Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Spinal Energetics online

Dinsdag 28 november 2023 van 20:15 tot 21:15

Online

Over dit evenement

Max 4 personen

Spinal Energetics is een modaliteit ontwikkeld door Chiropractor en Counsellor Dr Sarah Jane. Het is een praktijk die het oosterse en westerse denken combineert, om te integeren met iemands wervelkolom, het zenuwstelsel en het energetische veld, om iemands eigen aangeboren wijsheid te benutten om zichzelf te kennen en te genezen.

Elk levend wezen is niet alleen een fysieke vorm maar ook een wezen van energie. Energie omvat elk van onze aspecten; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en ziel: geweven samen met onze afkomst, ervaringen, verhalen, persoonlijkheid en karakter.

Energie is een spectrum van onderactief tot overactief. Als beoefenaars van Spinal Energetics zijn wij van plan onze cliënten te ondersteunen bij het bereiken van het middenpad van homeostase; evenwicht, omdat wij geloven dat welzijn het geboorterecht van elke persoon is.

Door lichte maar krachtige aanraking (en vaak geen aanraking), begint en vordert een organische stroom van beweging en geluid om spanning, weerstand en verhalen die mogelijk in het lichaam zijn opgeslagen, te verschuiven, te ontspannen, te ontdekken en los te laten. De bewegingen en geluiden zijn natuurlijk en oer, ze zijn een reactie op de behandeling en worden aangedreven door de energie, intuïtie en instinct van een individu.

Spinal Energetics is niet iets wat we 'doen' met een klant, het is een praktijk van samenwerking om diep zelfbewustzijn bij onze klanten te cultiveren en te ondersteunen om hen te helpen patronen van weerstand en-of onderwerping te verzachten en-of te versterken die kunnen voorkomen dat welzijn naar hen toe stroomt.

Deze sessie wordt uitgevoerd op de mat.

Contra-indicatie

PTSD
Mentale gezondheidsklachten (bipolair, schizofrenie, psychoses)
Medicatie anti depressie
Recente lichamelijke verwondingen, fracturen of operaties
Epilepsie
Aneurysma
Cardiovasculaire aandoeningen
Ernstige astma
Hartziekten
Opname voor elke psychiatrische aandoening binnen de 3 jaar
Beroerte

Over de organisatie

“Voel je vrij om te zijn”

Connect with your true self

Reviews

Corine Rietveld

Multidimensionale Energie transmissie

Al meer dan 18 jaar heb ik last van een stijve nek. Ooit heb ik spit in mijn nek gehad. Ik kon eigenlijk nooit heel erg goed mijn nek naar links draaien. Ach, je leert daar een soort van mee om gaan. Ik ben kapster en dacht, het heeft ook met mijn beroep te maken….Sinds een jaar draag ik ook lenzen omdat ik steeds waziger begon te zien. +1.75 is niet veel maar toch….. Donderdag 25 januari ben ik onverwachts uitgenodigd door Cyrille om een Multidimensionale Energie transmissie te mogen ontvangen. Ik ben al drie keer geweest en dit was de vierde keer. Ik werd zoals gewoonlijk heel warm verwelkomd door Cyrille met heerlijke thee. Ik heb een mooie kaart getrokken en ben gaan liggen. Ik merkte al snel dat de energie naar mijn nek ging en kon ineens mijn nek helemaal strekken net als mijn schouderbladen en ook daartussen. Het was zo’n fijne sessie. Na afloop zat mijn lens in mijn linkeroog niet goed, net alsof mijn oog de lens er uit wilde werken. Ik ging zitten en haalde de lens eruit. Ik merkte dat er geen verschil was met betrekking tot mijn zicht in het linkeroog. Ik zag net zo scherp als met de lens. Mijn nek en schouderbladen en bovenrug voelden best wel beurs maar wel verlicht. Ik heb nog een kaart getrokken. Na afloop hebben we heerlijke gezonde snacks gegeten en thee gedronken en nagepraat. Het was zo bijzonder. Tot op de dag vandaag zie ik nog steeds scherp met mijn linkeroog en kan ik mijn nek heel goed naar links draaien. Dank je wel lieve Cyrille 🙏✨❤️

Lees meer

Bregje Van der Klooster

Online Spinal Energetics groepsessie - reguleren zenuwstelsel

Ik wist niet dat t mogelijk was om online energiewerk te ontvangen. Wat een prachtige ervaring. Er gebeurde veel van tintelingen, schokken, gedachten. Nu afwachten hoe dit verder uitwerkt. Bedankt ♡

Lees meer

Jennefer Delgado

Multidimensionale energie transmissie

Bij Cyrille heb ik nu 2 hele fijne sessies gehad. Ze kwam heel relaxed over waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde en kon ontspannen. De sessies zelf waren heel mooi en ik mocht fysiek veel loslaten. Haar begeleiding was heel fijn en met de muziek erbij prachtig. Dank je wel Cyrille!

Lees meer

Spinal Energetics online

Meer evenementen van Cyrille - Back to the Essence

Woensdag, 22 mei. om 19:30
Multidimensionale energie transmissie
Cyrille - Back to the Essence
Energiewerk Healing Multidimensional Embodiment Transmission
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Multidimensionale energie transmissie
Cyrille - Back to the Essence
Energiewerk Healing Multidimensional Embodiment Transmission
Zaterdag, 01 jun. om 11:00
Multidimensionale energie transmissie
Cyrille - Back to the Essence
Energiewerk Healing Multidimensional Embodiment Transmission

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 13:00
Het Floreer Bootcamp
Tijdboek LuMens
Bewustzijnsontwikkeling Zielsgeluk Manifesteren
Zondag, 02 jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Donderdag, 27 jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Woensdag, 29 mei. om 18:30
PILOT: Emotions Unmasked
CONNECT | Yoga & Music
Mindfulness Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl