Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Couple Retreat. A Tantric journey of love & union, Valentines Special

Friday 09 February 2024 om 11:00 tot Sunday 11 February 2024 om 16:30

De Zenhoeve, Nieuwkerk 19, 2382 Ravels, België

Over dit evenement

Lieve koppels,

Wat kijk ik er ontzettend naar uit om deze prachtige 3-daagse reis van liefde en eenheid met jullie te gaan delen. Het laat mijn hart stralen als een zon, om vanuit liefde, nog meer liefde te creëren.

Tantra staat voor mij voor verbinding. Het ondersteunt heling en versterking van onze relaties. Het opent nieuwe manieren van relateren, communiceren, denken, leiderschap, manifesteren, grenzen stellen, dieper voelen, bewuster aanraken, openheid, vrije(re) vormen van liefde, meer vertrouwen, creatievere stroming, passie, intimiteit, expansie, natuurkracht, meer vuur en zachtheid in de seksuele energie, verbinding met elkaar, het energetische lichaam en nog zoveel meer!

Het helpt onszelf en elkaar te vinden op andere lagen. Het nodigt uit tot expansie van ons bewustzijn en meer ontdekking van ons authentieke zelf. Het gaat vanuit de schaduwstukken terug naar het zijn in harmonie, meer gronding, balans, acceptatie, respect en bewuste aanwezigheid. Het gaat erom jezelf steeds dieper durven te zijn en belichamen. Dit zodat we onszelf bewust meer in contact voelen met het eigen lichaam, de ander en de omgeving. Vanuit die eenheid met jezelf en de ander, ontstaat er meer veiligheid en verbinding.
Tantra bied mogelijkheden tot heling op diverse manieren. Het stroomt naar mijn visie heel mooi samen met andere helingkunsten die elkaar ondersteunen en versterken. Daarom zullen deze dagen een mix zijn van allerlei mooie opgedane ervaringen wat ik voel, die elkaar mogen bestuiven.

Wat is het waardevol dat wij in dit leven de mogelijkheid hebben tot 'co-creatie van liefde en eenheid'. Het delen van liefde in verbinding met elkaar, vermenigvuldigd de pure bron frequentie. Ik geloof niet in een volledig onafhankelijk bestaan. Er is een gezond deel aan 'gekozen afhankelijk' zijn.
Het is prachtig om ervaringen op te doen die we samen kunnen delen!

We hebben elkaar nodig om bepaalde vormen van liefde, plezier en intimiteit uit te wisselen en ervaren. We hebben elkaar nodig voor het maken van herinneringen en opdoen van groei mogelijkheden. We hebben ieder zintuig van de ander nodig om de vibraties een reflectie te laten geven op onze innerlijke wateren.

Wel is het belangrijk om vanuit een stevige onafhankelijke basis in jezelf te staan. Echter mogen we ook leren hoe het is om gezien, gekoesterd, geliefd en gedragen te worden. Het veilige anker ligt niet enkel is onszelf, maar de verantwoordelijkheid daarvoor dragen we ook samen. Een wereld van liefde creëren we in verbinding! Na het decennia lang leven in een staat van afgescheidenheid, lijden en angst, mogen we onze visies eens onder de loep nemen. Kijken naar andere wegen en waarheden om relaties op basis van waarden als vertrouwen, vrijheid, veilgheid, harmonie, rust, openheid, verbinding en kwetsbaarheid te laten stromen ware natuur.

Hiervoor is het essentieel dat we in essentie thuis komen bij onszelf. Door de ogen van de ander, herinner jij waar jij nog dieper mag zakken in je eigen basis. Het legt je bloot in jouw verlangens en schaduw stukken. Het licht van de ander laat zoveel potentie zien. Het vraagt toewijding om zowel persoonlijke als relationele verdieping aan te gaan. Het vraagt communicatie en ontvankelijkheid voor dynamieken die er ontstaan.

Dit is essentieel om de toppen van jullie bloemen te helpen groeien. Om de bloesem in de lente te verzachten en de felle kleuren in de zomer nog meer intrinsiek te laten stralen. Om in de herfst elkaars bladeren soms op te vangen en in de winter elkaar te verwarmen, waarbij je niet in elkaars schaduw maar in elkaars licht staat. Een sterke fundering bouwen in je partnerschap doe je samen! Er zijn twee vrije 'JA's' nodig om die reis aan te gaan. Sta jij ervoor open om de ander te ontvangen als een deel van jou, die jou uitnodigt om lagen in jezelf en elkaar te ontmoeten?

Voor deze 3-daagse retraite, heb ik mij laten inspireren door teachings uit tantra, sjamanisme, contact beyond contact dance, contact improvisatie, polarity work, shadow work, diverse alternatieve en plant geneeswijzen, smaragden, paramedische en kosmische helingkunsten, sophia-christ-conscious wisdom, kundalini stromingen, energetische massage, adem- en opstellingswerk. Met name de 15-jarige toewijding in bewust innerlijk werk, waarbij ik levenservaringen ontvang als verdiepende 'lessen', hebben mij heel veel gebracht. Iedere dag blijf ik leren, en sta ik ook open voor jou om mij te herinneren.

In alles wat ik uitdraag, assisteer ik jou naar het belichamen van jouw eigen hart van eenheid. Dit is voor mij de pure bron energie, wie we allen zijn; de frequentie van onvoorwaardelijke liefde.

Tijdens mijn levensreis heb ik veel multidimensionale, kosmische en aardse ervaringen opgedaan die mij waardevolle inzichten hebben gebracht. Het bewustzijn groeide in mij en ik herinnerde mij steeds dieper dat wij allen de pure bron energie zijn van Christus-Sophia. We zijn ontstaan vanuit de kosmische baarmoeder als een goddelijk wezen met multidimensionale vermogens. Naar deze essentie zijn we 'terug aan het bewegen'. Wij mogen hier op de aarde, onze expansie geven aan die oerkracht, middels het planten van authentieke expressie zaadjes die deze eenheidsfrequentie dragen. Samen met jullie wil ik graag als teacher en student of life, evenveel als jullie, mijn visie en practices delen. Ik kijk ernaar uit om vervolgens te zien wat er in jullie gaat bloeien, wanneer onze en met name jullie als partners, elkaar (opnieuw) ontmoeten.

Hieronder het programma. Ik wil juist dat mensen niet teveel in hun hoofd gaan zitten maar in het lichaam dalen. Daarom deel ik in grote lijnen een schets, zodat je met name in de overgave kan gaan ervaren.

PROGRAMMA:

Vrijdag 09-02-2024
11.00 uur Start van het Retraite
Openingscirkel
Intenties, Ontmoeting met elkaar
Teachings of Care & Appreciation
Tantrische Experience
Embodiement & Reflections

Middag programma:
Sacred Ritual of the heart
Blauwe Lotus Ceremonie - Hart Medicijn
Helende lichtreis - Lichtcirkel
Blessings of the Egyptian Gods & Goddesses

Avond programma:
Sacred Couple Initiation
Holy Yoni & Lingham Activations & Massage

Zaterdag 10-02-2024

Ochtend programma:
Body Activations
Kundalini Flow & Breathwork

Middag programma:
Shamanic Teachings
Shame & Vulnerability
Body work
Priest-High Priestess Initiation
Honoring
Wheel of Consent

Avond Programma:
Temple of Union --> Gefocussed op je eigen partner
Temple Teachings
Sacred Intimacy & Seksuality
Orgasmic Play
Partnership Teachings

Zondag 12-02-24
Ochtend programma:
Divine Feminine & Masculine Ritual
Honoring Polarities
Forgiving

Middag programma:
Contact beyond Contact Dance
Tantric Polarity & Play

Closing & Sharing Ceremony

Contact Beyond Contact Dance

Je ontvangt op vrijdag een magische snack, lunch en diner. Op zaterdag komt daar ontbijt bij. Op zondag hebben we zowel ontbijt en sluiten we de laatste maaltijd met een lunch. Al het eten wordt met geur, smaak, kleur en aandacht voor jullie als partners, met een heerlijk vleugje liefde verzorgd.

Wat het extra bijzonder maakt is dat dit retreat, net plaats vind in het weekend voor Valentijn! :-) Je deelt overigens je eigen privé kamer samen met je partner.

In liefdevolle ontmoeting, graag tot dan!
Liefs, Carmen

Friday 09 February 2024 om 11:00 tot Sunday 11 February 2024 om 16:30

De Zenhoeve, Nieuwkerk 19, 2382 Ravels, België

Over de organisatie

“You are the embodiement of love and union. Plant your sacred seeds by heart.”

Healing, Lichtcirkels, Retraites, Tantra, Kundalini, Sjamanisme, Koppel sessies, Tempels, High Priestess journey, Plant wisdom, Embodiement, CBC Dance

Couple Retreat. A Tantric journey of love & union, Valentines Special

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 28 Feb. om 19:15
Play Heart: Jaloezie is een bitch!
Play Utrecht
Relaties Verbinding Open Relaties
Friday, 08 Mar. om 19:00
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Monday, 18 Mar. om 19:30
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl