Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

Zaterdag 10 februari 2024 van 1:00 tot 23:00

De Balzaal, Dans en Leef, Biodanza in Gouda met Geny, Jac. P. Thijsselaan 45, 2803 RT Gouda, Nederland

Over dit evenement

Jouw Valentijnsavontuur begint hier!

Er zijn een paar plekjes vrij gekomen voor vrouwen. Wil je een (vroegboek met 10,- korting) kaartje overnemen van iemand die niet kan komen? Bel of App Geny: 06-50569383

Ben jij single, hou je van dansen, en sta je open voor diepgaand contact met andere gelijkgestemde singles? Dan kan dit evenement voor jou weleens een gamechanger worden. We nodigen je van harte uit voor een veelbelovende middag en avond vol dans en ontmoetingen.

Wat gaan we doen? We gaan samen veel beleven, vooral op het gebied van dansen en daten! De dag openen we om 13.15 uur met een kennismakingsrondje, gevolgd door een danssessie om in de juiste stemming te komen. Zo ontstaat er een podium voor ongedwongen contacten, die je alleen in de biodanza wereld mag verwachten.

Daarna leidt Hans een korte workshop over daten: het gaat hier zowel om plezier en gezelligheid, als ook om het opbouwen van een emotionele connectie. Dit vergroot niet alleen de kans op een klik, maar ook op een duurzame relatie. In deze workshop krijg je tips en doen we oefeningen om van een voorzichtig contact naar een wat diepere verbinding te gaan.

Na de workshop start Geny het dating deel op: we gaan in groepjes met elkaar in gesprek om elkaar beter te leren kennen.

Tegen de avond gaan we dineren. De uitnodiging aan iedereen is om iets lekkers mee te nemen en te delen in de gezamenlijke maaltijd. Wij zorgen voor een heerlijke soep.

Na het opruimen gaan we ons klaarmaken voor een nieuwe ronde: samen dansen we een sprankelende en verbindende biodanzaworkshop.

We sluiten het programma af met de mogelijkheid om vrij te dansen of te chillen. In deze slotfase kun je ook bij ons aangeven wie je vaker wilt zien.

Bij het naar huis gaan krijg je een goodiebag vol verrassingen en misschien ook wel een berichtje met het telefoonnummer van je toekomstige geliefde.

Wat mag je verwachten? Een gezellige, verbindende en ongetwijfeld ook leerzame dag. Misschien ontmoet je iemand met wie je vaker wilt afspreken, hetzij voor vriendschap of mogelijk voor meer. De dag biedt ruimte voor gezellige momenten en wellicht ontstaat er zelfs een nieuwe liefde.

Voor wie? Voor singles met biodanza-ervaring in de leeftijd van circa 45–65 jaar. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

Eten Breng iets lekkers mee om te delen tijdens het avonddiner.

Kosten €97,- pp inclusief soep, thee, water en lekkernijen.

Wat krijg je nog meer? 2 dansworkshops, een korte dateworkshop en de mogelijkheid om elkaar in groepjes beter te leren kennen.

Als je je hebt aangemeld en inmiddels een nieuwe liefde hebt gevonden

Wanneer je vóór 3 februari een foto van jou en je nieuwe liefde stuurt ontvang je de ticketprijs (minus admin kosten) terug.

Datum en tijden 10 februari 2024 13.15 uur – circa 23.00 uur Inloop vanaf 13.00 uur Meedoen? Meld je hier aan: Hipsy

Meer informatie

Geny: geny@dansenleef.nl

Hans: hans.gierkink@singlecoaching.nl

Hans Gierkink

Ik ben Hans en vervul sinds 2006 de rol van singlecoach, waarbij ik mensen begeleid naar duurzame en vervullende relaties, vanuit zowel Amsterdam als Oosterwolde (GE). Mijn expertise omvat het oplossen van belemmeringen en blokkades, datingbegeleiding en het ondersteunen van beginnende relaties. Daarnaast ben ik ook biodanzadocent.

Geny Wuestman

Ik ben biodanzadocent, wandelcoach en sinds 2008 organisator van unieke evenementen zoals smulspeeddates en ‘daten zonder oordeel’. Mijn grootste passie is biodanza. In deze Valentijns experience verbind ik deze passie graag met mijn andere liefde: het samenbrengen van mensen, of het nu voor een gezellige avond is, het opbouwen van vriendschappen, het vinden van een nieuwe relatie, of zelfs voor een levenslange connectie.

Hans en Geny hebben samen de biodanzaopleiding in Rotterdam gevolgd van 2010 tot 2013, en sindsdien hebben ze meerdere workshops voor singles georganiseerd. Deze rijke ervaring en gezamenlijke passie vormen de basis van onze unieke benadering tijdens de Valentijns experience op 10 februari 2024. We kijken er enorm naar uit om deze bijzondere dag met jullie te delen.

Zaterdag 10 februari 2024 van 1:00 tot 23:00

De Balzaal, Dans en Leef, Biodanza in Gouda met Geny, Jac. P. Thijsselaan 45, 2803 RT Gouda, Nederland

Over de organisatie

“Dans je leven lichter door biodanza met Geny”

Dans en Leef verzorgt sinds 2013 biodanzaworkshops en andere dansevenementen. Meestal met Geny Wuestman als bevlogen, vrije en speelse biodanzadocent.

Reviews

Renee Ririhena

Informatieavond: biodanza waar begin je aan?

Biodanza waar begin je aan?. Een lezing door biodanzadocent Geny Wuestman van Dans en Leef, Gouda. Geny gaf een inspirerende lezing. Als je nog geen danservaring hebt, krijg je hier door spontaan zin om gelijk al kennis te maken met deze mooie dans.

Lees meer

Eric-Jan Creativo

Valentijns Experience: Dansen, Sjansen en Verbinden

Geweldig! Goede begeleiding, er kwam heel wat los bij mij en ik werd liefdevol "verzorgd" Heel bijzonder dat een clubje mensen zoveel liefde en licht kon laten stralen. Dat lukt niet zonder goede begeleiding. Mijn dank is groot!

Lees meer

Mariska

Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

Ik heb een superleuke dag/avond gehad.

Lees meer

Valentijns Experience: Dansen, Daten, Verbinden

Meer evenementen van Dans en Leef, biodanza met Geny

Uitverkocht
Maandag, 08 jul. om 19:00
Biotango met Valerie Kattenfeld uit Buenos Aires, biodanza en tango
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop
Vrijdag, 12 jul. om 20:00
Dans het weekend in met een vrolijke en verbindende biodanzaworkshop
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Dansworkshop Leven vieren
Donderdag, 18 jul. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop
Donderdag, 25 jul. om 20:00
'Zomerdanza' biodanza in de zomervakantie op donderdagavonden in Gouda
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Hartsverbinding Dansworkshop

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 jul. om 19:00
Conscious Dating 25-50 jaar hetero
Gaia center
Liefde Hartsverbinding Verbinding
Zaterdag, 10 aug. om 10:30
Tantra voor vrouwen die van vrouwen houden
Lieneke Postema
Tantra Sensualiteit Hartsverbinding
Woensdag, 10 jul. om 19:00
Ontvlam 37 tot 52 jaar in Gent
Lisa Pangrazio
Verbinding Liefde Dating
Vrijdag, 12 jul. om 19:30
❤️Cacao Ceremonie en Meditatie- en Ademreis- Vrouwen "Open je hart" ❤️
Yaxy - Cacao, Adem & Kundalini Ceremonies
Cacao ceremonie Adem Hartsverbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl