Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Volle Maan Cirkel

Donderdag 23 mei 2024 van 19:00 tot 22:00

Bosweg 40, 8231 DZ Lelystad, Nederland

Over dit evenement

Sharing/Verbinding/Muziek

Ïedere volle maan vieren we als Tribe samen in de Tipi.
Het is ontzettend waardevol om in een fijne groep samen te zijn. Iets wat we in de maatschappij van nu soms erg kunnen missen. We komen samen om het leven te vieren, op te laden en ons hart te luchten. Weer even helemaal terug naar de Tribe, de natuur, de verbinding met jezelf en met elkaar.

Onze volle maancirkels zijn een avond vol muziek, klank en gezelligheid. Daarnaast is ook het reflecteren op jouw processen en het bewust intenties zetten voor de komende maancyclus een belangrijk onderdeel.

Er is de ruimte om bij het vuur te delen wat er in jou speelt. Vaak nemen we in ons drukke bestaan niet de ruimte om stil te staan bij wat er binnenin ons speelt of vinden we het spannend om dit te delen. Bij het vuur, in de tipi met de talking stick en de regel ‘what happens in the circle, stays in the circle’ creëren we een veilige plek om te delen en te reflecteren. Dit kan je helpen om door situaties heen te komen. Het geeft een gevoel gedragen en gesteund te worden. Natuurlijk is er ook de ruimte om je overwinningen en successen te delen en juist te kijken naar de dingen waar je trots of dankbaar voor bent.

Een belangrijk onderdeel van de cirkel is het zetten van intenties, ook wel prayers of wensen genoemd. We nemen de tijd om stil te staan bij wat we voor onszelf of de wereld willen manifesteren, in de komende maancyclus of op de langere termijn. Hierbij offeren we kruiden aan grootvader vuur om dit te bekrachtigen. Door iedere maand zo bewust stil te staan bij wat je graag wilt, dit in de groep te delen en te vragen aan het vuur, ga je merken dat je leven steeds meer de vorm krijgt die jij wilt.

Naast het reflecteren en het zetten van intenties maken we er een gezellige en muzikale avond van met beweging naar behoefte. We hebben een schatkist vol instrumenten waar iedereen gebruik van mag maken. We maken klank met zowel onze drums, instrumenten, als onze stem. We zingen medicine en rainbow songs, liederen die ons weer in contact brengen met onszelf, elkaar, onze gevoelens, de aarde en de kosmos.

Dit evenement wordt gehouden op de Zonnekracht. Op het terrein van de Biotuinen in Lelystad.
Als je aankomt ga je door het hek en loop je het pad af naar achteren. Daar zie je de tipi staan.

Adres: Bosweg 40, Lelystad
De inloop start om 19.00 uur en om 19.30 openen we de cirkel.
Je mag wat te eten mee nemen om te delen 🙂


De bijdrage is €25,80 hoog tarief of €15,80 laag tarief, je mag zelf bepalen wat voor jou passend is.

Donderdag 23 mei 2024 van 19:00 tot 22:00

Bosweg 40, 8231 DZ Lelystad, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Wij zijn een community die ceremonies en cirkels organiseert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verbinding.

Reviews

Rein

Truffel Ceremonie - De magische reis naar binnen

De locatie.... In het bos, midden in de natuur, weg van de drukte, op een rustig terrein en een spiritueel gevoede plek met als middelpunt de mooie tipi. Voor mij een plek waar het voelt als thuis komen. De ontvangst... rustig, sereen, heel hartelijk, veilig en snel vertrouwd voelend. Voor mij voelt het dat de precies de juiste mensen en begeleiders zijn die er op dat moment nodig zijn om mijn eerste truffelceremonie aan te gaan. De ceremonie... een mooie introductie met uitleg hoe het eruit gaat zien, wat er ervaren kan worden, wie waar en wanneer is. Een hele mooie en fijne reis met mooie muziek, fijne zang en fijne klankschalen. Extra ondersteuning vanuit de begeleiding om de reis zo fijn en bijzonder mogelijk te maken. Een heerlijk vuurtje in de tipi, welke extra stimulans en aarding geeft tijdens de reis. Voor mij waren de geluiden van de klankschalen, het oplichten van het vuur en meer stimulans om de reis nog beter en dieper te ervaren. De overnachting... ingeleid met een rustig eindritueel stopt de ceremonie en is er een heerlijke maaltijd (die door de geprikkelde zintuigen extra goed smaakte), bij een heerlijk vuurtje (dit is hoe mooi, fijn en simpel het leven kan zijn). Wat kletsen en vooral genieten. Daarna een heerlijke rustige en diepe nachtrust ervaren in de tipi. Wakker geworden van het ochtendgloren en de ontwakende natuur in het bos. Voor mij mag het elke avond, nacht en ochtend wel zo zijn. De integratie... na ontbijt de bespreking hoe de reis er voor eenieder heeft uitgezien. Voor mij heel zacht, fijn, veilig, liefdevol en mooi. Met wat adviezen weer naar huis. Enige tijd later een online meeting om te bespreken of en hoe de ceremonie en reis een impact hebben gehad. Voor mij een fijne impact. Groeiend vertrouwen in plantmedicijnen, meer rust in het hoofd en lijf. Minder last van mijn reumatische klachten. Meer kunnen zien en ervaren van levensvreugde van mijzelf en mijn kinderen en naasten. Lieve Shiva, dankjewel met heel mijn hart!

Lees meer

Saskia

Nieuwe maan vrouwencirkel

Ik heb een hele fijne vrouwencirkel gehad in een prachtige tipi! Shiva en Paulien zetten al hun kwaliteiten in en daar zit flink wat magie bij. Heel mooi!

Lees meer

Florise Lambrechtsen

Klinken vanuit het Hart

Het was een erg fijne avond in een klein gezelschap rond het vuur in de tipi. Voelde veilig en gedragen. Super gastvrouwen. Veel mooie klanken en ook wat oerklanken. Drum en gitaar.

Lees meer

1. Kies je tickets
Deelname Maancirkel hoog tarief

€ 25,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Deelname Maancirkel laag tarief

€ 15,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Volle Maan Cirkel

Meer evenementen van Maan Cirkel Lelystad

Woensdag, 08 mei. om 19:30
Nieuwe maan vrouwencirkel
Maan Cirkel Lelystad
Vrouwencirkels Sharing Circle New Moon
Zaterdag, 25 mei. om 17:00
Truffel Ceremonie - De magische reis naar binnen
Maan Cirkel Lelystad
Truffel Ceremonie Live muziek Klankreis-Soundbath
Donderdag, 06 jun. om 19:30
Nieuwe maan vrouwencirkel
Maan Cirkel Lelystad
Vrouwencirkels Sharing Circle New Moon
Zaterdag, 22 jun. om 19:00
Volle Maan Cirkel + Potluck en Kids
Maan Cirkel Lelystad
Full Moon Zangcirkel Sharing Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 02 mei. om 19:30
Mantra Cirkel bij Eigen Wij
Evensong
Mantra zingen Zangcirkel Live muziek
Woensdag, 08 mei. om 18:30
New Moon in Taurus - Moon Gatherings
Moon Gatherings
Vrouwencirkels New Moon Sharing Circle
Zondag, 14 jul. om 10:00
Geboorte reis - Meditatie met drum en Zweethut ceremonie
IMU BodyWords
Zweethut Innerlijke Reis Sharing Circle
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl