Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zelfkompas: Eindejaars event

Sunday 24 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Singelsteeg, 3511 GZ Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Zelfkompas: Sisterhood


Is deze Sisterhood eindejaars event iets voor jou?

We gaan midden in de stad in Utrecht centrum, op een super hippe hotspot, maar tóch in een prachtige, stille ruimte, vertragen, verstillen en verbinden. Het zijn 4 bijeenkomsten tot het einde van het jaar (je kunt ze apart bestellen).

Bij dit event gaan terugblikken op afgelopen jaar & intenties zetten voor het komende jaar. Het is super krachtig om dit samen met andere vrouwen te doen!

- 12 november 9:30-12:30 Sisterhood
- 26 november 19:00-22:00 Vrouwencirkel
- 9 december 14:00-21:00 Sisterhood
- 24 december 10:00-14:00 Eindejaars event

Daarna kun je (optioneel) beginnen aan de Zelfkompas trainingsdagen.

We gaan d.m.v. verschillende oefeningen, meditaties, beweging even loskomen van de dagelijkse orde van de dag en echt even terug naar de basis. Zijn, voelen en terugkomen bij jezelf. Je mag jouw thema's inbrengen (zover jij dat wil), waarmee jij aan de slag wil.

We gaan door middel van samenzijn, stil-zijn, voelen, bewegen, dansen, verbinden met jezelf. Dit doen we op een voelende & speelse manier.

Je mag datgene delen en inbrengen, waarover je wíl delen. Wat wil jou 'authentieke' zelf zeggen? Welke delen in jou willen gezien worden? Wat wil je doen, delen of waar verlang je naar?

Deze Sisterhood biedt je een veilige bedding om jezelf te zijn & expressie te geven. Er is een programma, maar Femke stemt af op de groep en kijkt vanuit daar wat er nodig is <3

Facilitator:
Femke Gebbinck is ervaringsdeskundige & persoonlijk coach (Zijnsgeorienteerd) en heeft een scala aan tools, methodes en oefeningen eigengemaakt vanuit cursussen, opleidingen random persoonlijke ontwikkeling/ bewustzijnsontwikkeling, intuïtie en zelfleiderschap. Ze had vanaf jongs af aan te maken met intensieve angsten. Later werd ze gediagnostiseerd met een sociale angst. Ze heeft haar angsten overwonnen en leren 'zijn' met alle moeilijke gevoelens. Zo heeft ze zich ook fijngevoelig leren afstemmen op haar lichaam, gevoel & intuïtie. Ze is Zelfkompas begonnen om andere vrouwen te leren hoe ze zichzelf kunnen begeleiden in hun moeilijkheden.

Reviews:
''Je houdt rekening met elke deelnemer als individu, door bijvoorbeeld iedereen zijn tijd te geven die hij nodig heeft en het vragen of iemand de behoefte heeft om wat te delen. Ook straal je zelf rust uit, wat aanstekelijk is in de zin van dat ik daardoor zelf ook rustig wordt''

''Je hebt een ontspannen en toegankelijke energie. Je bent zelf ontspannen, wat ervoor zorgt dat ik ook ontspannen word. De toegankelijkheid voel ik ook, waardoor ik makkelijker dingen deel of vraag''

>> Ben je tevreden over deze Sisterhood vrouwencirkel? Wil je méér ervaren en weten over Femke haar aanbod?

>> Je kunt mij toevoegen op instagram als je mij wil leren kennen en meer over mijn aanbod wil horen & daarnaast mag je mij een DM sturen als je vragen hebt!


________________________________________________________

Praktische informatie:
~ Locatie: Ruimte voor Aandacht - Singelsteeg 2, Utrecht
~ Avondprogramma: 19:15-22:15
~ Investering: 55 euro
~Meenemen: Comfortabele kleding, waarin je je lekker kan bewegen & eventueel een pen & journal
~ Verse thee & iets lekkers is inbegrepen

Informatie over de route & locatie:
Vlakbij NS station Vaartsche Rijn
- Vanaf station Vaartsche Rijn is het drie minuten lopen naar de Ruimte voor Aandacht
- Je kunt ook de auto gratis parkeren bij station Lunetten om vervolgens 1 halte de trein te nemen naar Vaartsche Rijn.

Route met Openbaar Vervoer
- Je kunt rechtstreeks met de trein naar het nieuwe station Vaartsche Rijn. Vandaar is het 3 minuten lopen. Let op: neem vanaf het perron de trap naar de Westerkade.
- Vanaf Utrecht CS loop je in ca. 15 minuten naar de Singelsteeg.

Bussen
- Ook rijden er veel bussen, zowel stads- als streekbussen (meer informatie: 9292.nl of u-ov.info) en stoppen er treinen (richting Bunnik, Zeist, Houten, etc). De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Vaartsche Rijn’; looptijd is 3 tot 4 minuten.

Route met de auto
- Op de Westerkade is (vrijwel) altijd voldoende plek om betaald (per pin) te parkeren. Op zondag is parkeren gratis.
- Parkeren in de parkeergarage onder station Vaartsche Rijn is goedkoper (adres: Baden Powellweg 103, 3523 CA Utrecht). Van daaruit loop je in 4 minuten naar de Singelsteeg. Parkeer je ’s avonds vanaf 19.00 uur dan is er een voordelig avondtarief.
- Nog goedkoper is parkeren bij de Da Costakade. Hier betaal je € 1,50 per uur. Let er wel op dat de parkeergarage alleen in de avonduren en het weekend geopend is. Deze parkeergarage is alleen toegankelijk met de Parkmobile App
Meer weten? Lees verder op ParkBee Da Costakade
- Gratis kan ook, wel wat verder weg (voorbij station Vaartsche Rijn, richting Tolsteeg/Rotsoord) kom je al snel in de gratis parkeerzone bijv de Roerstraat). Houdt er rekening mee dat je daar wel even moet zoeken naar een plekje en dat je ongeveer 12 minuten moet lopen naar de Singelsteeg.
- Je parkeert gratis bij station Lunetten en neemt dan 1 halte de trein naar Vaartsche Rijn.


Sunday 24 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Singelsteeg, 3511 GZ Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Trainingsdagen & online coaching

Zelfkompas: Eindejaars event

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Friday, 08 Mar. om 09:30
JBO
Charlotte Derksen
Ondernemen Persoonlijk Leiderschap Persoonlijke Ontwikkeling
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Saturday, 06 Jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl