Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voluit Vrouw

Vrijdag 22 maart 2024 van 19:00 tot 21:30

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over dit evenement

Kracht in Kwetsbaarheid
Training voor Vrouwen

Je welkom voelen als vrouw ongeacht welk verhaal je meeneemt? Inzicht krijgen in jouw gedragspatronen, emoties en overtuigingen en daarin een volgende stap zetten? Wil jij meer leren over polariteit en je vrouwelijke en mannelijke energie weer in balans brengen? Samen met andere vrouwen weer leren echt contact te maken en vanuit je potentie te leven? Weer voelen hoe het is om compleet vrouw te zijn? 

Op deze avonden maak je in verbinding met andere vrouwen weer contact met jouw vrouwelijke kracht. In zes avonden reizen we langs diverse thema’s.

Vrouw in Contact: Verken de kunst van verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Ontdek nieuwe manieren om vanuit je lijf en je vrouwelijke energie contact te maken.

Vrouw in Beweging: Omarm de kracht van je lichaam en beweging. Ontdek hoe je je energie kunt laten stromen door middel van dans, yoga en andere vormen van expressie. Ervaar de kracht van de vrouwen in jouw systeem van herkomst.

Vrouw in Jou: Duik dieper in jezelf en ontdek jouw unieke potentieel en innerlijke wijsheid. Krijg meer zicht op je ego structuren. Versterk je zelfvertrouwen en verbind je met jouw innerlijke kracht.

Vrouw in Delen:Leer meer over de diverse delen in jou. Leer over communicatie in relaties. Verken hoe je jezelf kunt geven en ontvangen op een gebalanceerde manier.

Vrouw in Balans: Leer hoe je harmonie kunt vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Ontdek hoe deze balans je kracht en stabiliteit geeft. Ontdek de verschillende dynamieken in de communicatie en verken jouw ego-posities.

Compleet Vrouw: Sluit deze bijzondere reis af door je te verbinden met jouw volledige vrouwelijke essentie. Voel je krachtig, geaard en in harmonie met jezelf en in verbinding met de andere vrouwen.                                                      
De training vindt plaats in een veilige en speelse setting waarin interactie en afwisseling centraal staan

Voor vrouwen die aandacht willen geven aan hun persoonlijke groei, bewustzijn en leiderschap vanuit eigen kracht en beweging. In deze training ontstaat er ruimte voor échte verbinding, waarin iedereen zichzelf kan zijn, haar verhaal kan doen en elkaar respecteert.

Deze sessies maken we met elkaar, Elke vrouw is welkom! 

We werken met diverse werkvormen waaronder lichaamsgericht en opstellingen. 

Voel je weer voluit vrouw!

Twijfel je nog of de training Voluit Vrouw passend is voor jou? Meld je aan voor de introductieavond op vrijdag 9 februari 2024!

Tarief € 10 euro.

Locatie: - Arnhem, Jansstraat 41
Vrijdagavond 19.00-21.30

 Datum   Training
22-03 Vrouw in contact
05-04   Vrouw in beweging
19-04  Vrouw in jou
26-04   Vrouw in delen
10-05   Vrouw in balans
24-05  Compleet vrouw

De training wordt verzorgd door Kim van Ulzen van Intuigo bij Woodworks Yoga.

Voluit Vrouw is een unieke training, ontwikkeld door Kim van Intuigo. Met haar systemische achtergrond, gecombineerd met NLP, transactionele analyse en lichaamsgericht werken, brengt ze een luchtige speelse benadering in deze reis van zelfontdekking.

Review
" Ik heb deelgenomen aan de Voluit Vrouw training. Wat een mooie en leerzame ervaring! Kim wist een fijne en veilige bedding te creëren waardoor ik me kwetsbaar durfde op te stellen en de ruimte voelde om écht contact te maken met mezelf en de anderen. Fijn ook om verbinding, steun en gedragenheid te voelen in een groep vrouwen; iets wat ik nog niet eerder zo ervaren had. Echt een verrijking!

Meer informatie op mijn instagram: Intui_go


Vrijdag 22 maart 2024 van 19:00 tot 21:30

WoodWorks Yoga, Jansstraat 41, 6811 GH Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Vele wegen kent het leven, van al die wegen is er maar een die jij te gaan hebt”

Intuigo voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Coaching, training en workshops, waaronder Familieopstellingen, Training Voluit Vrouw

Reviews

Malou

Lichaamswerk

Uit het hoofd en in mijn lichaam kunnen duiken. Gevoeld hoe ik overkom en waar mijn kracht zit. Geleerd dat ik eigenlijk alles al bezit om mijzelf te zijn en dat ik mag leunen op andere vrouwen. Daarbij een bijzondere ervaring met energiewerk mogen ervaren.

Lees meer

Daniëlle

TA in de relatie

Mooie, leerzame avond. Veel inzichten en informatie gekregen. Vandaag momenten van oh... en dat nog voor het levensscript... werkt door!

Lees meer

Annick Van Harten

TA in de relatie

Mooie avond gehad met fijne dames. De materie was enorm boeiend en erg prettig aangereikt middels theorie en oefeningen waardoor het beeldender werd en goed binnen kwam. Genoeg stof om mee te nemen en mee verder te gaan. Kim begeleid dit op een erg prettige manier. Ik vond het erg de moeite waard.

Lees meer

Voluit Vrouw

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 12 okt. om 13:30
Jaargroep stembevrijding vrouwencirkel 2024-2025 ZATERDAG
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Woensdag, 06 nov. om 19:15
Play Utrecht - Basiscursus Tantra voor Vrouwen
Play Utrecht
Tantra Vrouwen workshops Verbinding
Maandag, 05 aug. om 19:00
Dance with life - 4 luik (tantric dance plus)
Dance with Life | Dansmethetleven.nl
Tantric Dance Authentic Relating Persoonlijk Leiderschap
Zaterdag, 31 aug. om 09:30
Garden of Pleasure
Mila de Bos
Vrouwen workshops Wheel of Consent Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl