Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)

Monday 22 July 2024 om 16:00 tot Monday 29 July 2024 om 12:00

Chevières, 08250 Chevières, Frankrijk

Over dit evenement

Een week lang op een fijne vakantie met een mooie club lieve mensen!

Samen op ons enorme eigen landgoed in het Chateau de la Noue le Coque in de natuur in Noord Frankrijk. Waar we kunnen zingen, zwemmen, spelen, dansen, verbinden en genieten!

Deze week is een ideale mix van chillen, workshops, retraite, dansen en veel pret maken. Niet zomaar een vakantie, maar met 50 bewuste 20-ers en 30-ers een week samen zijn. Vrij en blij, dichtbij jezelf, met pret en ontspanning naar believen.

Met ochtend-gatherings, collectieve activiteiten en workshops die we samen vormgeven in de flow van het moment. Het co-creatieve karakter van de vakantie levert altijd mooie dingen op. We creëren wat er nodig en gewenst is. Er is alle ruimte om je verlangens te voelen en te volgen. Samen maken we een mooi dynamisch programma, afgestemd op wat er in de groep leeft.

En: We slapen en leven in een kasteel!!
Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden, met douches, ligbaden, een eigen zwembad, danszalen, een heel landgoed met een zwemmeer, bos en weidse weiden voor onszelf... kortom álles om een week alle ruimte te hebben voor rust en plezier!

Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-)


~~~~~~ Twee vakanties?! ~~~~~~
Yes! Omdat het vorige jaren zo goed beviel, hebben we er dit jaar weer voor gekozen om de Play-vakantie gewoon 2 keer te organiseren. Er zijn dus twee vakantie-weken waar je uit kan kiezen. :-)

En nog leuker: Twee vakanties met twee thema’s: De eerste week heeft als thema: “Vrijheid Blijheid” en de tweede week “Zinderende Zomer”. De weken zijn natuurlijk in de eerste plaats een fijne vrije vakantie, en hebben als kers op de taart net een andere kleur, smaak of sfeer, door de inhoud van de ochtend-bijeenkomsten, de invulling van de gemeenschappelijke activiteiten en het begeleidend team.
Als je echt niet kan kiezen, kan je uiteraard ook beide weken komen! :-)

De “Vrijheid Blijheid”-week (22 juli - 29 juli wordt begeleid door een toegewijd team van specialistische vakantie-experts die de ochtend-bijeenkomsten zullen vormgeven en helpen de collectieve activiteiten en workshops te stroomlijnen. Het team kenmerkt zich door hun speelse energie en de vaardigheid om te kunnen chillen met een gouden randje. Gedragen, dynamisch, omarmend en met heel veel lol.
“Vrijheid Blijheid” nodigt uit tot luchtigheid en authentiek samenzijn, het volgen van je verlangens en je hart. Genieten van eenvoud en voelen dat je leeft!
Kijk voor een omschrijving van de “Zinderende Zomer”-week (30 juli - 1 augustus) hier:
https://hipsy.nl/event/29069-play-vakantie-week-2

Dus heb je zin in: bosspel, zwembad, massage, tantraworkshops, vogels kijken, spelletjes spelen, geinen, dansen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!

~~~~~~ Praktisch ~~~~~~

❯ WANNEER: 22 juli 16:00 t/m 29 juli 11:00
❯ WAAR: Chateau de la Noue le Coque bij Cheviéres, in het Noorden van Frankrijk. Ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
❯ VOOR WIE: Speelse twintigers en dertigers!
❯ SLAPEN: Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden. We gaan alle slaapvoorkeuren opvragen bij de deelnemers en maken dan een indeling. Het is ook heel lekker om buiten te kamperen of in je camper te slapen - dus heel leuk en fijn als je daar voor kiest. Ook dat gaan we allemaal nog aan je vragen.
❯ ETEN Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-) Er komt nog een formulier waarop je eventuele allergieën of diëten kunt aangeven.
❯ MEER INFORMATIE over paklijsten, carpoolen, slapen etc komt in de aanloop naar de vakantie.


TICKETS
De prijs voor deze vakantie is : €505,- Dit is voor je gehele verblijf, met alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks, zwembad en een eigen landgoed!

We vinden het fijn als deze vakantie voor zoveel mogelijk mensen tot de mogelijkheden behoort. Er zijn daarom 4 budgettickets beschikbaar voor €475,-voor mensen met een kleine portemonnee. Mail ons op info@playcommunity.nl met je verzoek en dan hebben we daar even contact over de mogelijkheden.

Koop je ticket mindful :) De afgelopen jaren neemt het werk aan annuleringen vlak voor een event toe - wat het soms ingewikkeld en tijdsintensief maakt om aanpassingen te doen en plekjes in te vullen - tijd die we liever aan het evenement besteden. We verzoeken je daarom je ticket bewust aan te schaffen ♥️

Onverhoopt je ticket verkopen?
❥ Vraag ons naar of er nog mensen op de wachtlijst staan. Mail ons op info@playcommunity.nl
❥ Mocht je je ticket hebben doorverkocht vragen we je dat aan ons door te geven.
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden/

★ MEER INFO
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de PLAY community.
www.playcommunity.nl

Monday 22 July 2024 om 16:00 tot Monday 29 July 2024 om 12:00

Chevières, 08250 Chevières, Frankrijk

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

De Play Community organiseert festivals, retreats en vakanties voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

VLAM | Merel Krot

Reviews

LeSpenJo

Play & Freedive: Het Fort Feest!

Prachtige locatie, hele fijne mensen, hele fijne organisatie en super fijn om er met ons zoontje er te kunnen zijn. Nog heel even de silent disco mee kunnen doen, erg fijn en leuk! Op naar het volgende feestje!

Lees meer

Brenda

Play & Freedive: Het Fort Feest!

Super evenement. Leuk voor alle leeftijden. De workshops waren gevarieerd, de sfeer was speels en relaxed (als altijd) en ik heb ook eens heerlijk de volwassen kleuter kunnen zijn. Dank jullie wel!

Lees meer

Luc Van Ewijk

Play & Freedive: Het Fort Feest!

Een heerlijke kleine festival. Het voelt als een community. Ondanks de regen gingen we gewoon door in de avond dat vond ik top.

Lees meer

1. Choose your tickets
Play vakantie week 1

€ 505,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Wachtlijst

Laat hier je naam achter en we nemen contact op als er een ticket beschikbaar komt.

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)

Meer evenementen van Play Community

Tuesday, 30 Jul. om 16:00
Play vakantie - Zinderende Zomer (Week 2)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Friday, 27 Sep. om 18:00
Het Leukste Play Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Friday, 04 Oct. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Gronding
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 01 Sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Friday, 19 Jul. om 11:00
Zonnig Bewust Camping Festival
Ecstatic Dance Zutphen 💃
Ecstatic Dance Festivals Gatherings
Saturday, 17 Aug. om 20:00
Gipsy Celebration
Voice Medicine
Meerdaagse retraites Leven vieren Muziekles
Friday, 09 Aug. om 16:00
Root of Joy 2024
Root of Joy
Mini retraite in de natuur Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl