Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Spirituele reis voor vrouwen naar Glastonbury

Vrijdag 06 september 2024 om 8:00 tot dinsdag 10 september 2024 om 19:30

Glastonbury, UK

Over dit evenement

Heb jij al eens in de ochtenduren de mist boven het dal van Glastonbury zien hangen? Het vroegere Avalon? We beloven je een magische ervaring!

Glastonbury ademt een bijzondere sfeer. Er kruisen zich belangrijke leylijnen in dit gebied. Er wonen veel spirituele mensen. Er zijn veel stenenwinkels en alternatieve eettentjes. We zullen alle hoogtepunten daar bezoeken, zoals de abdij, de witte en de rode bron, kapel van Maria Magdalena, de Tor en het huis van de Godin. Ook zullen we op maandag een dagtrip naar de oude steencirkels van Avebury maken. De volgorde in het programma laten we ook deels in afstemming met elkaar ontstaan.

Op iedere plek zullen we een bijzondere energie kunnen ervaren en werken met die energie. Wij verzorgen de bedding en begeleiden hierin, waar nodig. Het zal ook voor iedere deelnemer een persoonlijke ontwikkelingsreis worden, waarin de verschillende krachtplekken een duwtje in de door jou gewenste richting geven. Zoals dat vaak gaat bij spirituele reizen.

Reisinfo: Tickets zelf te boeken, als je wilt vliegen. Heenvlucht met Easy Jet op 06-09, vertrek doorgaans rond 10 uur in de ochtend. Terugvlucht op dinsdag, 10-09, ergens einde middag. Aankomst Amsterdam rond 19 uur.

Verblijf: Honeysuckle farm, Cinnamonroad, Glastonbury. Een aantal fijne huizen rond een binnenplaats gelegen, op ongeveer 20 minuten lopen vanuit het centrum.
Nieuwsgierig? Zie http://www.honeysucklefarmcottages.co.uk/

Bijdrage: 675 euro op een twee- of vierpersoonskamer, inclusief vervoer naar Avebury en begeleiding van meditaties en rituelen op de krachtplekken. Plaatsing gaat in volgorde van aanmelding.

Eten: We maken een potje met elkaar voor de maaltijden en overige gemeenschappelijke kosten, zoals de busreis, entree van de Abbey en de tuinen van de Chalice Well. Er is een goede ecologische supermarkt in het centrum, waar we de boodschappen gaan doen. We zullen met elkaar vegetarisch en biologisch koken. Reken op ongeveer 100 euro voor deze pot. Dit zal met een tikkie verzorgd worden.

Groepssamenstelling: Er kunnen ongeveer 12-16 vrouwen mee op deze magische reis.

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“"We all walk each other home" (Ram Dass).”

Ik organiseer sinds 2008 jaar systemische- en sjamanistische workshops, trainingen en opleidingen. Ik werk van hart tot hart en van ziel tot ziel.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Spirituele reis voor vrouwen naar Glastonbury

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 15:00
Visionboardsessie met potluck - Thema: vrij!
In iedere vezel
Spirituele ontwikkeling Meditatie Creativiteit
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Leer beter ademen met de elementen 9, 16, 23, 30 mei en 6 Juni
Glenn Salvesen De Ademlaar
Cursus Spirituele ontwikkeling Ademwerk
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Zondag, 05 mei. om 13:00
Anarupa: Liberation Day
Anarupa
Spirituele ontwikkeling Mantra zingen Persoonlijk Leiderschap
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl