Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stiltedag

Friday 22 December 2023 van 9:30 tot 17:30

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Netherlands

Over dit evenement

Stiltedag - Midwinter Editie

Een Stilte & Verwondering Retraitedag

Tijdens Midwinter, de kortste dag van het jaar, beleef je een dag vol ruimte en stilte. Even weg van het dagelijks leven zo vlak voor de kerst. Samen in stilte. Met de kaarsjes aan, warme thee en kleedjes. Wat heb jij nodig om tot rust te komen? Je kunt heerlijk gaan wandelen, lekker binnen blijven, een beetje yoga doen, mediteren, precies wat jij nodig hebt op dat moment. Jij bepaalt. Dat neem je mee naar huis na deze bijzondere dag vol verstilling, ruimte, inzichten en de natuur.

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar onze website https://www.rosannasgarden.nl/nl/whispers-of-nature.

We nemen je mee in de energie van verwondering en stilte en samen openen we onze zintuigen. Ervaar. Je kunt heerlijk Zijn in en met deze prachtige natuurlijke plek. Jij bepaalt wat je doet in die stilte. Er is ruimte genoeg. Dit is een uitnodiging om ermee te spelen.

Programma globaal:
09:30 inloop & 10u00 start van de dag
Intro -> Natuurbeleving & Stiltewandeling -> Ervaar stilte in jezelf <-> Zinderende lunch <-> Ervaar stilte in jezelf -> Vuurceremonie en sharing circle
17:30 afsluiting en afronding van de dag

Investering:
€95,- incl btw.

Wie zijn wij?
Rosanna is een bezielde intuïtieve healer, energetisch reader en kruidenvrouw die mensen begeleidt naar hun ware natuur. Zij weet dat alles en iedereen een enorme schat aan diepe wijsheid bezit. Zo werkt ze samen met de wijsheid die de planten graag met ons willen delen. Ze draagt een warme en zachte energie, is enorm nieuwsgierig, en prikt zo door tot de essentie.
Mirjam is een Soul-based Coach & begeleidster van vrouwencirkels, magic truffel ceremonies en diverse persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s. Ze is gegrond, nieuwsgierig en warm en houdt van de combinatie van een diepe verbinding en speelse lichtheid.

Samen bieden we een ruimte vrij van oordeel zodat jij er helemaal kunt zijn zoals jij bent. Dit doen we met een korreltje zout en luchtigheid.

De locatie:
De Bronhoeve is een prachtige natuurlijke locatie gelegen langs de rivier de Kromme Rijn. Je kunt de tijd doorbrengen met struinen over de 1.65 hectare met mooie oude hoogstam fruitbomen en hier en daar hoog gras en je kunt ook doorwandelen naar de nabijgelegen rivier de Kromme Rijn en het aangrenzende jaagpad of je kunt heerlijk in het gras liggen (hopelijk is het mooi weer!) of binnen in de ruimte op een matje zitten of liggen. Waar heb jij zin in, in het moment, zonder afleiding van je telefoon en van andere mensen?

Je bent van harte welkom! Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Mail dan naar info@rosannasgarden.nl.

Veel liefs,
Rosanna en Mirjam

Friday 22 December 2023 van 9:30 tot 17:30

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Netherlands

Over de organisatie

“Nature teaches abundance and wonder. All you need is to open your heart and see.”

Hi, I'm Rosanna! I help naturally conscious, sensitive people to connect to nature and their natural wisdom with energy work and nature as my guide.

Stiltedag

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 03 Mar. om 20:30
Brandnetel reis
Kinderen van Moeder Aarde
Plantmedicijn Natuur Kruiden
Friday, 14 Jun. om 13:30
Health & Body Event 14 juni 2024
Health & Body Event
Mini retraite in de natuur
Saturday, 13 Apr. om 17:00
"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat
BloteVoetenPark Brunssum
Zweethut Mini retraite in de natuur Ademwerk
Sunday, 10 Mar. om 10:15
Sfeer van Stilte
Even naar Eva
Meditatie Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl