Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Zomerviering

Friday 09 August 2024 om 10:30 tot Thursday 15 August 2024 om 11:00

Epe, Nederland

Over dit evenement

In de Zomer van 2024 organiseren Eva Driessen en Sven Signe een meerdaagse Viering, een soort toegankelijk schoolkamp voor levensstudenten bedoeld om eenvoudigweg stil te staan bij hoe prachtig het is om levend te mogen zijn.

Een week om te genieten van de vreugdes van gemeenschap, in het bos zijn, offline, spel, creatie alsook in het zingen van prachtige liederen. We vieren het menszijn, van een traan op je wang tot feestelijke samenzang, van elkaar ontmoeten tot de stilte begroeten. We luisteren naar elkaar, spreken vanuit ons hart en genieten van wonderschoon (plantaardig) eten.

Gedurende deze week komen we samen in een pittoresk boshuis gelegen in een klankrijk woud midden op de Veluwe. Slapen we onder de open lucht of zetten we onze tentjes op met het geluid van het knapperende kampvuur op de achtergrond. We leven deze week in gemeenschap, wat ook betekent dat we samen zorg dragen voor de plek en voor de maaltijden. De dagen kennen een wisselend programma met voldoende lummel tijd om zelf het bos te verkennen afgewisseld met een zorgvuldig samengesteld programma, waaronder yoga- en meditatie-sessies, creatieve workshops en spel, lezingen en stilte-wandelingen (optioneel met een klein paddenstoeltje om te verbinden) en uiteraard overvloedig veel ruimte voor het maken van muziek.

Impressie van een dag in de Zomerviering:
“In de ochtend worden we gewekt door de vogels of door de vrolijke melodie van een nabije flierefluiter, we openen de dag gezamenlijk in de stilte van de dageraad. Je ruikt de geur van de hars van de bomen, je voelt de dauw en je zenuwstelsel ontspant zich door zo dichtbij de bomen te zijn. We begeleiden sessies van lichaamswerk en meditatie alvorens we de maaltijd nuttigen en onszelf inbrengen. Vervolgens is er voldoende tijd om zelf te gaan wandelen, tekenen, lezen of muziek te maken en gaandeweg de dag is er mogelijkheid om sessies bij te wonen. In de avond koken we, delen we de maaltijd, komen we samen rondom het vuur en zingen we voor het leven!”


We hopen het leven samen met je te mogen vieren!

In liefde en eerbied, Eva en Sven


Praktisch:
De Zomerviering is van vrijdag 9 augustus tot donderdag 15 augustus. Je bent vrijdag welkom om 10.30u en donderdag nemen we om 11.00u weer afscheid.

Investering:
€675,-

Overnachting:
Je slaapt in het bos. Hier kun je een tentje opzetten, je tarp ophangen, je camper of caravannetje neerzetten. Of misschien slaap je liever onder de sterren…


Veelgestelde vragen:

Hoe groot is de groep?
Er is plek voor maximaal 15 deelnemers.

Wat is het voor locatie?
We komen samen op een uitzonderlijk stille, prachtige plek in het bos te midden van reeën die langslopen en een ontelbaar aantal vogeltjes. We zullen voornamelijk buiten zijn, maar er is een houten huis met voorzieningen.

Kan iedereen deelnemen?
De viering is voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Als je middenin een diepe depressie zit of je zit in een trauma therapietraject, kan een retraite als deze averechts werken. Neem even contact op als twijfelt over je mentale stabiliteit.

Welke taal wordt gesproken?
Afhankelijk van de deelnemers wordt er Nederlands of Engels gesproken.

Hoe is de bereikbaarheid?
Deze locatie heeft geen adres, maar ligt tussen Epe en Nunspeet in het bos. Romantisch, he? Het is daarom het makkelijkste te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeermogelijkheid op de locatie. Indien nodig kunnen we een carpool opzetten of zorgen we dat je van station Nunspeet wordt opgehaald.

Offline, is er een noodnummer beschikbaar?
Ja, telefoons worden ingeleverd omdat we echt de waarde zien van volledig daar aanwezig zijn en los te komen van apparaten. We zorgen voor een telefoonnummer dat ten alle tijden gebeld kan worden.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Jazeker. In principe betaal je dan in 2 of 3 termijnen (+€35,- administratiekosten). We maken het graag voor iedereen mogelijk om te komen. Mocht 2 of 3 termijnen niet lukken, mail dan even naar eva@evennaareva.com met je voorstel.

Hoe meld ik me aan?
Koop je ticket hier.

Andere vragen?
Mail gerust naar eva@evennaareva.com of naar sven@svensigne.org.

Annuleringsbeleid
6 weken voor aanvang retraite: 85% terug
4 weken voor aanvang retraite: 75% terug
minder dan 4 weken voor aanvang retraite: 0% terug
(Er is €35,- administratiekosten van toepassing op alle opties. Indien je plek kan worden doorverkocht, rekenen we enkel de €35,- administratiekosten.)

Friday 09 August 2024 om 10:30 tot Thursday 15 August 2024 om 11:00

Epe, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Even naar Eva voor stilte-retraites en ceremonies. Lees meer via http://www.evennaareva.com.

In samenwerking met

Reviews

Renée

Sfeer van Stilte

Een heerlijke dag om op te laden, stil te staan, te bezinnen en los te laten. Ik vond het bijzonder zoveel verbinding te voelen en Eva weet een fijne sfeer te scheppen waarin ik me moeiteloos kon voegen. Prachtige muziek, heerlijk eten, mooie omgeving, lieve mensen, en hoewel ik niet gewend ben stil te zijn, voelde ik me toch op mijn gemak en heb ik juist ook van de stilte enorm genoten.

Lees meer

Ellen

Sfeer van Stilte

Als vanzelf word je door Eva meegenomen in de sfeer van stilte waardoor je binnen no-time bij je gevoel komt en in het moment aanwezig bent. Verrukkelijk eten en mooie muziek gaven deze dag een gouden randje. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring!

Lees meer

Ellen Nederhoff

Sfeer van Stilte

Een dag ' uit de trein' stappen, bij Eva, zet je echt stil. Tijdens de meditatie kwam ruimte voor gevoelens en emoties waarvan ik me niet bewust was. Bijzondere ervaring, extra, want Eva is mijn dochter :) .

Lees meer

1. Choose your tickets
De Zomerviering

Inclusief kamperen in een prachtig bos

€ 675,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
De Zomerviering

Meer evenementen van Even naar Eva

Sunday, 27 Oct. om 10:00
Sfeer van Stilte
Even naar Eva
Meditatie Stilteretraite Mantra zingen
Thursday, 31 Oct. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Sunday, 17 Nov. om 10:00
Sfeer van Stilte
Even naar Eva
Meditatie Stilteretraite Mantra zingen

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Friday, 05 Jul. om 16:00
Wake Up Summer Retreat 2024
Wake Up Nederland
Meerdaagse retraites Mindfulness Jongeren
Sunday, 07 Jul. om 14:00
Ode aan de Yoni || The Ritual - A deep ceremony day for women at AVANI
Maartje Derks
Ritueel Water ceremonie Vrouwen workshops
Sunday, 23 Jun. om 12:00
Midsommar
Salon Poisson
Voeding Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl