Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive: Juice Bar

Friday 16 February 2024 van 19:15 tot 22:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Kom je ook spelen met sensualiteit en juicyness? Een avond om op een ontspannen manier met andere liefhebbers van dit genre samen te komen, te avonturieren en te ontdekken. Het is voor ervaren spelers die zin hebben om op een chille ongedwongen manier elkaar te ontmoeten en ook voor mensen die het hele sensuele en seggspositieve wereldje wel interessant vinden, en nog even willen aftasten of het wel echt iets voor ze is. Voel je welkom in de Juicebar! ;-)

De avond bestaat uit twee delen. Het eerste uur richten we ons op het leren omgaan met verlangens, grenzen, consent, uitreiken en afstemmen. Dit alles op een speelse, prikkelende edoch gestructureerde manier.
Het tweede deel van de avond is er een open space, waarbij je vrij kan rondbewegen en ontmoeten. We richten de zaal in in meerdere corners zodat je een beetje kan verkennen welke vibe er op het moment bij je past. We hebben daarbij een ‘broekjes aan’-beleid, waarover hieronder meer, waardoor je je binnen de kaders lekker vrij kan bewegen.
Aan het einde sluiten we gezamenlijk af en kunnen we sappig naar huis.

Broekjes aan?
Yep! Wij geven de voorkeur aan meer tijd als je je met een groep in meer seggsueel expliciete activiteiten wil bewegen. Een avond biedt daar in deze context niet genoeg ruimte voor, dus kiezen we voor een ‘broekjes aan’-beleid. Dat geeft ook voor mensen voor wie het allemaal nog wat nieuw is ook een veilig kader, je weet waar je aan toe bent als je verschijnt.


Verwachtingen?
Sja, misschien is het fijn om die los te laten... Een basiskenmerk van een Open Space is dat het heel variabel is wat er kan ontstaan. De dynamiek van de groep en de leden ervan maken de sfeer, wat heel uiteenlopend kan zijn, per moment in de avond en van persoon tot persoon. Waar de één de meest extatische tijd van z’n leven heeft kan de ander getriggerd raken of ultiem aan het chillen zijn. De beste tip die we je kunnen geven is om te ontspannen en dat je je misschien al gelukkig mag prijzen dat je ueberhaupt in een leven leeft waar je in dit soort settings terecht kan komen.


Wat neem ik mee?
Je mag je kleden zoals je je lekker voelt. Misschien is dat sexy, misschien is dat comfortabel, misschien neem je meerdere verschillende dingen mee om aan te trekken. Een badjas, kimono of omslagdoek kan wel fijn zijn als je een beetje bedekt over de gang wil lopen.
Verder zijn er misschien spullen waarmee je wil spelen, touwen, blinddoeken of andere spannende zaken. Je kan je partner meenemen of alleen komen, allebei goed.


De Juicebar is interessant voor je als je:
- het fijn vindt om je sensualiteit en lijfelijkheid te leven, je houdt van zinderend en prikkelend contact maken, spelen met verlangens en plezier maken.
- je meer wil oefenen in het bewegen binnen open spaces, of je er nou al veel bent geweest of nog niet of heel weinig. Het is altijd leerzaam, interessant en mogelijk zeer prettig.
- geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Sensuele Expeditie maar je weet nog niet zo goed wat je kunt verwachten
- al wel eens naar een seggspositive event bent geweest, maar je vindt het lastig om je in de open spaces te bewegen

Praktische informatie:

Door: Bart-Jan, Martijn, Simone of Lisa
Kosten: €27,-
Als er Engelstalige mensen aanwezig zijn kan het zijn dat het begeleide gedeelte in het Engels wordt gegeven.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19:20 bent zodat we boven op tijd kunnen beginnen. Na 19:30 zit er niemand meer bij de voordeur om je binnen te kunnen laten.
Juicebar: 19:30-22:30
Na-chill: 22:30-23:00

De volgende Juice Bars zijn op: 23-03 (XXL versie) en 12-04.

Locatie: Kanaalweg 84A in Utrecht
Gratis parkeren kan naast het gebouw
Voor vragen mail naar: info@freedivecommunity.nl

OVER FREEDIVE
Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!
Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Friday 16 February 2024 van 19:15 tot 22:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Martijn Gorree - Opgewonden Standje

Reviews

Anoniem

Freedive: Juice Bar

Fijne sfeer, mooi ingerichte ruimte, leuke mensen en een mooi concept. Het was spannend maar ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. Uiteindelijk werd de avond voor mij een stuk spicier dan ik vooraf verwacht had, maar dat was alleen maar leuk! Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar

Erg mooi gefaciliteerd, kanp hoe dat op zo'n mooie, liefdevolle en bewuste manier werd gedaan. De setting die werd gecreerd vond ik erg fijn. Ik vond het een bijzondere ervaring!

Lees meer

Rutger Dam

Freedive: Playfight

Playfight is een erg leuke manier om je energie kwijt te kunnen, en tegelijk speels zijn en verbinden. Je leert iemand snel kennen en nu een keer niet alleen met woorden. Ik zou dit wel elke week willen doen hahah

Lees meer

Freedive: Juice Bar

Meer evenementen van Freedive Community

Thursday, 07 Mar. om 19:15
Freedive: Knopen met spanning
Freedive Community
Shibari Verbinding Conscious Sexuality
Friday, 08 Mar. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Bloei
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Tuesday, 12 Mar. om 19:00
Freedive: Tantra Massagereeks
Freedive Community
Massage Aanraking Tantra
Friday, 15 Mar. om 19:00
Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie
Freedive Community
Tantra Conscious Sexuality Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Mar. om 11:00
De DansTempel - Familie Editie - 17 Maart
De DansTempel
Verbinding Leven vieren Nieuwe Aarde
Sunday, 12 May. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Saturday, 30 Mar. om 10:00
Verbonden ademhaling - op reis in jezelf
Inner Frequency
Ademwerk Verbinding
Sunday, 09 Jun. om 14:00
Red Play Party (Temple Night) & Playing it Kinky (intro kink) Workshop
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl