Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

RETREAT: Heartconnecting Retreat met Cacao, moxa & truffel

Vrijdag 23 februari 2024 om 12:00 tot maandag 26 februari 2024 om 12:00

Bed and Breakfast Frankrijk-Noord, Prelaatweg 5, 4361 JB Westkapelle, Nederland

Over dit evenement

HEARTCONNECTING WINTER WEEKEND RETREAT: Wellness weekendretreat in Zeeland
23 t/m 26 februari 2024  

Ben jij toe aan even helemaal opladen en aan meer verbinding met jezelf, als een goede start van 2024 en precies na het drukke uiteinde van 2023? Jezelf op één te zetten, om midden in de natuur samen met een fijne groep deelnemers te zijn, waarbij je de ruimte hebt om met jezelf, elkaar en de natuur te verbinden? Dan is dit misschien wel een heel tof Retreat waar jij bij wilt zijn. In dit weekend hopen we je meer met je hart in contact te brengen, zodat je los kunt laten wat jou niet langer meer dient.

Ga je met ons mee naar ons allereerste Yoga & Cacao-/truffelweekend op een unieke locatie aan zee?

Geniet van een heerlijk Wellnessweekend aan de Zeeuwse Kust. Alle tijd en aandacht helemaal voor jou! Een weekend lang nemen we je mee in Heartconnecting Yogasessies, Pranayama en ondersteuning vanuit de plantmedicijnen cacao en optioneel truffel. Doordat de cacaoceremonie op de tweede dag plaatsvindt, heb je genoeg integratietijd.
Snuif de gezonde zoute zeelucht op tijdens mooie strandwandelingen en laat je verwennen door de voedende en verrijkende gerechten van de Wonderkok (Ilja). Laat je omarmen door warmte in hottub of geniet van een Ayurvedische massage door Elise. Duik meer naar binnen en vind de rust tijdens een stiltewandeling.
Je verblijft in ultieme weldaad en luxe, want we hebben dat weekend de B&B 'Frankrijk-Noord' in Westkapelle tot onze beschikking. Een plek waar jij je even helemaal mag laten dragen door de natuur en door onze verzorgende handen; de verstilling van de winter te omarmen; te vertragen en goed voor jezelf te zorgen.

Wat kun je verwachten? 
We hebben een mooi programma voor jullie samengesteld met verschillende Restorative- en YinYogasessies, Deeprelaxing Yoga Nidra, ontspanningsmeditaties, een verdiepende cacao- en truffelceremonie èn een verdiepende sananga- en moxaceremonie, ondersteund met soundbaths (klankreizen), hottub en stiltewandeling(en). Daarnaast is er voldoende ruimte en tijd om te reflecteren en te journalen. Ook onze innerlijke mens komt niets te kort: onze Wonderkok Ilja bereidt de lekkerste (vegan) gerechten, die stuk voor stuk een lust voor het oog zijn. Zij voorziet ons ook van Snacks & Smoothies
 
PROGRAMMA
Vrijdag:
Ontvangst met Chai
Yin en restorative Yoga
Lunch door de Wonderkok
Stilte strandwandeling en aansluitend free time (hottub!)
Optioneel: 2 massageplekjes bij Elise
Diner door de Wonderkok
Late night: Deep relaxing Nidra

Zaterdag:
Yoga
Brunch door de Wonderkok
Heartconnecting Cacao & optioneel microdose Truffel ceremonie
Free time
Optioneel: 2 massageplekjes bij Elise
Diner door de Wonderkok

Zondag:
Yoga
Sharing en integratie van de reis van gisteren
Free time
Sananga- & moxaceremonie
Diner door de Wonderkok

Maandag:
Yoga
Free time: gebruik hottub
Brunch door de Wonderkok
Closing Circle: welke inzichten & intenties neem je mee 2024 in?

DE RETREATLOCATIE
In de natuur aan de Zeeuwse kust vind je de prachtige B&B Frankrijk-Noord, met haar lichte yogakas en warme hottub. Je voelt je in de ruime villa midden in de natuur al snel thuis. Je slaapt tijdens je verblijf in één van de 8 luxe slaapkamers; de fijne ruime kamers hebben allen een eigen gedeelde badkamer.
Verder is er een heerlijke gezamenlijke woonruimte met zitplekjes en een prachtige aparte yogakas die verwarmd wordt door infraroodpanelen. Je zult het dus tijdens de vertragende Yogapractices niet koud krijgen;) In de woonkamer kunnen we aan de gezellige grote houten tafel samen eten, maar er is ook ruimte om je eigen fijne plekje voor jezelf te creëren om te lezen, mediteren of om te schrijven. En wil je graag een strandwandeling maken? Het strand is om de hoek. Het centrum van Westkapelle ligt enkele kilometers verder.

INCLUSIEF:
* Gebruik retreatlocatie inclusief tuin
* Gebruik van hottub
* 4x Restorative en Yin Yoga inclusief materialen
* 1x Cacao- en (optioneel) microdosis truffelCeremonie inclusief materialen
* 1x verdiepende sananga- en moxaceremonie: volledig uit je hoofd, uit je ego. Deze therapie is zeer verbindend met je lijf
* Wandelen door bos & duin en over het prachtig uitgestrekte strand
* 3 overnachtingen in een prachtig luxe B&B
* Geheel verzorgd: Brunch/Lunch & Diner door de Wonderkok
* Onbeperkt smaakvolle tussendoortjes en verse kruidenthee/YogiTea
* Voldoende tijd voor jezelf
* Bedlinnen & Handdoeken set

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN:
* Ayurvedische massage (4 plekjes)
 
EXCLUSIEF
* Annulerings- en Reisverzekering
* Vervoer

PRAKTISCHE INFO
Alle kamers zijn in het bezit van 2 losse bedden.
Kosten zijn per persoon en inclusief BTW
!! Early bird: t/m 1 dec. krijg je 5% korting! Voer daarvoor de code 'EARLY5' in.

TICKET:
Privékamer €666
Gedeelde kamer (2 bedden) €466 p.p. (koop dus 2 tickets als je gezellig met z'n tweetjes komt)

WANNEER: Vrijdag 23 t/m maandag 26 februari 2024 

Groepsgrootte: maximaal 10 personen

Dit Retreat is geschikt voor zowel de beginnende yogi als de ervaren yogi. Als je truffel spannend vindt of je slikt medicatie die dit niet toestaat, hoef je dit natuurlijk niet te nemen. 
Twijfel je of dit Retreat iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar info@zendryoga.nl of een DM via insta: @elise.zendr.healing. We nemen dan z.s.m. contact met jou op.

OVER DE ORGANISATIE
Ilja Gerrits
Ilja is een foodartist die haar inspiratie vindt in alles om haar heen. Wat ze het mooiste vindt is dat eten verbindt en verwondert. Het liefst werkt ze samen met andere creatievelingen, kookt ze met producten die een verhaal vertellen en legt ze de gasten in de watten met lekker en gezond eten.
Als kers op de taart is ze ook nog student ademcoach. Ze heeft dan ook interesse in alles wat met innerlijk werk te maken heeft.
Insta: @iljagerrits

Elise Pollé
Elise heeft een grote liefde voor yoga, lichaamsgerichte therapie, ayurveda en plantmedicatie (truffels en cacao). De helende werking van al deze lichaamsverbindende elementen inspireren haar en dat deelt ze graag met anderen om hen een stap verder te helpen richting een heler, gelukkiger en gezonder leven. In haar werk betrekt ze verschillende yogastijlen met Procesbegeleiding, Energetische Massage, Aromatherapie, Soundhealing en Ayurveda: specialisaties waarin zij tevens opgeleid is.
Insta: @elise.zendr.healing
 
We kijken er naar uit om je tijdens het Retreat aan zee te mogen ont-moeten.

Liefs,
Elise & Ilja
Info@zendryoga.nl
06-21341930
@elise.zendr.healing

PS: op dit retreat zijn de Algemene Voorwaarden van Zend'r Yoga van kracht. Je gaat hiermee akkoord wanneer je een ticket boekt. Je vindt ze op zendryoga.nl/algemene-voorwaarden
LET OP: annuleren is niet mogelijk. Sluit hiervoor een annuleringsverzekering af.

Vrijdag 23 februari 2024 om 12:00 tot maandag 26 februari 2024 om 12:00

Bed and Breakfast Frankrijk-Noord, Prelaatweg 5, 4361 JB Westkapelle, Nederland

Over de organisatie

“Feel it to heal it♥️”

Zend'r Healing staat voor diepgaande healing op alle vlakken: plantceremonies, ademwerk, traumatherapie (BRTT & TRB), massage en Healingtrajecten.

Reviews

Femke

Breathcircle ♥️ (BRTT & TRB©️) met Elise & Sharon

Een hele bijzondere ervaring. Mooi dat je lichaam zo een sterke boodschap kan hebben als je bereid bent om te luisteren. Ik ging met een gevoel van dankbaarheid en (zelf)liefde de deur weer uit

Lees meer

Marlou

Breathcircle ♥️ (BRTT & TRB©️) met Elise & Sharon

Al wat langer was ik opzoek naar een fijne, betrouwbare plek waar ik een ademsessie kon volgen. Steeds was er iets wat mij tegenhield. Totdat ik iets voorbij zag komen van Elise. Eenmaal de sessie en de website onderzocht voelde dit goed: Let’s go! Er werd voorafgaand aan de sessie de tijd genomen om meer te weten over mij om mij tijdens de sessie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. We hadden contact over en weer en eenmaal aangekomen bij de sessie, voelde het meteen heel liefdevol en vertrouwd. Elise en Sharon voelden de hele sessie liefdevol aanwezig. Wanneer ik nog maar dacht nabijheid nodig te hebben, voelde ik één van hen al aan mijn zijde. Het was een hele bijzondere en veilige ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Lees meer

Tamara

Breathcircle ♥️ (BRTT & TRB©️) met Elise & Sharon

Wauw! Wat een bijzonder mooie ervaring! Ik had geen idee wat ik kon verwachten, aangezien dit mijn eerste keer was, maar zeer zeker niet de laatste keer. Ik ben iemand die niet makkelijk mijn emoties toon, maar tijdens deze sessie is er zoveel losgekomen tijdens deze innerlijke reis en het voelde daarna zo bevrijdend. Daarna voelde ik me heel rustig en helemaal zen. Ook nu nog (een paar weken later) voel ik me niet meer zo gejaagd en heb echt meer rust. Ik kan dit iedereen aanraden, echt een cadeau voor jezelf! Nogmaals dankjewel Elise en Sharon voor deze ontzettend mooie ervaring en jullie super fijne begeleiding en goede zorgen. 🫶🏻

Lees meer

RETREAT: Heartconnecting Retreat met Cacao, moxa & truffel

Meer evenementen van ZENd'r Healing & Traumarelease

Vrijdag, 02 aug. om 19:30
Breathcircle ♥️ (BRTT & TRB©️) met Elise & Sharon
ZENd'r Healing & Traumarelease
Ademcirkel Full Moon Klankreis-Soundbath
Zondag, 01 sep. om 10:00
Selfcare Sunday YogaSpecial XXL: Myofascial Yin
ZENd'r Healing & Traumarelease
Yoga Meditatie Massage
Vrijdag, 06 sep. om 19:30
Breathcircle ♥️ (BRTT & TRB©️) met Elise & Sharon
ZENd'r Healing & Traumarelease
Ademcirkel Trauma Release
Vrijdag, 06 sep. om 19:30
HEAL TOGETHER Groepstraject/vrouwencirkel
ZENd'r Healing & Traumarelease
Therapie Vrouwencirkels Ademwerk

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 05 aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Woensdag, 07 aug. om 19:00
POLARITY EXPLORATTION, PLAY & DANCE
Natural High
Tantra Tantric Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 09 aug. om 18:00
'Bohemian Paradise' Biodanza Minivakantie met Geny in Drenthe
Dans en Leef, biodanza met Geny
Meerdaagse retraites Biodanza Dansen in verbinding
Vrijdag, 13 sep. om 10:00
Weekend retreat Land aan Zee
Millefiori Yoga
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl