Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie

Friday 15 March 2024 om 19:00 tot Sunday 17 March 2024 om 17:00

Veldstudiecentrum, Hei en Boeicopseweg 147, 4126 RH Hei- en Boeicop, Nederland

Over dit evenement

Let op: aanmelding via aanmeldformulier: https://forms.gle/fdrutkVivwosvQsb6

Freedive – De sensuele expeditie

We gaan op De Sensuele Expeditie! Heb je al (enige) ervaring met tantra en s*kspositieve spaces, en wil je wat meer het diepe in duiken, dan is dit weekend voor jou! Verwacht speelsheid, experimenteren, verbinding, avontuur & juicyness. Met zowel lijfelijke als prikkelende oefeningen dagen we je uit om je verlangens te volgen en je grenzen te onderzoeken.

Samen vinden we elkaar in vrijheid en openheid. Alle kanten van jou zijn welkom. Zowel je enthousiasme, je opwinding en je sensualiteit als misschien je verdriet of verwarring. Wellicht herken je dat je in de ‘gewone wereld’ niet op al deze vlakken ontmoet kunt worden. Op deze plek juichen we al deze facetten juist toe. In dit weekend is er alle ruimte voor ons als seksueel wezen, en is er tegelijkertijd een ongedwongen setting waarin niks hoeft.

> PROGRAMMA
Het weekend zit vol met oefeningen om het lichaam in al zijn glorie te kunnen ervaren en om andere lichamen te leren kennen. Genot, ontspanning, verbinding en experimenteren staan hierbij centraal. Het programma bestaat uit oefeningen zoals tantrische massages, yoga, orgasmic meditation en nog veel meer (wat we uiteraard niet gaan verklappen ;-)) Verwacht ook zeker wat meer uitdagende oefeningen. Ook zal er de vrijheid zijn om zelf op ontdekking te gaan.

> DIT WEEKEND IS VOOR JOU ALS JE:
- Al enige tijd onderwerpen onderzoekt als tantra, intimiteit, consent, in contact komen met je eigen lichaam en hier nog dieper in wil duiken.
- Behoefte hebt aan een plek waar je uitgenodigd wordt jezelf te zijn, en om mensen te ontmoeten die net als jij willen spelen en ontdekken.
- Een ruimte zoekt waar verlangens, grenzen, naaktheid, genot, seksualiteit, emoties en speelsheid welkom zijn.
- Al ervaring hebt met naaktheid en sensualiteit in groepen en je jezelf daarin kunt dragen. Uiteraard ben je nooit verplicht om ergens aan mee te doen of om naakt te zijn.
- Zin hebt om te genieten!

>HMM, EN WAT ALS DIT WEEKEND NET ALS EEN STAP TE VER VOELT?
Het kan zijn dat je hier heel nieuwsgierig naar bent en dat het net wat te snel komt of dat je eerst nog wat ervaring wil opdoen. Bij Freedive organiseren we de Juice Bar: een avond met zowel wat structuur als een open space. Een plek om jezelf eens in zo'n setting mee te maken en te kijken wat het je brengt. Dit zijn de volgende Juice Bar data:
- 16 februari
- 23 maart (XL versie)

> BEGELEIDING
Dit weekend wordt met veel plezier begeleid door Martijn Gorree, Bart-Jan Dokter en Simone van Oorspronk. Zij verzorgen de workshops, organisatie, en creëren een comfortabel veld waarin alles mogelijk is en welkom is.

> OVERIGE INFO
Het weekend is inclusief maaltijden en twee overnachtingen. We eten in ieder geval vegetarisch en grotendeels veganistisch.
Om het weekend soepel te laten verlopen en het betaalbaar te houden heeft iedereen in het weekend een aantal extra taken in de keuken, het opruimen of schoonmaken van ruimtes. Hiervoor komt een rooster te hangen waarop kan worden ingetekend.

> PRAKTISCH
WANNEER: van vrijdag 15 maart 19:00 tot zondag 17 maart 17.00
WAAR: Veldstudiecentrum, Hei en Boeicopseweg 147, 4126 RH Hei- en Boeicop
TAAL: dit evenement wordt gegeven in het Nederlands

> AANMELDEN EN TICKETS
Om de knusheid van het weekend te behouden zijn er maximaal 35 tickets beschikbaar.
Je kunt je aanmelden door een aanmeldformulier in te vullen: hierin stellen we onder andere een aantal vragen over je ervaring op het gebied van intimiteit, seksualiteit en s*kspositieve spaces. Zo zorgen we samen voor een gebalanceerde groep, die de nodige ervaring heeft voor ons avontuurlijke programma.

Het aanmeldformulier vind je hier: https://forms.gle/fdrutkVivwosvQsb6

Vervolgens ontvang je van ons een reactie en daarbij een ticketlink.

€265,- EARLY BIRD (t/m 10 januari 2023)
€295,- REGULAR BIRD

> DEELNEMERS OVER DE SENSUELE EXPEDITIE
- "Ik wil nog even zeggen dat jullie het prachtig georganiseerd hebben. Heel mooi wat er is neergezet!
- Jullie hebben een goed concept neergezet. Een leerzame school voor sexualiteit die denk ik voor heel veel mensen nuttig kan zijn.
- Ik had nog nooit eerder zo'n weekend meegemaakt, noch zo'n tempel. Nu ik het een keer gedaan heb, begrijp ik er meer van. Alles was nieuw, dat is natuurlijk heel intens. Ik heb veel geleerd, hoe het is, waar ik tegenaan loop, wat ik fijn vind. Ik zie het ook zo: als een leerervaring. Ik heb ervan genoten. Ik ben heel dankbaar dat ik dit nu als ervaring heb en dat ik deze energie en events onderdeel van mijn leven heb kunnen maken.
- Ik ben zo blij dat ik mee ben gegaan. Het heeft allerlei deuren geopend en ik voel veel enthousiasme voor de volgende week en nog meer verdieping :) Een hele grote dankjulliewel <3

> MEER INFO
Meer weten? Je kan alle vragen mailen naar info@freedivecommunity.nl

> OVER FREEDIVE
Freedive (onderdeel van Play Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!

Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are :-)

Friday 15 March 2024 om 19:00 tot Sunday 17 March 2024 om 17:00

Veldstudiecentrum, Hei en Boeicopseweg 147, 4126 RH Hei- en Boeicop, Nederland

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Martijn Gorree - Somatic Coach

Reviews

Paul Adriaanse

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Een heerlijke, speelse en verbonden dag!

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar XL!

Ik heb wel eens avonden k*ter afgesloten. Freedive is een fijne community met prettige begeleiders die je meenemen in oefeningen om bewust met jezelf om te gaan en te ontdekken waar jouw behoeften en verlangens zijn en hoe die te delen. Consent en veiligheid zijn key! Een juicy avond, spannend en ontspannend!

Lees meer

Pieter

Freedive: Juice Bar XL!

Fijne workshops (leuk dat het steeds net iets anders is bij elke editie) en er wordt een mooi open space gecreëerd. Een hele fijne energie ontstaat door de hosts en de deelnemers 😄 Geeft veel plezier en is ook erg leerzaam. Tip: Deze space is niet voor iedereen geschikt, in ieder geval niet als je specifieke verwachtingen hebt.

Lees meer

Freedive Weekend: De Sensuele Expeditie

Meer evenementen van Freedive Community

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Thursday, 05 Sep. om 19:15
Freedive: Meditative Breath Play
Freedive Community
Adem Sensualiteit Authentic Relating
Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Jul. om 19:00
Slow Sex Practice—Learn to slow the F down
Slow Sex Movement
Conscious Sexuality Authentic Relating Grenzen
Saturday, 07 Dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 06 Oct. om 12:45
Tantra Workshop | Desires & Boundaries
Mandira
Tantra Authentic Relating Conscious Sexuality
Saturday, 17 Aug. om 20:00
Gipsy Celebration
Voice Medicine
Meerdaagse retraites Leven vieren Muziekles
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl