Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tender Tuesdays

Tuesday 19 December 2023 van 19:30 tot 21:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Netherlands

Over dit evenement

De intentie van deze avonden is via vertraging, afstemming en kwetsbaarheid diepe verbinding met jezelf en anderen creeren.

Deze zachte avonden met maximum 12 deelnemers hebben 3 onderdelen:

* We beginnen met het drinken van cacao (voor wie dat wil) en een oefening of meditatie waarin we helemaal naar binnen keren. We maken vanuit vertraging contact met wat er op dit moment in ons leeft en mogen dat helemaal gaan voelen en beleven. We worden nieuwsgierig naar wat waar in ons lichaam leeft, welke lichaamssensatie brengt het met zich mee, kan je dit stuk aanvaarden of duw je het weg?
Dit deel van de avond is helemaal voor jou, ruimte maken en onderzoeken.

* Deel 2 van de avond is gefocust op andere perspectieven rondom jouw thema innemen. Op welke manier kijk ik naar mezelf, wat zijn jouw overtuigingen en waar loop je vast? We zoeken openingen om te onderzoeken welke andere perspectieven we kunnen aannemen. Welke andere manieren leven er in ons om met deze situatie om te gaan? Kan ik via compassie dat stuk in mezelf helemaal laten zijn en omarmen, helemaal zorg dragen voor het kleine kind in me dat dit moelijk vindt.

* We sluiten de avond af in verbinding, uitreiken naar anderen met deze stukken is vaak spannend. We onderzoeken hoe we in deze kwetsbare staat van zijn op een gezonde manier om hulp en steun kunnen vragen. We onderzoeken wat we zelf nodig hebben en te geven hebben in deze staat en leren elkaar aanvoelen en ondersteunen. Dit kan door middel van energetisch bij elkaar aanwezig zijn, wiegen, een hand leggen ergens en zachte dans. Wat voelt goed voor jou, welke methode werkt bij wie in welk moment?

Tender Tuesdays wordt 2 wekelijks georganiseerd door Liesbet De Rouck, oprichter van de Toren van Licht en Just (tantric) Dance. Voel je welkom om 1 of meerdere keren aan te sluiten, ik wens je veel zachtheid, compassie en liefde voelen toe tijdens deze sessies.

PS: In verband met klaarmaken cacao en opbouw van de ruimte is het handig om op voorhand het aantal deelnemers duidelijk te hebben. Daarom kunnen slechts tot 18h30 dezelfde dag kaartjes gekocht worden. Mocht je toch nog last minute wensen aan te sluiten gelieve dan Liesbet telefonisch te contacteren via 0646086887 voor de mogelijkheden.

Tuesday 19 December 2023 van 19:30 tot 21:30

Pr. Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag, Netherlands

Over de organisatie

“we verbinden met wat diep vanbinnen in ons leeft”

Zachte verbinding met jezelf en anderen ervaren dmv muziek, spoken word, meditatie, dans en contactoefeningen in groep en/of één op één sessies

Reviews

Marco Aartse

Tender Tantric Dance

Een niet te missen ervaring, Liesbet weet elke keer weer een mooie flow neer te zetten waarin iedereen zich welkom voelt, of je nou voor het eerst komt of voor de zoveelste keer.... het smaakt steeds weer naar ... graag weer, de volgende keer.

Lees meer

Ilone Blaauw

Tender Tantric Dance

Weer heerlijk gedanst. Prachtig ingeleid door Liesbeth. Dit keer thema: laten ontstaan. Hele fijne veilige sfeer en mooi nagesprek.

Lees meer

Steven

Tender Tantric Dance

Het voelde voor mij heel veilig en warm. Ik heb ook nieuwe inzichten over mezelf mogen ervaren. Het is een waardevolle groep met liefdevolle mensen van beginnende tot ervaren tantric dansers.

Lees meer

Tender Tuesdays

Meer evenementen van Tender Hearts

Tuesday, 18 Jun. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Thursday, 20 Jun. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Tuesday, 25 Jun. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Friday, 28 Jun. om 19:30
Stoei & Cuddle puddle
Tender Hearts
Knuffelworkshops Playfulness Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 09 Aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Thursday, 27 Jun. om 17:00
Triskal Festival
Hof van Moeder Aarde
Festivals Bewustzijnsontwikkeling Live muziek
Friday, 21 Jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Friday, 14 Jun. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Jethro
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl