde. De reis houdt niet op en is een nieuw begin met het leven vanuit je hart'. Anne

'Het bezoeken van magische plekken met daarbij het doen van rituelen, je lichaam en geest te mogen volgen in wat er mag ontstaan is pure magie, ik kon de eerste dagen alleen maar overvloed voelen. En wat er in en rond de Tor mag gebeuren zijn cadeautjes voor de ziel. Elk dagdeel was een upgrade van het dagdeel ervoor, ik ben als een rijk persoon weer terug thuisgekomen, alles is magie bij deze Soultrip naar Avalon. Bedankt voor deze super ervaring, ik kom zeker nog eens terug!' Marie- Christine

Roept Avalon? Luister op de website naar onze podcasts of bekijk de video's:

https://fannyvanderhorst.nl/soultrip-to-avalon-spirituele-retraite/

Aanmelden:

- Kosten voor deze drie dagen bezielende begeleiding door Meike, Fanny en Kim Vermeer op je pad door Avalon: €350 (Ex btw)
- Je plekje is bevestigd als de betaling is gedaan.
- Bij late annulering vanaf 15 maart ontvang je de helft van je inschrijfgeld terug. Vanaf 1 april geven we geen refunds meer, wel tegoedbonnen voor een volgende reis.
- Je betaalt in een keer en ontvangt indien gewenst een factuur. Btw plichtig? Voer het op in je aangifte onder scholing/ educatie.
- Door je tijdige aanmelding kun je meedoen aan de Zoommeeting in april.

Kennismaking:

Als je je hebt opgegeven, nemen we contact met je op om kennis te maken (telefonisch of via Zoom). In dat gesprek kun je al je vragen stellen en gaan we in op wat je in de vragenlijst (ontvang je automatisch na aanmelding) hebt ingevuld. See you in Avalon!

Liefs,
Meike, Kim en Fanny

Over de organisatie

“Master the Sacred Self”

Sacred Self Mastery

Soultrip to Avalon

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Woensdag, 07 aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Maandag, 15 jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl