Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Reconnect to your Soul retreat

Vrijdag 22 maart 2024 om 14:30 tot zondag 24 maart 2024 om 12:00

Lierop, Nederland

Over dit evenement

RECONNECT TO YOUR SOUL
Een Helende Retraite bij Wonder Woods in Lierop

Welkom bij "Reconnect to Your Soul", een transformerende retraite ontworpen om je te helpen weer in contact te komen met je diepste zelf en emotionele heling te bevorderen. Deze bijzondere retraite, gehouden van 22 t/m 24 maart bij Wonder Woods in Lierop, biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan het loslaten van trauma, het herstellen van je innerlijke balans en het ontdekken van diepe innerlijke rust.

BRTT & TRB
Onze retraite is gebaseerd op krachtige methoden zoals Trauma Release Breathwork en Body Remembers Trauma Therapie, die zijn ontworpen om vastzittende emoties en spanningen in het lichaam los te laten en te transformeren. Door middel van ademwerk, lichaamsgerichte oefeningen en therapeutische technieken, zul je geleid worden naar een dieper begrip van jezelf en je trauma's, en de mogelijkheid hebben om ze los te laten.

Inner Bliss en Kampvuursessies
Tijdens de retraite zullen we ook genieten van Inner Bliss ceremonies, waarbij we de helende kracht van o.a. rauwe cacao, cappi en truffels gebruiken om het hart te openen en een gevoel van verbondenheid te creëren. 's Avonds komen we samen rond het kampvuur voor intieme kampvuursessies, waar we verhalen delen, zingen en elkaar ondersteunen in onze helende reis.

Stiltewandelingen en Sharings
Naast therapeutische sessies bieden we ook stiltewandelingen in de prachtige natuurlijke omgeving van Wonder Woods, waar je de gelegenheid hebt om diep te verbinden met de natuur en je innerlijke zelf. Deelrondes bieden een veilige ruimte om je ervaringen te delen en steun te ontvangen van mededeelnemers en begeleiders.

All-in
Tijdens de retraite verblijf je in comfortabele accommodaties te midden van de serene natuur van Wonder Woods. Alle maaltijden zijn inbegrepen en zullen bestaan uit gezonde, voedzame en vegetarische gerechten om je lichaam te voeden en te ondersteunen tijdens je helende reis.

Locatie
We verblijven 3 dagen bij Wonderwoods in Lierop. Op deze prachtige plek midden in de natuur, aan de rand van de bossen en Strabrechtse Heide kom je helemaal tot rust en zijn alle faciliteiten aanwezig. Je kunt er voor kiezen om in een pipowagen, beltent of trekkershutje te slapen. Of in een kamer in het woonhuis. Alle slaapverblijven zijn privé waardoor je voldoende ruimte hebt voor integratie of om je even terug te trekken wanneer je daar behoefte aan hebt. Op het terrein is ook een houtgestookte sauna aanwezig waar we tijdens ons verblijf gebruik van mogen maken.

Ben jij klaar om jezelf opnieuw te verbinden en je ziel te omarmen? Sluit je dan nu aan bij onze retraite en neem de eerste stap op weg naar innerlijke vrede en heling. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij "Reconnect to Your Soul" bij Wonder Woods in Lierop.




Investering*
De kosten van deze 3 daagse is €695pp. Deze prijs is incl. prive accomodatie, alle maaltijden en volledig verzorgd programma.
Prijs is excl vervoer en evt reis-/annuleringsverzekering.

Er zijn 4 douches aanwezig voor gezamelijk gebruik.
In totaal is er ruimte voor max. 8 deelnemers. Zo kunnen we de begeleiding persoonlijk houden.

Wanneer je je aanmeldt, vinden wij het fijn om even met je te connecten zodat we weten wie er met ons mee gaat en wat je intenties zijn voor deze reis.

Wil je graag eerst meer informatie? Plan dan vrijblijvend je call in zodat we samen kunnen kijken of deze reis geschikt is voor jou.

We kijken er naar uit je te ontmoeten en je begeleiden tijdens deze magische reis.

Veel liefs,
Carola & Rens


Let op!
We zullen tijdens deze 3-daagse werken met plantmedicijnen en trauma release breathwork. Hier zitten contra-indicaties aan vast. Het complete overzicht zullen we delen na aanmelding. Twijfel je of je mee mag doen, neem dan even contact op.

*Restitutie van de aanbetaling is niet mogelijk

Vrijdag 22 maart 2024 om 14:30 tot zondag 24 maart 2024 om 12:00

Lierop, Nederland

Over de organisatie

“As above, so below. As whitin, so without. As the universe, so the soul ”

Magic of Joy gespecialiseerd transformatief coachen, reiki, BRTT & TRB, regressie, vrouwencirkels, plantmedicijn ceremonies en retraites

Reviews

Rob Overdevest

Klank & ademreis

Wauw! Ik voelde me bij Carola en Rens helemaal veilig en kon daardoor alles wat af zou kunnen leiden los laten. De muziek en klanken namen me mee op deze reis. Krachtig, 🥲 🙏dankbaar.

Lees meer

Jessica

BRTT & TRB groepssessie

Carola en Rens zorgen voor een hele fijne en rustige sfeer, je voelt je meteen welkom. Ze geven je vooraf duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je en begeleiden je op een zachte manier door het proces. Ook proberen ze al je vragen te beantwoorden en geven ze je advies. De combinatie van BRTT en TRB is erg bijzonder. Echt een aanrader als je je breathwork wil verdiepen. ♥️✨

Lees meer

Iris Pennings

I AM retreat van CaYA (women only)

Bizar wat deze vrouwen samen kunnen creëren. Een magisch weekend vol inzicht, loslaten, ontdekken en verbinding. Ik ben zo dankbaar voor deze reis met jullie! ❤️

Lees meer

Reconnect to your Soul retreat

Meer evenementen van SOUL CARE

Woensdag, 15 mei. om 19:30
Klank & ademreis
SOUL CARE
Soundhealing Ademcirkel Ademwerk
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Trauma release & breathwork
SOUL CARE
Lichaamswerk Ademwerk Healing
Woensdag, 29 mei. om 15:00
Mama Aya & breathwork
SOUL CARE ~ Reconnect to your soul
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademwerk
Vrijdag, 31 mei. om 19:30
Klank & ademreis SPECIAL
SOUL CARE
Soundhealing Cacao ceremonie Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 01 aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
Pralaya Yoga Weekend
Karimu.eu
Meerdaagse retraites
Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl