Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Wednesday 31 January 2024 van 10:30 tot 20:30

Blue Beetle (Spinoza Company B.V.), Buurtsteeg 7, 3951 LL Maarn, Netherlands

Over dit evenement

STILTEDAG MET SOUND HEALING IN DE STILLE BOSSEN VAN MAARN

Kom genieten van een heerlijk dag in stilte bij de Blue Beetle.
Dit is een magische plek gelegen temidden van het idyllische bos in Maarn, waar de vogels ons toezingen in vele melodieën en de bomen standvastig de bedding vormen.
In een warme, liefdevolle setting in de natuur kunnen we een dag lang ons onderdompelen in stilte. Voel je welkom.

DIT IS EEN BIJZONDERE DAG VOOR JEZELF, MET MEDITATIE EN EEN KLANKBAD IN COMBINATIE MET PUUR & ZUIVER ETEN.

Op deze dag neemt Binkie je mee op reis door meditaties, inspiratie & met een sound healing naar je meest pure zelf. Steeds dieper duiken we de stilte in, naar je essentie. De muziek zal bijdragen aan de stilte en kan je meenemen op plekken waar gedachten en woorden niet kunnen komen.Deze dag is voedend en liefdevol voor lichaam en geest.

Het pure en (h)eerlijke eten wordt verzorgd door Binkie. In de stilte kan je nog meer de liefde en smaken proeven. Alles is vegetarisch en er is genoeg keuze in gluten en lactosevrij eten.

De meditaties zullen plaatsvinden in een yurt, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Er is ook een heerlijk huis en keuken aanwezig op de Blue Beetle, waar we in alle rust kunnen genieten van het eten. Je voelt direct de gronding en de stilte als je op deze plek aankomt. Buiten zijn heerlijke zitplekken waar je een buitenvuur kan maken en er is genoeg tijd om te relaxen & wandelen in het omringende bos.

Gedurende de hele dag (na het inluiden van de stilte gong) wordt er niet gesproken, zodat we de echte stilte voorbij woorden & geluid in onszelf ervaren. De ervaring leert dat bijna iedereen daarna nog langer in stilte wil verblijven.

Binkie organiseert al vele jaren stiltedagen en retraites en weet als geen ander je mee te nemen in de stilte. Zij geeft je handzame tools hoe je in de stilte kan komen en hoe je deze kan behouden, ook na deze bijzondere dag. 
Binkie bespeelt hangdrum, gitaar en vele (sjamanistische) instrumenten. Opent harten met haar indianen songs en sound healings. Vele van haar instrumenten zijn ‘medicijn van de ziel’ zoals haar prachtige gongs en kristallen harp.
Voor wie nog nooit in stilte is geweest is het een uniek instap model. En voor de stilte-kenner is het tevens de perfecte gelegenheid om je weer met de stilte te verbinden. 


WAT EEN STILTEDAG
JE KAN BRENGEN
Tijd om in te checken bij jezelf en te voelen hoe het echt met je gaat. Het brengt je dichter bij je intuïtie en innerlijk geweten
Ruimte om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is
Ontspanning en een reset voor lichaam en geest in de natuur
Nieuwe energie en inspiratie
 
De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch. Ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leer je om helder naar je gedachten te kijken. Binkie helpt je om stilte in jezelf te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden in het drukke dagelijkse leven.

PROGRAMMA
10:00– aankomst en ontvangst 
10:30 – welkom en inleiding stiltedag 
11:00 – start van de stilte en geleide meditatie
11:15 – vrije tijd 
12.30 – meditatie met muziek
13:00 – vegetarische lunch
15.00 – inspiratie & meditatie sessie
16.00 – vrije tijd
17.30 – gezamenlijke meditatie 
18:00 – vegetarisch diner
19.00 – sound healing
20.00 – verbreken stilte en delen
20:30 – naar huis
 
Het is fijn schoenen mee te nemen waar je lekker op kunt wandelen, en eventueel dikke sokken of sloffen voor binnen en een lekkere omslagdoek, schapenvachtje of matje en een drinkbeker voor in de yurt.  

PRIJS
Deze inspirerende stiltedag kost € 177,-
inclusief heerlijke lunch & diner, healthy snacks, koffie, thee, fruit etc, gedurende de dag.

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar info@binkie.nu en ik zal je vragen z.s.m beantwoorden. Na je boeking zul je een week voor aanvang nog praktische informatie per mail ontvangen.
Ik kijk er heel erg naar uit, tot op de Stiltedag!
 
De ervaring van stilte is niet alleen euforisch, maar ook praktisch. Ondanks de dagelijkse stressvolle hectiek leer je om helder naar je gedachten te kijken. Binkie helpt je om stilte in jezelf te vinden en leert je hoe je deze kunt behouden in het drukke dagelijkse leven.

Wednesday 31 January 2024 van 10:30 tot 20:30

Blue Beetle (Spinoza Company B.V.), Buurtsteeg 7, 3951 LL Maarn, Netherlands

Over de organisatie

“Be Natural, Not Normal”

artiest, sister ceremonies, sister retreats, meditatie, stiltedagen & weekenden, sound healing, sharing from the heart

Reviews

Herke Sanders

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Gun jezelf een stiltedag met Binkie. De liefdevolle aandacht waarmee zij deze dag vormgeeft, zijn een cadeau voor jezelf. In de prachtige omgeving van het bos en in de yurt kom je tot rust. Ik kreeg gechannelde boodschappen door en kreeg inzicht in voor mij belangrijke zaken. Geleide meditaties, heerlijk eten en een soundhealing van Binkie ter afsluiting, maakten deze dag onvergetelijk voor me. Dankjewel lieve Binkie voor jouw ZIJN. Liefs, Herke

Lees meer

Richelle Lourier

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Wat een heerlijke rust en zachtheid kan Binkie met de groep creëren. Genoten van de stiltedag. Een uitdaging om stil te moeten zijn maar daarna wilde ik niet eens meer praten.. Heerlijk gegeten! Wat een smaakexplosie in m’n mond. Mooie inzichten gekregen door t naar binnen gaan in overgave. Heerlijk onder de overkapping gezeten met haardvuurtje. Heerlijke omgeving. Alle ingrediënten waren top! En de grootste topper was Chico.. 🐾

Lees meer

Liv Stig

WOMB HEALING - Rite of the Womb

Dit was zo'n bijzondere dag! Samenzijn met 11 andere vrouwen was al magisch op zich, maar de begeleiding van Binkie maakte dag echt magisch. Haar persoonlijke aandacht, humor en liefde is zo voelbaar gedurende de hele dag. Ik voelde me gezien, geheeld en zo rijk in mijn vrouw zijn. Echt een aanrader voor ALLE vrouwen die voelen dat ze meer contact willen maken met zichzelf, hun baarmoeder, hun vrouwenlijn en andere bijzondere vrouwen. Dankjewel Dankjewel Dankjewel lieve Binkie!

Lees meer

STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN

Meer evenementen van Binkie

Friday, 07 Jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Tuesday, 11 Jun. om 10:30
WOMB HEALING - Rite of the Womb
Binkie
1-Dags retraite Cacao ceremonie Rite of the Womb
Thursday, 20 Jun. om 19:19
Solstice - Sisters at Sea '24
Coosje - Womb Priestess
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Equinox/Zonnewende
Tuesday, 16 Jul. om 10:30
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 14 Jun. om 19:30
Mantra zingen
BloteVoetenPark Brunssum
Mantra zingen Meditatie
Sunday, 02 Jun. om 10:00
Didgeridoo Learning Day 2024
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Soundhealing Cursus Muziekles
Friday, 07 Jun. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Wednesday, 29 May. om 20:00
Stilte avond Pauluskapel Loosdrecht
Esther Maria
Meditatie De stem van binnenuit Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl