Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao, meditatie & verbonden ademcirkel

Friday 01 March 2024 van 19:30 tot 22:00

Yogaschool ELLY, Europaplein 2, 1131 ZK Volendam, Nederland

Over dit evenement

Dompel jezelf onder in een diepgaande ademervaring tijdens onze cacao + ademcirkel onder begeleiding van Steff en Ellen, gehouden bij @yogaschoolElly in Volendam.

Rauwe Cacao

Voorafgaand aan deze ademsessie drinken we cacao. Door het hoge gehalte aan magnesium, koper en ijzer in rauwe cacao zullen je bloedvaten verwijden voor een betere zuurstoftoevoer naar het lichaam en de hersenen. Hierdoor wordt je systeem meer geopend. De cacaodrank heeft daarnaast ook een reinigend effect op de lever en nieren en zorgt voor de aanmaak van neurotransmitters zoals serotonine. Dit wordt gevolgd door een warm, energiek en euforisch liefdevol effect op lichaam en geest.

Waarom werken met ademhaling?

Beschouw je lichaam als een levend archief van al je levenservaringen. In het alledaagse leven onderdrukken we vaak onbewust emoties en ervaringen door onze adem, wat resulteert in vastgezette spanningen in het lichaam.

De bewust verbonden adem biedt een sleutel om toegang te krijgen tot dit interne archief, tot jouw diepste binnenwereld. Door het adempatroon bewust te openen, start je een innerlijke reis waarbij je niet alleen denkt maar vooral voelt en ervaart. Het is een ontdekkingsreis naar binnen, een kans om te verkennen wat er in jouw archief verborgen ligt en dit te laten stromen in plaats van vast te houden.

De kracht van gezamenlijk ademen in een groep verdiept deze bewustzijnsstaat. In een ademsessie komt precies dat naar boven wat jij op dat moment kan verwerken. De innerlijke opruiming en doorstroming brengen je dichter bij jezelf, waarbij inzicht en inspiratie uit je diepste wezen kunnen voortkomen.

Elke ademsessie is uniek, en de ervaring varieert per persoon, variërend van emotionele release tot diepe spirituele belevingen en alles daartussenin. Tijdens het ademen werken wij met drukpunten en grepen die energetische blokkades opheffen en zorgen voor het verdiepen van de ademhaling. Hierdoor zal vastzittende energie(emotie) weer vrij kunnen stromen. Wij werken daarom ook met kleine groepen om iedereen te kunnen voorzien van individuele begeleiding.

Voor wie is een Ademcirkel?

Een ademcirkel is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een eerlijk zelfreflectieproces en diepgaand inzicht in wat hun lichaam te vertellen heeft. Het is bedoeld voor degenen die hun eigen patronen willen doorgronden en met compassie en liefde naar alle aspecten van zichzelf willen kijken en dit ook in hun leven willen belichamen.

De bewuste ademhaling leidt tot het loslaten van vastgehouden emoties en spanningen. Dit bevordert diepe emotionele verwerking en heling. Bovendien resulteert de diepere ademhaling en ontspanning in een gevoel van rust en kalmte, waardoor stress vermindert en spanning in lichaam en geest losgelaten wordt.

Steff & Ellen

Friday 01 March 2024 van 19:30 tot 22:00

Yogaschool ELLY, Europaplein 2, 1131 ZK Volendam, Nederland

Over de organisatie

“Leef of word geleefd”

Conscious events focused on self-development and awareness. Are you ready for REAL transformation?

Reviews

Kyra Has

Meditatie & verbonden ademcirkel

Steff is al jaren een van mijn dierbaarste vrienden. 'Friends who heal together, stay together' is ons motto geworden. Ik vind elk evenement die ik bijwoon van Steff, weer bijzonderder dan de vorige. Ik ben en blijf groot fan!

Lees meer

Hanna De Jong

Meditatie & verbonden ademcirkel

Een mooie sessie geleid door twee mooie mensen ❤️

Lees meer

Max

Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel

Geweldige begeleiding van Ellen en Steff. Zeker een aanrader. Ikzelf had het best lastig, maar de veilige sfeer was er om me zo te voelen, en dat samen met een leuke groep mensen. 🙏🏻

Lees meer

Cacao, meditatie & verbonden ademcirkel

Meer evenementen van Steff Runderkamp

Uitverkocht
Friday, 26 Apr. om 19:30
KINGSNIGHT SPECIAL Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel
Steff Runderkamp
Cacao ceremonie Ademcirkel Meditatie
Saturday, 04 May. om 09:00
Workshop Familieopstellingen
Steff Runderkamp
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Saturday, 13 Apr. om 19:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Wednesday, 01 May. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Sunday, 21 Apr. om 13:30
De lente inluiden; adem, meditatie, lichaamswerk
Quirine Hanssen
Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl