Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Inner Child Healing Cacao Ceremonie

Saturday 27 January 2024 van 11:00 tot 15:00

Nomads Yoga Studio, Spinveld 62, 4815 HT Breda, Netherlands

Over dit evenement

Ik nodig je heel graag uit voor een bijzondere, diepe ervaring met ons innerlijk kind in de prachtige, splinternieuwe studio van Nomads Yoga Studio in Breda.

Tijdens deze cacao ceremonie zal ik je begeleiden naar de diepere lagen in jezelf en je uitnodigen om jouw opgebouwde identiteit los te laten. Wij (inclusief ik) hebben vaak vanuit een beschermingsmechanisme een beeld van onszelf opgebouwd wat onze kwetsbaarheid beschermt. Misschien herken je het wel, maar ik ben me er de afgelopen tijd bewust van geworden dat mijn identiteit onder andere bestond uit: super onafhankelijk zijn, sterk zijn, altijd m'n zaken op orde hebben en eigenlijk niemand nodig hebben 'omdat ik het wel alleen kan'. Well guess what; de realiteit is dat we wél anderen nodig hebben voor liefde en verbinding.

En het innerlijk kind omarmen speelt hierin een ontzettend belangrijke rol. Maar door allerlei afleidingen (werk, relaties, etc.) komen we hier vaak niet aan toe. Hoe vaak speel je echt nog? Hoe vaak sta je stil bij wat het kleine meisje of jongentje in jou zo graag deed of had gewild? Het is zo helend en krachtig om hier aandacht aan te geven.

Ik geloof oprecht dat waar iedereen naar opzoek is (een gevoel, ervaring, of antwoord) diep in onszelf zit. Ik denk dat de kunst is om de tijd te nemen om diep in jezelf te zakken en hier de juiste setting voor te creëren. En ik doe dat heel graag voor je, omdat ik weet hoe waardevol dit is.

Ik werk al een lange tijd met cacao en met innerlijk kind meditaties (zowel in workshops/ceremonies als in de 1:1 sessies die ik geef). Cacao heeft bijna geen introductie meer nodig; ze is diep, zacht, krachtig, en leidt ons naar de Waarheid. Maar ze zal je nooit naar plekken brengen waar je niet klaar voor bent en houdt je met beide benen aan de grond - het is geen psychedelica. Ik werk graag met kleine intieme groepen, omdat dit de kans geeft om echt diep te gaan. Je kunt dus een groep van maximaal 8 personen verwachten.

Ik vraag je ook om van tevoren over een intentie na te denken voor deze ceremonie. Wat zou je graag eruit willen halen? Wat heeft jou hier gebracht?

Programma:
11.00 - 12.00 introductie
12.00 - 12.30 drinken van de cacao in ritueel
12.30 - 13.30 begeleide innerlijk kind meditatie
13.30 - 15.00 tijd voor journaling, sharing circle, en lichte maaltijd

Praktische zaken:
- inloop vanaf 10.45
- investering is €55 all-in
- zorg dat je minimaal 3 uur van tevoren niets hebt gegeten zodat de cacao beter opgenomen kan worden in het lichaam
- laat het me even weten als je medicatie slikt of zwanger bent ivm de cacao
- trek warme en comfortabele kleding aan
- neem eventueel een notitieboekje en een pen mee
- na de ceremonie heb ik gezonde hapjes en gedurende de hele middag genoeg thee & water
- parkeren kan gratis voor de deur

Over mij:
Mijn allergrootste passie is mensen naar de puurste versie van zichzelf brengen. Ik werk als mentale gezondheidscoach, zowel binnen bedrijven als 1 op 1. Ik organiseer regelmatig workshops en ceremonies. Mijn aanpak is gekenmerkt door transformatie, vertrouwen op intuïtie, liefdevolle confrontatie, optimisme en 'aha'-momenten. Spiritualiteit is altijd een groot deel van mijn leven geweest en tegelijk vind ik het belangrijk om met beide benen op de grond te staan. Ik heb opleidingen gevolgd in Positieve Psychologie, Ayurveda, Mindfulness en Familie Opstellingen, maar ik vertrouw het allermeeste op mijn intuïtie welke sterk is gevormd door de ervaringen in mijn leven.

Mocht je vragen hebben of extra informatie willen, weet dan dat je me altijd kunt bereiken via info@manawacoaching.com of via mijn instagram: www.instagram.com/manawa.coaching

Ik kijk ernaar uit je te zien <3

Heel veel liefs,

Marilynn Wit

Saturday 27 January 2024 van 11:00 tot 15:00

Nomads Yoga Studio, Spinveld 62, 4815 HT Breda, Netherlands

Over de organisatie

“Our power can be found within”

Manawa Coaching helpt individuen en bedrijven op een holistische wijze om mentale weerbaarheid op te bouwen.

Reviews

Nathalie

Inner Child Healing Cacao Ceremonie

Marilynn zorgt tijdens haar ceremonies voor een warme en open setting, waarin ik mij veilig voel om te zijn en te kunnen verzachten. Het heeft mij weer een stapje verder gebracht in mijn proces. Dankjewel 🤍✨

Lees meer

Cherrelle Van vliet

Inner Child Healing Cacao Ceremonie

Ik heb het als positief ervaren met een fijne groep van mooie lieve vrouwen. Ik heb veel mooie inzichten gekregen waar ik dankbaar voor ben. Het was een fijne positieve ruimte zeker voor herhaling vatbaar. En oh ja de soep was heel erg lekker🥰

Lees meer

Nathalie Kloet

Vrouwencirkel x Cacao Ceremonie in Breda

Het was een hele fijne avond met een mooie groep vrouwen. Fijn om even een moment te hebben om stil te staan en te verbinden. Marilynn zorgt voor een fijne en veilige sfeer. Dankjewel 🤍🤍

Lees meer

Inner Child Healing Cacao Ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Friday, 22 Mar. om 19:30
Galactic Activation Ceremony
Galactic Events
Cacao ceremonie Ritueel Lichtwerk
Sunday, 03 Mar. om 13:00
Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Mantra zingen
Friday, 12 Jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl