Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Album Presentatie Anniek Francisca & Nienke SoulSound

Vrijdag 02 februari 2024 van 19:30 tot 22:00

Stichting "De Refter", Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen, Nederland

Over dit evenement

ALBUMPRESENTATIE 'REMEMBER WHO YOU ARE'

We hebben net een nieuw album opgenomen en medio januari gaan we dit releasen! We are very looking forward to it :) en kunnen niet wachten! Natuurlijk kan een albumpresentatie niet ontbreken.
Deze gaan we organiseren in de Refter in Nijmegen op 2-2-2024, een prachtige locatie met hoge ramen waar je uitkijkt op de omringende natuur en al tot rust komt zelfs voordat wij zijn begonnen met zingen.. (hopen we ;-) .
Het zullen zowel luisternummers zijn, als mantra's en Heartsongs waarbij jullie mogen meezingen.

Van toen tot nu of: Hoe het begon...
We hebben elkaar 2 jaar geleden leren kennen tijdens een concert dat Nienke gaf in het van Gogh Kerkje in Nuenen. Ze schreef op het einde met de mensen een mantra on the spot en Anniek zong toen een prachtige tweede stem mee. Het pure stemgeluid van Anniek is Nienke altijd bijgebleven en twee jaar later durfde Nienke eindelijk aan Anniek te vragen of ze samen met haar muziek wilde maken...... haha!
Of misschien was het divine timing... :) Twee jaar later voelde Nienke in ieder geval dat ze wilde expanden van solomuzikant naar muziek maken met meerdere muzikanten en zodoende ontstond een muzikale samenwerking tussen Nienke en Anniek.

Hoe de songs zijn ontstaan/werden geboren/tot leven kwamen:
"Schrijf jij ook eigen songs of songteksten"? vroeg Nienke aan het begin van de samenwerking met Anniek in februari. "Nee, ik ben geen singer-songwriter zoals jij" zei Anniek vol overtuiging, "alleen een zangeres". Nienke zal zeggen dat het door haar goede muzikale invloed komt ;-), Anniek zelf dankt haar burn-out hier mede voor... (en ok, ook jou Nienke! schrijft Anniek ;-).
Fastforward naar het nu zijn beide singer-songwriters en voelen ze dat ze elkaar inspireren. De muzikale samenwerking is uitgegroeid van backing vocals door Anniek bij de songs van Nienke naar een co-creatie waarin zij beide songs creeren. Soms apart, soms samen waarbij zij elkaars tekst of melodie aanvullen, zoals zij elkaar aanvoelen. Onze energie vloeit moeiteloos in elkaar over en voordat we het wisten (we moesten serieus even tellen haha), hadden we samen 10 nieuwe songs gecreerd (en even more to come#spoileralert :)

Inspiratie voor de songs ontstaat door ervaringen die zij meemaken in dit leven, na goede gesprekken tussen hen samen (of zelfs tijdens he Nienke; dan springt ze op, loopt naar de piano en begint opeens vanuit gevoel een melodie te spelen..
Of in het geval van Anniek doet een warme douche of wandeling met de hond het ook nogal eens goed.

De songs zijn met heart & soul(sound) door ons gemaakt en we hopen dat we jullie mogen inspireren en raken!
Een kwetsbaar en krachtig proces tegelijkertijd... Zowel spannend als soul exciting! Divine en aards. Met stiltes en nog meer sound.
Zoals Nienke en Anniek zelf zijn, en wij allemaal. Niet het een of het ander. We kunnen meerdere dingen zijn en voelen, naast elkaar. En in het geval van Nienke en Anniek, zijn zij ook niet voor een gat te vangen, of in 1 hokje te stoppen ;-). Die diversiteit is terug te horen in hun album.

Dus lieve mensen, kom je eigen diversiteit, die van het leven en niet in de laatste plaats die van ons album, LIVE met ons beleven en vieren op 02-02-2024 in de Refter in Nijmegen! Laat je raken, inspireren, verrassen, stil worden of horen... It is ALL GOOD. We hopen jullie te mogen verwelkomen en kijken er enorm naar uit!

Op het album heeft Hanneke Zomer prachtige vioolpartijen gespeeld. Hanneke speelt intuïtief, dit betekent dat ze ter plekke improviseerd. We hebben Hanneke uitgenodigd om mee te spelen met de album presentatie en ze heeft JA gezegd!
Met z'n drieën zullen we zorgen voor fantastisch mooie muziek.

Veel liefs, Nienke & Anniek

Vrijdag 02 februari 2024 van 19:30 tot 22:00

Stichting "De Refter", Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen, Nederland

Over de organisatie

“Klank is een ervaring die voorbij gaat aan taal.”

Medicine Music Zangeres, pianiste, Harmonium, Componist Lig en ontspannings concerten. Persoonlijke mantra schrijven. Master improvisatie muziek

Reviews

Denise Klaare

Wolf Heart Sisters - SINGING CIRCLE: Open Your Courageaous Heart

Het was een Magische avond met Nienke & Anniek en de rest van de mooie zielen die erbij waren. Mooie ervaring al die vibraties bij elkaar.

Lees meer

Ryan Crijns

Wolf Heart Sisters - SINGING CIRCLE: Open Your Courageaous Heart

Nienke en Anniek weten door hun bezielende leiding via mantra's en teksten lichaam en geest te bereiken. Een fijne ervaring in een fijne sfeer!

Lees meer

Rosalie Evers

Wolf Heart Sisters - SINGING CIRCLE: Open Your Courageaous Heart

Wat een mooie eerste ervaring in een circle sessie! Ik zing vanuit mijzelf al heel erg graag, maar doe er weinig mee. Deze sessie maakte emoties in mij los, waardoor ik mijn innerlijke kracht juist nog sterker begon te voelen. Dankbaar dat ik aanwezig kon zijn en zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt

Lees meer

Album Presentatie Anniek Francisca & Nienke SoulSound

Meer evenementen van Nienke SoulSound

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Music & Medicine Journey
Nienke SoulSound
Truffel Ceremonie Cacao ceremonie Ligconcert
Vrijdag, 31 mei. om 19:45
Wolf Heart Sisters - SINGING CIRCLE: Open Your Courageaous Heart
Nienke SoulSound
Zangcirkel Mantra zingen Muziekavond
Zondag, 02 jun. om 14:30
Wolf Heart Sisters - Huiskamer Concert bij Whollyama
Nienke SoulSound
Live muziek Optreden Zangcirkel
Zondag, 16 jun. om 14:30
Wolf Heart Sisters: buitenconcert @ de Wilde Boerin
Nienke SoulSound
Optreden Zangcirkel Ligconcert

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in LEIDEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Zaterdag, 25 mei. om 20:00
Leonie Bos - Concert Cultuurkoepel Heiloo
Leonie Bos Music
Live muziek Optreden Muziekavond
Donderdag, 06 jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in EINDHOVEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Vrijdag, 03 mei. om 19:00
De DansTempel - DJ Maurice Spees - 3 mei
De DansTempel
Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl