Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Hieros Gamos Festival

Met het organiseren van HG activiteiten dragen we bij aan een volwassen samenleving waarin mannen en vrouwen in vrijheid&verbinding met elkaar leven.

Volgen

0683607482

Nijmegen, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Hieros Gamos Festival

Wednesday, 19 Jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
“Vrijheid in Verbinding. Ik ben ik en jij bent jij. Samen vieren we het leven.”

Over de organisatie

Hieros Gamos betekent in de Grieks Mythologie “het heilige huwelijk”.

Het Hieros Gamos Festival is een vijfdaagse gathering dat in eerste instantie gaat over verbinden met jezelf, om van daaruit te verbinden met een ander. Het is een uniek concept omdat zowel het verdiepen en ontdekken in het ‘man zijn’ alsook in het ‘vrouw zijn’ samenkomen op één festival terrein.

Het festival is voor koppels, vrienden, vriendinnen en singles. ​Voor iedereen die dieper contact willen maken met de polariteiten in zichzelf, willen groeien in authenticiteit, (zelf)vertrouwen, zelfzorg en het aangaan van verbinding vanuit vrijheid.

Om een ander waarachtig te kunnen liefhebben, is het belangrijk dat je jezelf hebt leren kennen, met je mooie en minder mooie kanten. Dat je onderzoekt wat je grenzen en verlangens zijn, wat jouw pad is, en daar voor durft te kiezen, al dan niet met knikkende knieën.

Voel je een 'ja'? Kom dan samen met ons het Hieros Gamos ontdekken!

Op woensdag komen we samen op het festivalterrein en na de openingsceremonie creëren we een mannen- en een vrouwenveld. Tijdens de twee dagen die daarop volgen vinden er gescheiden activiteiten, workshops en ceremonies plaats. We slapen ook twee nachten apart. Dit zorgt voor een krachtige dynamiek en basis.

Na twee dagen apart, komen we vrijdagavond weer samen. De rest van het festival volgen er gezamenlijke activiteiten, workshops en ceremonies en gaan we het Hieros Gamos samen vieren. Want het leven mag gevierd worden!

Kom je ook ontdekken, spelen, ervaren en jezelf zijn tussen alle andere mooie mensen.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Hieros Gamos Festival

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Festivals Live muziek
For everyone who believes in magic. Join us and expect the unexpected. Together we hold space for life to unfold and carry us in the now.
Pad van de man: Hart-gedragen leiderschap voor mannen.
Ecstatic Dance Conscious Dance Intuitive Dance
We welcome you to come dance with us: we create beautiful ceremonies, great DJ´s and amazing spaceholders https://www.ecstaticdanceamsterdam.com
Ecstatic Dance
Khulana. Conscious Community. Connect, Deepen, Experience Silence and Celebrate Life with Ecstatic Dance. a Church in it’s purest form.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl