Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sisterhood Travel naar The Gambia (10 dagen)

Vrijdag 15 november 2024 om 9:00 tot maandag 25 november 2024 om 22:00

Gambia

Over dit evenement

10 daagse vrouwenreis naar The Gambia, 1
NOVEMBER 2024 (precieze datum wordt later bekend gemaakt)

We hebben deze reis verzet van januari 2024 naar November 2024 zodat de laatste vrouwen nog kunnen aansluiten in de groep. Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Uiterlijke aanmeldingsdatum is 15 september 2024 maar vol is vol.

conscious ~ rooted ~ abundance ~ sisterhood ~ celebration

Samen met +/- 10 vrouwen gaan we een 10-daagse reis maken in The Gambia. Een reis die je de rest van je leven nooit meer zal vergeten!


Tijdens deze reis gaan we dieper leren en ervaren wat sisterhood betekent. En waar beter kunnen we dit leren dan in een land waar sisterhood en het community gevoel nog zo centraal staat als in The Gambia. Naast dat we met elkaar een sisterhood zullen vormen, zullen we ook veel met sisters en groepen vrouwen in The Gambia verbinden, om van hen te leren. Niet om van hen te kopiëren, maar om te zien, voelen en te ervaren hoe zij dingen doen en hebben ingericht voor zichzelf. Waarna wij zelf met elkaar kunnen gaan voelen hoe dit voor ons voelt en hoe wij deze stukken met onze eigen wortels, gebruiken en ideeën vorm geven. We zullen zowel samenkomsten, rituelen en ceremonies met sisters in The Gambia hebben, maar ook met elkaar verbinden in onze prachtige accommodatie.

We verblijven in een prachtige lodge waar naast meerdere gastenhuisjes ook een fijne tuin, een zwembad, een restaurant en een skills-centrum is. We zullen die 10 dagen bijna de enige gasten zijn op de lodge en groot gedeelte van de plek dus voor onszelf hebben, samen natuurlijk met de mensen die daar werken. We kunnen hier dus ook echt de ruimte nemen met elkaar daar te zijn. Dit gaan we onder andere doen met incheckmomenten, workshops, ceremonies en samen eten. Daarnaast is er ook regelmatig ruimte voor jezelf, waarbij je kunt genieten van de mooie tuin, het zwembad of de omgeving.

We zullen dieper reizen in ons vrouw zijn en wat het betekent om als groep vrouwen samen een systeem te vormen. Waarin alle onderdelen van onszelf welkom zijn en die van onze zusters Zo zullen we bepaalde onderdelen van de vrouwelijke energie, waardes en kracht behandelen en ook dieper ingaan op hoe we dagelijkse gebruiken en gebeurtenissen kunnen afstemmen met die energie.

Tijdens de reis zal facilitator Marisse en verschillende Gambiaanse facilitators, workshops en ceremonies begeleiden waarin natuurwijsheid, communitie en verbondenheid centraal staan. Om jou te voeden op verschillende lagen. Want dat deze reis, jouw hoofd en ziel zal verrijken en jouw lichaam zal uitnodigen te aarde in deze overvloed, is zeker!
Het continent van "Mama Africa’’ met haar sterke oer energie en zoveel belichaming in vele kleuren en maten, geeft altijd zo veel indrukken op haar bezoekers. Marisse en de andere facilitators zullen jullie liefdevol begeleiden en ondersteunen in deze indrukken en ervaring verder te verdiepen.

Naast dat we meer gaan leren over onszelf, sisterhood en de community in The Gambia, gaan we ook het echte The Gambia ontdekken. Want over overvloed gesproken, The Gambia heeft zee, strand, markten, bos, wildlife, bijzondere kunstvormen, feesten en vele prachtige projecten. Van lokale pracht tot moderne luxe. We zullen de mooiste en indrukwekkendste plekken bezoeken waar duurzaamheid, eco-friendly en fair trade een rol spelen.

Facilitator Marisse van Drunen

De eerste keer dat Marisse The Gambia bezocht was in 2012 (zo’n 11 jaar geleden). Dit ontwaakte bij haar direct een gevoel dat zij niet los heeft gelaten. De jaren die volgden kwam zij meerdere keren per jaar naar het land om naast veel van de lokale mensen en de cultuur te leren, ook werk te doen als bestuurslid van een stichting.
In 2015 is zij naar The Gambia verhuisd en heeft daar 4 jaar gewoond. In die tijd is zij zich erg gaan verdiepen in de natuur van Gambia, met het o.a. het ontwerpen van tuinen, landbouw opzetten en uiteindelijk opende zij ook een winkel waar lokale superfood verkocht werd.
Ook vertrok zij naar The Gambia om zich verder te verdiepen in het sociale community systeem van het land en meer te leren en de cultuur. Zo leerde zij een van de Tribe talen, verbleef zij enkel bij lokale families en trouwde zij uiteindelijk als tweede vrouw met een Gambiaanse man (Zie ook de aflevering Grenzeloos Verliefd 2017).

Key waardes van deze reis:
Conscious
De intentie is om op een fijne en open manier te verbinden met wat we ervaren. Zodat de ervaringen die we opdoen door onze ziel, lichaam en geest opgenomen kunnen worden. Ook zullen we op een bewuste en liefdevolle manier omgaan met de Gambianen en het land.
Abundance
We zullen ons op verschillende lagen onderdompelen in de overvloed van dit land. Zodat deze reis jou ook echt kan opladen, zoals een vakantie dat mag doen. Ook zullen we ervoor zorgen dat onze vakantiereis een positieve invloed heeft op Gambia en de lokale gemeenschappen. Dat onze aanwezigheid ook hen mag verrijken en voeden. Deze ervaring gaat op zoveel vlakken overvloedig zijn!
Sisterhood
We zullen als groep echt een zusterschap met elkaar vormen, wat inhoudt dat we allemaal verantwoordelijkheden dragen in de groep om ons samenzijn als een versterking te laten werken. Hiervoor hebben we met elkaar centrale momenten en taken hebben. Ook zullen we veel verbinden met de vrouwen uit Gambia, want zoals voor ons sisterhood vaak een keuze is, is dat voor hen vaak nog een vorm waar zij niet zonder kunnen en zelfs in geboren worden. Ook zal deze ervaring je meer ruimte bieden om je eigen vrouwelijke energie te voelen, wat we ook in oefeningen en ons samenzijn extra zullen uitnodigen.
Rooted
The Gambia is aards, vele dingen worden nog gedaan zoals dat vanuit culturele of traditionele manieren is doorgeven, wat vaak als oer aanvoelt. Tijdens de reis kun je dan ook regelmatig dingen in je ziel voelen, die vanuit een dieper geworteld stuk komen. Er zal ruimte zijn hier dieper op in te voelen en misschien zelfs een nieuwe verbinding mee aan te gaan. Hiervoor zullen we moderne en traditionele bewustzijn technieken en ceremonies gebruiken. Denk aan yoga, vuurceremonies, muziek en dans.
Celebration
Ondanks dat deze reis vol indrukken gaat zijn, veel ervaringen en ook zeker confrontaties met het ook soms harde en arme land, zal onze insteek van de reis echt zijn om liefdevol te verbinden en het leven te vieren. Samen en met elkaar. En als er iemand goed is in feestjes bouwen zijn het de Gambianen wel! 😀

Wil jij meer weten over deze reis, wat we gaan doen, onze lodge, het eten, de community, de voor-meeting en de na-meeting, de gevaren, de gezondheidszorg en de kosten? Meld je aan en ik stuur je de volgende informatie mail!

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Lets gather with all the Tribes”

Lets Gather! All tribes, all cultures, all nations, all ideas and all our love. Connected together, we create the next cycle

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Sisterhood Travel naar The Gambia (10 dagen)

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Dinsdag, 07 mei. om 19:00
Workshop - Embracing contact with others while honouring yourself
Contact On
Authentic Relating Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Dinsdag, 07 mei. om 19:30
Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie
Rob Derksen door 'Vraag het aan Pam'
Persoonlijke Ontwikkeling Zielsverbinding Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl