Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

💃Hieros Gamos Festival🕺

Wednesday 19 June 2024 om 9:00 tot Sunday 23 June 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

WELKOM BIJ HET HIEROS GAMOS FESTIVAL

Kom je mee ontdekken, spelen, voelen en ervaren?

Hoe kun je in verbinding vrij (jezelf) zijn? Hoe kun je de ander in zijn/haar waarde laten als degene andere denkbeelden, gevoelens en overtuigingen heeft? Hoe kan je zorgdragen voor je eigen grenzen en ruimte in contact met een ander? Hoe kan je kwetsbaar zijn en juist daardoor je kracht ervaren?

Het Hieros Gamos Festival is een uitnodiging aan jou om meer van jezelf te leren ontdekken. Oprecht, eerlijk en vol met leven. We gaan de mannelijke en vrouwelijke polariteiten in onszelf en met elkaar onderzoeken. Laten we het leven vieren. Laat de moeder en de vader in jou tot leven komen, zodat je jezelf kan geven wat je nodig hebt, of dat je weer kan uitreiken om te ontvangen. Geven en ontvangen in balans.

Laten we er samen een mooie ontdekkingstocht van maken.
Je bent van harte welkom!


OVER HET HIEROS GAMOS FESTIVAL
Hieros Gamos betekent in de Grieks Mythologie “het heilige huwelijk”.

Het Hieros Gamos Festival is een vijfdaagse gathering dat in eerste instantie gaat over verbinden met jezelf, om van daaruit te verbinden met een ander. Het is een uniek concept omdat zowel het verdiepen en ontdekken in het ‘man zijn’ alsook in het ‘vrouw zijn’ samenkomen op één festival terrein.

Het festival is voor koppels, vrienden, vriendinnen en singles. ​Voor iedereen die dieper contact willen maken met de polariteiten in zichzelf, willen groeien in authenticiteit, intimiteit, zelfzorg en het aangaan van verbinding vanuit vrijheid.

Om een ander waarachtig te kunnen liefhebben, is het belangrijk dat je jezelf hebt leren kennen, met je mooie en minder mooie kanten. Dat je onderzoekt wat je grenzen en verlangens zijn, wat jouw pad is, en daar voor durft te kiezen, al dan niet met knikkende knieën.

Voel je een 'ja'? Kom dan samen met ons het Hieros Gamos ontdekken!

Op woensdag komen we samen op het festivalterrein en na de openingsceremonie creëren we een mannen- en een vrouwenveld. Tijdens de twee dagen die daarop volgen vinden er gescheiden activiteiten, workshops en ceremonies plaats. We slapen ook twee nachten apart. Dit zorgt voor een krachtige dynamiek en basis.

Na twee dagen apart, komen we vrijdagavond weer samen. De rest van het festival volgen er gezamenlijke activiteiten, workshops en ceremonies en gaan we het Hieros Gamos samen vieren. Want het leven mag gevierd worden!

🥕MAALTIJDEN 🥦
Op Hipsy boek je jouw maaltijd ticket voor €175,-

Er wordt drie keer per dag met liefde gekookt door Remko en zijn team. De catering bestaat uit ter plekke vers bereide, vegetarische en (grotendeels) biologische maaltijden, welke buffet-stijl worden geserveerd. Het betreft 13 maaltijden, startend met lunch op woensdag t/m de lunch op zondag.

Er is voldoende water en thee beschikbaar tijdens het festival, waar je altijd je eigen drinkfles kunt bijvullen 💦

Heb je dieetwensen? Geef dit minimaal twee weken vóór het festival door aan de catering. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze kok Remko via remkovandijk75@gmail.com.

VAN HARTE WELKOM
Je kan het Hieros Gamos festival ervaren als deelnemer, maar ook als medewerker:
- Workshopgever of een andere activiteit aanbieden
- Vrijwilliger
- Hoeder van een sharing cirkel

Wil je vrijwilliger zijn? Stuur dan een mail naar: vrijwilligers@hierosgamos.nl
Wil je hoeder zijn? Stuur dan een mail naar: hoeders@hierosgamos.nl
Wil je bijdragen aan het programma (workshop of activiteit) stuur dan een mail naar: programma@hierosgamos.nl

Het programma met o.a workshops wordt de komende tijd bekend gemaakt. We vullen de website regelmatig aan en we versturen nieuwsbrieven waarin we nieuwe workshops en nieuws aankondigen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd de website in de gaten houden voor updates.

Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je via deze link: http://eepurl.com/iECjho 📬

Alle info die je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan het festival vind je op de website: www.hierosgamos.nl

We zien je graag verschijnen op Hieros Gamos om samen het leven te vieren! ✨


Wednesday 19 June 2024 om 9:00 tot Sunday 23 June 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Nederland

Over de organisatie

“Vrijheid in verbinding. Ik ben ik en jij bent jij. Samen vieren we het leven.”

Met het organiseren van HG activiteiten dragen we bij aan een volwassen samenleving waarin mannen en vrouwen in vrijheid&verbinding met elkaar leven.

Reviews

Sijtje Princen

💃Hieros Gamos Festival🕺

Festival dekt de lading bij lange na niet voor Hieros Gamos! Het was een ongelooflijke diepe reis van Liefde, Transformatie en Heling, Sisterhood en Brotherhood. Gedragen door een prachtig krachtig liefdevol team op een prachtige krachtige helende plek in de natuur. Diep geraakt en diep onder de indruk maak ik een diepe buiging voor ieder die aanwezig was op Hieros Gamos 2024 💕

Lees meer

Michel Oosterhof

💃Hieros Gamos Festival🕺

Festival als geheel was geweldig. Het vieren van samenkomen M/V en spanningsboog kan beter (volgens velen). Hoe? Invite een maximum aantal 'single' deelnemers naar voren te stappen (groep 1) om spiritueel kennis te maken via oogcontact (deze techniek wordt later ook tijdens HG workshops toegepast). Dit schouwspel neutraliseert negatieve energie en geeft de 'juiste liefdevolle' toon aan voor anderen te volgen: groep 2 -koppels en groep 3-overige. Michel

Lees meer

Karen Wessels

💃Hieros Gamos Festival🕺

Hieros Gamos festival 2024. Wat was het fijn, heerlijk verdiepend en verbonden. Het veld is magisch. Zowel voor de mannen, de vrouwen en het gezamenlijke. Innig dankbaar voor de mooie en diepe inzichten, heerlijke kwetsbare en speelse ontmoetingen, prachtige rituelen en ceremonies, indrukwekkende workshops en een super fijne sharing groep met een waanzinnige mooie groep vrouwen. Vervullend en magisch. 🙏🏼❤️

Lees meer

💃Hieros Gamos Festival🕺

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 24 Aug. om 11:00
Dutch Handpan Festival 2024
Handpan Studio
Handpan Festivals
Saturday, 29 Jun. om 11:00
Summer Gathering Festival 29 en/of 30 juni
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Thursday, 27 Jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl