Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Piano

Sunday 10 December 2023 van 10:30 tot 12:30

House of You, Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Netherlands

Over dit evenement

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Pianospel

Een diepe buiging naar ons lichaam;
“voor al dat het draagt voor ons,
voor al dat het loslaat voor ons,
voor al de boodschappen die diep verborgen liggen in ons”.

Vanuit deze toewijding, gaan we op een innerlijke reis door het lichaam en onze innerlijke wereld. Laat je meenemen in een liefdevolle en verzachtende ochtend Assisted Yin Yoga door Carlijn Geluk. Deze ceremonie zal muzikaal begeleid worden door Wout Dingemans. Wout zal jou met zijn intuïtief pianospel rechtstreeks mee nemen naar jouw hart.

We zullen deze ochtend een veilige en ceremoniële setting creëren, waarin je helemaal mag zakken en ontspannen. Want alleen vanuit een veilig Zijn zul je jouw lichaam de liefde en aandacht kunnen geven waar het wellicht al zo lang naar verlangt. Vrij van moeten, vrij van rollen en van maskers.

Spanning en emotie die diep opgeslagen ligt in ons bindweefsel, mag loskomen, het mag jou loslaten, niet door ons lichaam of systeem te forceren, maar door te ontspannen en liefdevol aanwezig te blijven met wat zich aandient. We zullen voor enkele minuten aan een stuk in dezelfde houding blijven, hierdoor mogen opgebouwde verklevingen loskomen, we geven de spanning en emotie ruimte, duwen niks weg, en forceren niks.

Carlijn zal ook met liefdevolle (energetische) aanrakingen werken om je nog dieper in ontspanning te begeleiden. De zielsmuziek van Wout zal afgestemd zijn om de groepsenergie, waardoor er een extra verdieping zal ontstaan.

Praktisch / wat kun je verwachten?
Beginnen om 10:30 eindigen rond 12:30

Inloop vanaf 10:10, de ceremonie zal om 10:30 van start gaan

We openen met het drinken van heerlijke ceremoniële cacao van Sayahuana, een prachtige manier om af te reizen naar jouw innerlijke wereld, je hart te voelen, en te verbinden met jouw persoonlijke intentie en te zakken in de groepsenergie.

Vervolgens zullen we de yoga practice starten, die ongeveer 1,5 uur zal duren, inclusief een fijne lange savasana (eindontspanning). We sluiten in verbinding met elkaar af, met ruimte om in de cirkel je ervaring te delen, als je die behoefte voelt.

Na afloop kun je nog wat langer blijven voor een lekker kopje theet en snackje. Zodat je weer helemaal opgeladen en verwarmd naar huis kunt keren.

We ontmoeten je graag in Liefde.

Liefs Carlijn & Wout

* De prijs is inclusief, cacao,, thee, en snackjes. We hebben matjes, kussentjes, blokken en dekens op de locatie, maar voel je vrij om nog extra yoga attributen mee te nemen. Het is fijn om losse en fijn-zittend kleding te dragen, en wellicht met laagjes te werken voor het geval dat je het koud krijgt.

Er zijn 11 plekjes beschikbaar voor deze ceremonie.


Locatie & navigatie details:
House of You, Hoge Ham 15a - het handigst is om te navigeren op Hoge Ham 15. Je komt dan uit bij een wit huis en gelijk links hiervan is een steeg die je in kan rijden. Achterin de steeg kun je gratis parkeren. 15a, bevindt zich meteen aan het begin van het steegje, dubbele deuren, eerste verdieping.

Wil je alvast genieten van de muziek van Wout? Check Spotify:

https://open.spotify.com/artist/5AbiLRQB22Ug1fkhTMykPX?si=1ocPZf65Tb2d2VLUHfQ9HQhttps://open.spotify.com/artist/5AbiLRQB22Ug1fkhTMykPX?si=1ocPZf65Tb2d2VLUHfQ9HQ&nd=1


Sunday 10 December 2023 van 10:30 tot 12:30

House of You, Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Netherlands

Over de organisatie

“there is no need to drown in the waves, when you remember you are the ocean”

Holi moves facilitates safe spaces to be and feel so you can restore, remember & rewire - through movement & yoga, touch & energetics.

In samenwerking met

Reviews

Jeanice Geluk

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Piano

Mogen stilstaan, niets moeten en daardoor ruimte krijgen om écht te voelen. Deze holi&slowly sessie heeft dingen blootgelegd waardoor ik weer iets meer bij mijn essentie kan zijn. Ook het samenzijn met mensen die je niet kent maar waarmee je je toch zo één voelt op zo’n ochtend. Iedereen mocht zijn wie ze op dat moment waren, met liefde ontvangen. Niet alleen door de groep maar zeker ook door Carlijn en Wout. Dankbaar 💛

Lees meer

Anke

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Piano

Woorden doen tekort aan deze fijne ervaring, maar ik ga een poging wagen. In een liefdevolle, warme, veilige omgeving terug naar Zijn. Weg uit dat hoofd. Dit fijne, gegronde gevoel van thuiskomen bij mezelf.. zo dankbaar voor lieve Carlijn!

Lees meer

Caroline Vermin

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Piano

Wat een prachtige ervaring en heerlijke ochtend! Geen twijfel over mogelijk dat ik bij de volgende editie weer van de partij ben!

Lees meer

Holi & Slowly: Assisted Yin Yoga & Live Piano

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 20 Apr. om 20:00
HERE COMES THE SUN – ligconcert Denisius met de mooiste Beatlessongs!
Jetenzo
Muziekavond Live muziek Ligconcert
Saturday, 16 Mar. om 19:00
//Ode aan de Yoni X Roos Diana // Ecstatic Singing Circle// met Cacao
Maartje Derks
Mantra zingen Zangcirkel Cacao ceremonie
Sunday, 14 Apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Saturday, 16 Mar. om 13:30
🌻voorjaarsretreat met chocobliss🌻
Natahli Millecam
Innerlijke Reis Truffel Ceremonie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl