Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Samen Zitten Zijn

Woensdag 27 december 2023 om 8:00 tot zaterdag 30 december 2023 om 21:00

Online via Zoom

Over dit evenement

Samen Zitten Zijn

Kom je samen zitten zijn? Ik creëer een fijn feestje voor de introverte mensen onder ons (of extraverte mensen die ook wel eens stil willen zijn, iedereen is welkom). Een bedding voor stilte en rust om dit jaar af te sluiten.

De winter is de tijd om naar binnen te keren. De natuur laat ons zien dat het rust neemt. De sappen trekken naar binnen, we keren terug naar de essentie.

Ja, leuk gezegd, mooie woorden. Maar hoe dan? Ik spreek vaak mensen die wel tot rust willen komen, maar het moeilijk vinden om op de stopknop te drukken. Het is vaak lastig uit een rijdende trein te stappen. Vertragen, stilstaan, meditatie - het zijn fantastische middelen om je te helpen en het vraagt toewijding om het echt te doen. Om echt te zitten. We zijn het ‘niets doen’ verleerd.

Laat me je helpen. We gaan tussen Kerst en Oud en Nieuw simpelweg Samen Zitten Zijn. Ik begeleid twee keer per dag een meditatie van drie kwartier, vier dagen achter elkaar. Het is te gek om de stilte in je eigen huis uit te nodigen, dan pak je vervolgens makkelijker je eigen beoefening op.

Waarom? Stilte is te gek joh. Je wordt je bewust van je gedachten, je vergroot je bewustzijn, je komt in aanraking met je intuïtie, je opent de poort voor je creativiteit en genialiteit. Je ontspant, je leert jezelf beter kennen en zo kan ik nog veel meer redenen bedenken. Voel vooral of het je roept.

Iedereen is welkom, spread the word!

Details

Wat?
Een begeleide meditatie van drie kwartier twee keer per dag. Mogelijk zingen we samen een lied of doen we een korte incheck. Jij bepaalt wat je mee doet, je hoeft niet je camera aan te zetten. Ik zorg dat iedereen op mute staat dus je hoort alleen mij.

Wanneer?
27, 28, 29 en 30 december 2023.

Hoelaat?
Van 08.00-09.00 en van 20.00-21.00.

Waar?
Zoom. Je mag zelf kiezen of je je camera aan wilt of niet.

Investering?
Ik vertrouw dat je een bedrag kiest dat bij je past.

€11,- voor als je niet zoveel hebt
€44,- voor als je wel wat kunt missen
€99,- voor als je voldoende hebt

Na betaling ontvang je een welkomstmail met de Zoom-link.

Join the party! Tot dan!

Liefs,
Eva

Woensdag 27 december 2023 om 8:00 tot zaterdag 30 december 2023 om 21:00

Online via Zoom

Over de organisatie

Even naar Eva voor stilte-retraites en ceremonies. Lees meer via http://www.evennaareva.com.

Reviews

Anita Lottse

De Zingende Stilte

Ik vond alles aan deze dag geweldig: hoe aardig en gastvrij Eva en Melanie waren; hoe mooi de locatie was. De dag was uiteindelijk precies wat ik nodig had op dit punt van mijn innerlijke reis. Als je op zoek bent naar echte groei, dan ben je hier aan het juiste adres. Sterk aanbevelen!

Lees meer

Eva Toes

De Zingende Stilte

Tijdens de ceremonies van Eva en nu ook weer tijdens De Zingende Stilte heb ik enorm genoten van de zachte begeleiding die Eva en Melanie geven. Voor mij voelt het als een thuiskomen, thuiskomen in mijzelf. Ik heb tijdens De Zingende Stilte een enorme openheid mogen ervaren in mijzelf die ervoor zorge dat er (eindelijk) heel veel vermoeidheid los kon komen en geuit kon worden. Maar ook heb ik een diepe ruimte in mijzelf mogen ervaren waarin ik kon luisteren naar mijn hart en wat mijn volgende stappen zijn in mijn leven. Het is de bedding van Eva en Melanie waarin ik gedragen werd die het mogelijk maakte zo diep te kunnen gaan in stilte. En om dan aan het einde van de stilte heerlijk mijn stem te mogen inzetten onder begeleiding van de harp van Melanie en later de gitaar van Eva. Om uiting te kunnen geven aan dat wat ik eerder die dag heb mogen ervaren in stilte. Heel erg bedankt voor jullie beide <3

Lees meer

Renée

Sfeer van Stilte

Een heerlijke dag om op te laden, stil te staan, te bezinnen en los te laten. Ik vond het bijzonder zoveel verbinding te voelen en Eva weet een fijne sfeer te scheppen waarin ik me moeiteloos kon voegen. Prachtige muziek, heerlijk eten, mooie omgeving, lieve mensen, en hoewel ik niet gewend ben stil te zijn, voelde ik me toch op mijn gemak en heb ik juist ook van de stilte enorm genoten.

Lees meer

Samen Zitten Zijn

Meer evenementen van Even naar Eva

Vrijdag, 09 aug. om 10:30
De Zomerviering
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Ritueel Natuur
Zondag, 27 okt. om 10:00
Sfeer van Stilte
Even naar Eva
Meditatie Stilteretraite Mantra zingen
Donderdag, 31 okt. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Zondag, 17 nov. om 10:00
Sfeer van Stilte
Even naar Eva
Meditatie Stilteretraite Mantra zingen

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 14 aug. om 10:00
De Stam - Zomers Samenzijn
De Stam
Gatherings Mini retraite in de natuur Rites of Passage
Zondag, 28 jul. om 13:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle Puddle Picknick
PLAY! Eindhoven
Gatherings Knuffelworkshops Verbinding
Woensdag, 14 aug. om 11:00
Big Family Gathering - Lichaamsbewust Festival
Big Family Gathering
Gatherings Festivals Ouder-kind
Vrijdag, 20 sep. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl