Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Let's Play workshop

Wednesday 20 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Let's Play workshop

Laten we weer spelen

Uit het hoofd en het lijf wakker maken en weer voelen.
We zijn zo gewend de woorden in te gaan

Hoe zou het zijn het lijf te laten spreken zonder woorden, welke gesprekken ontstaan er dan?
Wat wordt er dan gevoeld, wat komt er dan boven, als we er niet met woorden tussen gaan zitten?

Je grenzen en wensen zijn belangrijk

Deze avond heeft een simpel en duidelijke opzet, je wordt hierin begeleid, met opbouwende oefeningen, Ritual Play en afsluitend een Belly2Belly Je leert je eigen veiligheid creëren door te oefenen in het gewaar worden van je grenzen en je wensen. De signalen op te pikken die jouw lijf afgeeft. Je leert hoe je deze kunt respecteren en waarderen in jezelf en de ander.
Je gaat oefenen deze op een duidelijke manier aan te geven. En daardoor je eigen kracht en waarde te laten groeien en opbloeien. Je autonomie terug te nemen, en authentiek zijn in je verbindingen met jezelf en anderen.

Wanneer we ons veilig voelen, durven we meer risico's te nemen, te leven, het avontuur aan te gaan.

Gevolgen hiervan, levendigheid, plezier, authenticiteit in je verbindingen, speelsheid, diepere intimiteit en verbondenheid.

Deze avond is een mooie gelegenheid te oefenen en de belichaamde ervaring, inzichten en oefeningen mee te nemen in je eigen leefomgeving.

Onze workshop begint met begeleide lichaamsbewustzijnsoefeningen om te aarden en je af te stemmen op jezelf, anderen en de ruimte. Zo kun je binnen je eigen grenzen met anderen verbinden en een diepere connectie met jezelf creëren.

Tijdens de workshop krijg je volop kansen om verschillende mensen te ontmoeten en te verkennen. Er is geen ervaring vereist, alleen jouw aanwezigheid en bereidheid om op jouw eigen unieke manier te spelen.

De workshop eindigt met een integrerende kalmerende belly2belly meditatie.

In groepen richten we ons op het genereren van intimiteit, emotionele openheid en fysieke verbondenheid op een veilige, langzame en begeleide, niet-seksuele manier. We wekken onze behoefte aan menselijke verbinding opnieuw tot leven, van dier tot dier, van lichaam tot lichaam, van hart tot hart. Door ons lichaam en elkaar te vertrouwen, herwinnen we onze oorspronkelijke onschuld, en herinneren we ons dat we veilig zijn.

Wees Welkom

Praktische informatie
✦Waar:
Kanaalweg 84A Utrecht
Gratis parkeren
15 min lopen vanaf centraal station

✦Wanneer
Woensdag 20 December 2023
inloop vanaf 18.30 en uiterlijk 19.00 gaan de deuren dicht

We beginnen de workshop om 19.00 en eindigen om 22.00


✦ investering
€17,50,- per ticket
€30,- per duo ticket


✦ Wat mee te nemen
neem je flesje water mee voor in de zaal
draag gemakkelijke kleding waarin je vrij kunt bewegen

✦ Neem voor vragen of meer informatie gerust contact met me op via:
e-mail: connect@floweringintimacy.com
whats-app: +31 647546999

Facilitators: Stefanie en Nick

✦ Stefanie Leysner
Stefanie is gepassioneerd over het vinden van de verschillende manieren om intimiteit en diepgaande verbindingen te creëren. Relaties die koesteren, ondersteunen en opliften. Ruimtes creëren waar we worden verwelkomd en gevierd.
Nadat ze zelf het proces heeft doorlopen van isolatie, ongezonde relaties en het gevoel vast te zitten, naar vrijheid en empowerment, en saamhorigheid, creëert ze ruimte voor anderen om te worden ondersteund bij het opbouwen van bewuste, gezondere, meer betekenisvolle relaties. Op haar Tantrische pad heeft ze een innerlijke schoonheid gevonden en kan ze je helpen die van jou te verdiepen.
Ze is opgeleid in Stembevrijding, Ademwerk, Tantra Massage, LomiLomi lichaamswerk, Innerlijk Kind werk, Authentic Relating en We Flow. Ze biedt groepsbegeleiding en privésessies. Wees welkom zoals je bent.

Nick de Kok
Overdag is Nick een IT-expert in de zakelijke sector en 's avonds een groep facilitator. Hij is gespecialiseerd in Circling, belichaamde intimiteit en Geweldloze Communicatie. Nick is de oprichter van Honest Requests, de Cuddly Couch Community en Mirror of Men, allemaal gevestigd in de stad Utrecht. Hier combineert hij intimiteit en heldere communicatie om te verkennen wat het betekent om een mens te zijn. Hij richt zich op het wegnemen van de obstakels die ons ervan weerhouden authentiek en eerlijk met elkaar te zijn.

✦ Wees welkom zoals je bent. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en een avond van intimiteit, ontdekking en plezier te creëren


Wednesday 20 December 2023 van 19:00 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Blossom into Fullness and let your Beauty shine”

Exploring new ways of being and connecting

Reviews

Ward

Let's Play workshop

Nogmaals dankjewel! Ik heb zó genoten afgelopen woensdag. De volgende ochtend werd ik blij wakker en met een zenuwstelsel staat die ontspannener en blijer was dan standaard. Ik wist dag spelen leuk was, maar woensdag heb ik op een diep niveau ervaren hoe geweldig het is. Spelen met mijn kinderen is heerlijk, maar jullie workshop woensdag heeft iets in mij bevrijd wat me werkelijk gelukkiger maakt.

Lees meer

Anja De knecht

Let's Play workshop

Dit is echt een van de leukste dingen die ik gedaan heb in mijn leven. Even weer net als vroeger spelen met je vrienden: playfight:). Kijken water wil gebeuren als je samen het speelveld ( matrasjes)betreed ; stoeien, uitdagen, een dans ,lijf tegen lijf enz. En dit alles in een hele veilige beding met leuke lieve mensen. Top, ik kijk uit naar de volgende x, warme groetjes Anja

Lees meer

Mariska Laan

Tantra Massage Dag voor Koppels

Stefanie is een lieve vrouw en bekwaam. Het was alleen wel duidelijk dat dit een beginnersgroep was. Voor ons als gevorderden was er weinig nieuws en dat was wel jammer. We wilden eigenlijk een lingam en yoni massage erbij. Verder wel genoten van het samen zijn met elkaar.

Lees meer

Let's Play workshop

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Feb. om 18:45
PLAY & Freedive Utrecht | Open Play!ground op zondag
Freedive Community
Playfulness Authentic Relating Innerlijk Kind
Thursday, 29 Feb. om 19:00
Slow Sex Practice
Slow Sex
Conscious Sexuality Authentic Relating Grenzen
Thursday, 21 Mar. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Thursday, 29 Feb. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl