Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zin in Yin - Wintereditie

Monday 27 November 2023 om 20:00 tot Wednesday 24 January 2024 om 21:00

Online

Over dit evenement

Let op: we zijn afgelopen woensdag 22 november begonnen! Wil je nog meedoen? Dat kan, dan krijg je de opname van de eerste les(sen). Stuur een mailtje naar heartfeltalive@gmail.com !

Lief mens,

Welkom bij de Zin in Yin - Wintereditie!

We gaan samen 8 weken ontspannen, nog dieper in ons lichaam zakken, en genieten van de winter-energie. Lekker in je holletje, echt die diepe rust toelaten die de winter kan geven. Dmv Yin yoga, ademwerk, geleide visualisatie en meditatie, en soms ook een korte schrijfopdracht om een thema te verdiepen. Zodat je net als de beer die een winterslaap doet, je kan opladen, en straks vol frisse energie het nieuwe jaar in kunt stromen :)

Wat kan het je brengen?
- Diepe rust en ontspanning
- Ontspanning en 'recharging' van je zenuwstelsel
- Loslaten van piekeren - meer in het NU aanwezig zijn
- Jouw lichaam precies datgene geven wat het nodig heeft
- Verdieping van je zelfliefde en verbinding met jezelf

Elke week staat een ander thema centraal. Zodat jij kunt onderzoeken hoe die thema's in jou resoneren - zo ontspan je dus niet alleen je lichaam, maar ook je geest. Én kom je tot diepere eenheid in jezelf!

Wat voorbeelden van thema's: zelfliefde, waardering van het NU, intenties zetten voor het nieuwe jaar, oogsten van afgelopen jaar, verbinding met je buikgebied en de wijsheid die daar huist, verbinding met je bekken...

Vind je het op dit moment misschien wat lastig om echt de tijd te nemen voor jezelf? Is er een verlangen naar meer ontspanning, maar weet je niet goed hoe je dit kunt creëren? Zit je soms meer in je hoofd dan in je lijf?

Kom dan mee op reis! Door de ruimte te nemen, elke week, om even alle aandacht te geven aan jóu, creëer je die zelfzorg. En hoe fijn is het om dat samen te doen, in een gedragen bedding.

Ik neem je graag mee. In 8 lessen, steeds dieper in ontspanning.

Dus als je verlangt naar:
- Ontspanning in je lijf en in je denken
- Meer ruimte voor vreugde in het hier-en-nu
- Met meer rust en evenwichtigheid in het leven staan
- Genieten van je lijf
- Momenten van inkeer en even heel dicht bij jóu zijn

Dan ben je aan het juiste adres!

Benieuwd? Wil je meedoen? Meld je dan aan!
Geen ervaring met yoga vereist (mag wel - voor ieder niveau zit er wel wat in).

Praktisch:
Dit is een 8-weekse cursus, van 22 november t/m 24 januari. Let op: er zit een twee-weekse pauze tussen ivm de kerstvakantie. Er is geen les op 27 december en 3 januari.
De lessen zijn online.
Kun je er een keertje niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt de opnames!

Ik hoop je in de lessen te mogen verwelkomen :)

P.s. check na aanmelding evt. je spamfolder - soms komen mijn mails daarin terecht. Zet me dan bij je veilige afzenders!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat anderen zeggen over Yoga met Eva:

“Ik vind het heel knap hoe je dit doet. Net zoals de vorige keer voelde ik me op het eind echt weer verbonden met mijzelf, met de kern.
Daar ben ik je heel dankbaar voor!”
- Sanne

“Eva geeft hele mooie hart gedragen yogalessen! Ik vind haar een natural. Heel dicht bij haarzelf, heel persoonlijk en echt. Ik vind het iedere keer weer een mooie reis. Dankbaar ❤”
- Laura

"Wat ik aan jouw aanpak zo fijn vind is de subtiliteit, de zachtheid en respect voor je systeem en lichaam. Ik ervaar na afloop mijn subtiele, zachte kracht en energie. Ik ervaar eenheid met het universum en alles om mij heen.
De combinatie van de oefeningen en bewegingen en jouw begeleidende woorden en energie, maken dat dat de les aansluit op wat ik op dat moment nodig heb.
Ik voel dat jij/ de hele sessie is afgestemd op wat er op dat moment speelt bij de deelnemers en in het universum.."
- Marijke

Over Eva: Ik heb een passie voor het lichaam en voor voelen, voor datgene bevrijden wat verborgen ligt, en de vreugde van het leven door mij heen te laten stromen! Met meer dan 10 jaar yoga ervaring, cursussen in lichaamswerk, tantra, opstellingen en coaching, en een opleiding in Lichaamsgerichte Energetische Therapie, kun je gerust zeggen dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Yoga voelt voor mij als een anker, een manier waarop ik telkens weer terug kan komen bij mezelf en de essentie. Ik neem je daar graag in mee.

Over de organisatie

“Dans, lach, verwonder, en heb jezelf lief!”

Yoga, lichaamsgerichte energetische therapie, opstellingenwerk en massages. Met veel liefde begeleid ik jou in het her-inneren van je eigen heelheid.

Reviews

Rita Hartjes

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Langzaam ben ik van een burn- out aan het herstellen. Door de training kwam ik op “nieuwe lagen” uit bij mezelf. Hierdoor heb ik nu de verbinding met mezelf weer terug kunnen vinden. Ik ben Eva hier erg dankbaar voor. Zij wist een warme liefdevolle veilige sfeer te creeeren.🙏🏻❤️

Lees meer

Carina

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Een waardevolle training! Eva biedt precies dat wat er nodig is in het moment. De oefeningen gaven veel inzicht en kennis. Door de veilige bedding die Eva geeft ga je voorbij de comfortzone, waardoor je kunt groeien als hulpverlener en als mens! Dank!

Lees meer

Jeannette Eisses

Gratis online masterclass - De ander helpen door niets te doen

Vooral open en oprecht. En duidelijk. Alsof je weer even 'bij de les betrokken' werd. Maar ook bevestigend in hoe ik (onzeker) werk. De sfeer online als groep was door Eva goed.

Lees meer

Zin in Yin - Wintereditie

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Jun. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra (18-28 jaar)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Sunday, 23 Jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 07 Jul. om 14:00
Ode aan de Yoni || The Ritual - A deep ceremony day for women at AVANI
Maartje Derks
Ritueel Water ceremonie Vrouwen workshops
Thursday, 20 Jun. om 19:30
Woede avond
Studio Keerpunt
Vrouwen workshops Therapie Anger work
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl