Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Drumcirkel kwetsbaarheid – imbolc

Zondag 04 februari 2024 van 14:00 tot 16:30

EcoVilla Essen, Wildertse Duintjes 1, 2910 Essen, België

Over dit evenement

De wereld voelt nog koud, grijs en donker aan en toch begint het nieuwe leven onder de grond wakker te worden. Tijdens imbolc is moeder natuur zwanger van de eerste levensvatbare kiemen. De sappen die afgelopen tijd zijn opgeslagen in de kern van de boom begint nu langzaam zijn weg naar boven te vinden. Bij de bloembollen verschijnen nu de eerste lente kleuren ook al kunnen er nog sneeuw en ijsdagen voorspelt worden. De eerste tekenen van de lente worden langzaam zichtbaar. De lente is één en al ontwaken en openbarsten. Het is de dageraad van het jaar, nieuw en fris en vol beloften.

Maar dit ontwaken gaat niet zonder slag of stoot: het is ook een worteling. Dat wat opkomt, is nog kwetsbaar en kan gemakkelijk gestoord, of zelfs vernietigd worden. De grootste aandacht dient daarom gericht te zijn op verdere worteling en vanuit de worteling op een groei naar buiten, die de eerste vormen voortbrengt.


De drumcirkel die tijdens het weekend van imbolc gepland staat, staat in het teken van de kwetsbare zaadjes die we met veel licht en warmte verwelkomen. Vader vuur nodigen we van harte uit om ons tijdens deze kille tijd te loodsen en ons te helpen onze innerlijke zaadjes wakker te maken. De zaden die ontwaken mogen nu veel aandacht krijgen onder meer door ze te beschermen en te onderhouden. Alleen dan komt er een stevige worteling die de basis blijft voor de verdere groei.

Voel je diep van binnen de uitnodiging om erbij te zijn tijdens de drumcirkel van kwetsbaarheid? Wens jij je te verbinden met vader vuur, de spirits, de windrichtingen en het medicijnwiel om jou innerlijke groei te verdiepen? Dan ben je van harte welkom!

Samen drummen in harmonie met respect voor moeder natuur, de spirits en alles wat zichtbaar en onzichtbaar is, in de richting volgens het medicijnwiel. Door samen te drummen kom je in contact met je ware kern en moeder natuur. De drumcirkel wordt gesloten onder het genot van een kom soep nadat iedereen zijn dankbaarheid met elkaar heeft gedeeld. Gaat buiten door bij het vuur, bij regenweer zal de drumcirkel binnen plaatsvinden.


Bij inschrijving wordt je op de hoogte gebracht van de laatste update.

Praktisch:

Inschrijven is aan te raden: info@natuuractiefbeleven.com
Glijdende schaal: 15€ – 20€ – 25€ naar eigen vermogen, graag contant voldoen voor aanvang
Locatie: Eco village, Wildertse duintjes 1, Essen
Wanneer: zondag 04 februari om 14 uur.
Meebrengen: een stukje oogst die je wenst te offeren aan moeder natuur en de spirits , een flesje drinken, een sjamanendrum of een gerelateerd instrument.
Bereikbaarheid: openbaar vervoer mogelijk tot station De wildert/ Essen. 1,5 km wandelafstand.
Met de auto is er parkeergelegenheid naast de brug of 15 meter verderop op het gras parkeren.
parkeren in de Schaapsbaan beperkt mogelijk.

Zondag 04 februari 2024 van 14:00 tot 16:30

EcoVilla Essen, Wildertse Duintjes 1, 2910 Essen, België

Over de organisatie

“Gelukkig worden met jouw natuur.”

Beleef actief de natuur via stilte, wandelingen, adem sessies, workshops en persoonlijke healingen. Ook verbindende mannencirkels in de natuur.

Drumcirkel kwetsbaarheid – imbolc

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Maandag, 27 mei. om 19:00
HEART SONGS ♡ SINGING CIRCLE ~ Women Only
SHARE THE LOVE
Zangcirkel Stembevrijding Mantra zingen
Zondag, 19 mei. om 10:00
Love In Motion HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Vrijdag, 15 nov. om 15:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Stemexpressie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl