Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethut Ceremonie voor vrouwen

Saturday 09 March 2024 van 10:00 tot 20:00

Groenekan, Nederland

Over dit evenement

Wat is een zweethut?

De zweethut is een plek om thuis te komen bij jezelf, bij de aarde, bij dat wat groter is. Een plek om te laten sterven wat je niet meer dient en om opnieuw geboren te worden. Een ceremonie om heling te ontvangen, voor jezelf, de mensen om je heen, de wereld. Een moment om met de natuur te zijn en met haar elementen: vuur, water, aarde en lucht. Een cirkel van mensen die samen delen en steun bieden. In stilte, zingen en in onze gebeden. Een dag om te ontspannen, genieten en op te laden.
In de hut gaan we terug de baarmoeder in. Niet die van onze moeder, maar die van de aarde. Zij ondersteunt ons. Ze ontvangt onze zware energie, dat wat wij los mogen laten, en transformeert deze. Zodat we daarna herboren en opgeladen de hut uit komen.
De hut is een ceremoniële plek. Een plek waar wij ons verbinden met spirit, het licht, god, wanka tanka, viracoacha, allah, hoe je het ook wilt noemen. Het is een medicijnwiel, waar wij ons opnieuw uitbalanceren en herinneren wie we werkelijk zijn. Zodat we onze harten dieper kunnen verbinden, in en na de ceremonie.

Hoe ziet een zweethut dag eruit?

We komen samen met een groep op de ceremoniële plek.
De hut van wilgentenen wordt bedekt met dekens, hout wordt gehakt, water gehaald, de vuurplaats klaar gemaakt. De stenen worden geëerd en verhit in het vuur. We roepen de windrichtingen aan, nodigen Spirit en onze helpers aan om bij ons te zijn. De vuurhoeder begeleidt het ceremoniële vuur en wij trekken ons terug om ons van binnen voor te bereiden op onze reis.
Als de stenen roodgloeiend zijn, gaan we de hut in. Een cirkel in het duister met af en toe wat licht vanaf een steen die naar binnen is gebracht. We delen, roepen aan en zijn stil. De hitte helpt ons te zakken, naar binnen te keren en los te laten wat niet bij ons hoort. We reizen langs vier rondes, de vier windrichtingen die ieder zijn kwaliteit brengt. Tussen de rondes door gaat de deur open om nieuwe stenen naar binnen te brengen en de frisse wind haar werk te laten doen.
De hete stoom van het water brengt ons in een ander bewustzijn. Zingen, klanken en drummen verbindt ons. We worden gereinigd op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. De ceremonie raakt je, daar waar je nog niet thuis bent en meer aandacht naar toe mag. Delen in het donkerte maakt intiem en zacht.
Als het rond is, kruipen we de hut weer uit om de wereld opnieuw te ontmoeten. We koelen af, ruimen op, en eten een gezamenlijke maaltijd.

Van harte welkom!

Annuleren tot twee weken van te voren: kosteloos.
Vanaf twee weken van te voren: alleen mogelijkheid tot verschuiven.
Vanaf 1 week van te voren: geen restitutie meer mogelijk.

Plaats: Buitenplaats Welgelegen, Groenekan
Prijs: 111,-
Begeleiding: Anna Birnie en Mariska van Veenen

Saturday 09 March 2024 van 10:00 tot 20:00

Groenekan, Nederland

Over de organisatie

Welkom voor de zweethut ceremonie! Watergietsters Anna Birnie en Mariska van Veenen

Reviews

Denise Van Geelen

Zomerwende Zweethut Ceremonie voor vrouwen

Krachtig en kwetsbaar, dat zijn de woorden die bij me opkomen. Twee vrouwen die zelf tevoorschijn komen en zo voor gaan, zodat elke vrouw op haar eigen manier een proces kan doormaken. Verbonden met elkaar en het grote veld.

Lees meer

Paulien Cornelisse

Zweethut Ceremonie voor vrouwen

Mattanja en ik vonden het een hele bijzondere en mooie ervaring! Vanaf het begin was ons gevoel goed over de groep en met name over de professionele begeleiding van Mariska en Rosemarijn (vuurvrouw). Dus wat ons betreft een enorme aanrader. Liefs Paulien

Lees meer

Edith Hubers

Zweethut Ceremonie voor vrouwen

Mariska en Rozemarijn wisten ons in een prachtig helend veld uit te nodigen tot dit magische eeuwenoude ritueel. Verbonden met de elementen kwam ik weer thuis. Dankbaar!

Lees meer

Zweethut Ceremonie voor vrouwen

Meer evenementen van Zweethut Groenekan

Saturday, 24 Aug. om 10:00
Zweethut voor vrouwen
Zweethut Groenekan
Zweethut
Sunday, 20 Oct. om 10:00
Herfst Zweethut
Zweethut Groenekan
Zweethut
Uitverkocht
Saturday, 21 Dec. om 10:00
Winterwende Zweethut voor vrouwen
Zweethut Groenekan
Zweethut

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 05 Dec. om 19:00
AVANI EARTH RETREAT
AVANI
Zweethut Truffel Ceremonie Ademcirkel
Saturday, 24 Aug. om 10:00
Zweethut Ceremonie 24 augustus 2024
Merijn Schuurman
Zweethut Innerlijke Reis Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 18 Oct. om 15:00
Jongens vliegen uit: De ontdekkingsreis in de grote wereld begint…
Mannenhart
Mannen Workshops Zweethut Ouder-kind
Saturday, 21 Sep. om 10:00
Zweethut/Inipi ceremonie (Lakota), herfst zonnewende (gemengd)
Dryw eiland
Zweethut Equinox/Zonnewende Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl